in ,

Gezichtsherkenning Samsung, LG en OnePlus smartphones is te foppen met gipshoofd

face unlock

De gezichtsherkenning van de Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note 8, LG G7 ThinQ en OnePlus 6 zouden te foppen zijn met een 3D-geprint gipshoofd.

Met het nepgezicht lukte het om de drie Android-telefoons te ontgrendelen, ontdekte Forbes.

Bij een iPhone X werkte het 3D-geprinte gipshoofd niet.

Samsung en LG waarschuwen bij het instellen van gezichtsherkenning dat de functie minder veilig is dan een vingerafdrukscanner of traditionele pincode. OnePlus geeft die waarschuwing niet, maar was volgens Forbes wel het makkelijkst te omzeilen.

Gezichtsherkenning komt overal opduiken. Van winkelcentra tot de werkplek, het is waarschijnlijk dat iets je gezicht elke dag scant. Maar in plaats van uw privacy te schenden, moet gezichtsherkenning op smartphones uw digitale leven beschermen tegen nieuwsgierige blikken.

Als u een Android-klant bent, kijk dan nu weg van uw scherm. We hebben vier van de populairste handsets getest die gebruikmaken van de besturingssystemen van Google en de iPhone van Apple om te zien hoe gemakkelijk het is om erin te breken. We deden het met een 3D-geprint hoofd. Alle Androids openden zich met de nep. 

De telefoon van Apple was echter ondoordringbaar.

Het hoofd werd afgedrukt op Backface in Birmingham, in een koepelachtige studio met 50 camera’s. Samen combineren ze alles om een ​​enkele foto te maken die een volledig 3D-beeld vormt. Die afbeelding wordt vervolgens geladen in bewerkingssoftware, waar eventuele fouten kunnen worden weggenomen.

Vervolgens gaat het model een 3D-printer in, die lagen van het hoofd met een gipspoeder opbouwt. Sommige definitieve bijwerkingen en kleuringen zijn toegevoegd en de levensgrote kop is binnen enkele dagen klaar, alles voor £ 300. 

Je bent dan de trotse bezitter van een griezelige, bijna-spectrale versie van je eigen gezicht.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
stars 1544735796

Vanavond even naar de hemel kijken, mooie sterrenregen te zien!

pensioenroof

Pensioenfondsen rijker dan ooit, pensioenpotten gevuld met een record van €1,375 biljoen euro en nog altijd geen indexering