in

Goh! Peperdure studiepillen voor betere concentratie werken helemaal niet

pillen 1569487138
stevepb / Pixabay

Op donderdagavond hard gaan in de stad en vrijdagochtend om 9 uur in de collegebanken zitten. Een tamelijk onmogelijk scenario.

Met de studiepil zou dat echter wél mogelijk zijn. De pil zou er namelijk voor moeten zorgen dat je je langere tijd goed kan concentreren, ook als je brak bent.

„Dure onzin”, noemt Marcel Boucy, als farmacoloog verbonden aan de Universiteit Utrecht, het. „Het is nooit aangetoond dat een pilletje helpt om je extra goed te concentreren”, zegt hij tegen De Telegraaf.

In zo’n studiepil zit een hoge dosering cafeïne en andere natuurlijke stoffen die de concentratie zouden verbeteren. Na zo’n capsule zou je je urenlang goed moeten kunnen concentreren.

De middelen in de stoffen zouden een beter alternatief zijn voor andere dingen die studenten gebruiken om te kunnen focussen; zoals ritalin en energiedrankjes …

Lees verder bij de bron: Metronieuws.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9439698277 086182feaf abn1

Minister bezorgd om witwasonderzoek ABN AMRO

fedzucotti

De kredietcrisis is terug en de Federal Reserve raakt in paniek op een zee van schulden…