in , , ,

“Great Reset” – 61% van de landen heeft vrijheid gedecimeerd met COVID-beperkingen

8028916634 407e54be95 New World Order

Een internationale mensenrechtenorganisatie heeft gewaarschuwd dat de meeste landen over de hele wereld COVID-gerelateerde beperkingen hebben ingevoerd die de vrijheden van hun burgers ernstig hebben uitgehold.

Het International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA), gevestigd in , meldt dat 61 procent van de landen beperkingen heeft toegepast “die zorgwekkend waren vanuit het oogpunt van en mensenrechten.”

‘Deze [beperkingen] waren in strijd met de democratische normen omdat ze ofwel onevenredig, illegaal, onbepaald of onnodig waren in verhouding tot de gezondheidsbedreiging' , verklaarde de groep in haar  rapport .

Nog zorgwekkender was de bevinding dat bijna de helft van alle Democratische landen maatregelen heeft geïmplementeerd die de fundamentele mensenrechten schenden:

De groep heeft gewaarschuwd dat de het grootste risico loopt door de beperkingen:

IDEA merkte ook op dat de helft van alle landen COVID heeft gebruikt om beperkingen in te voeren in naam van het voorkomen van ‘' over het virus:

De groep waarschuwde ook dat bijna 60% van de landen noodtoestanden heeft ingevoerd, die de bewegingsvrijheid ernstig beperken, waarvan er vele nog steeds van kracht zijn:

IDEA is niet de enige die waarschuwt voor de  decimering van vrijheid .

-rechtenchef Michelle Bachelet heeft gewaarschuwd dat “er ook zeer zorgwekkende gevallen zijn geweest waarin regeringen lijken te gebruiken als dekmantel voor mensenrechtenschendingen.”

Reporters Without Borders, een groep voor burgerlijke vrijheden, bracht ook een rapport uit waarin wordt opgemerkt dat de pandemie “zichtbaar heeft bijgedragen aan een blokkering van nieuws en informatie”, waardoor zelfs journalisten werden vastgehouden of in de werden gezet.

De Amerikaanse groep House heeft gewaarschuwd dat “de toestand van democratie en mensenrechten in 80 landen slechter is geworden” sinds de COVID-pandemie werd uitgeroepen.

De grote reset is hier.

Lees verder bij de bron: Zerohedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e1dc4b4956ab14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b722b7ad39449 640 covid 19 vaccin

Wat een bende! Medicijnwaakhond VS: Sommige flesjes coronavaccin Pfizer bevatten extra doses

pensioen 1563425918

Pensioen, wat is dat? ‘Pensioenen zullen naar verwachting hoger, maar onzekerder zijn’