in

Great Reset: Paus Franciscus adopteert Joe Biden’s Slogan ‘Build Back Better’

Paus Franciscus heeft de slogan van Joe Biden “build back better” overgenomen om zijn griezelige visie op de Great Reset te beschrijven nadat de pandemie van het coronavirus is verdwenen, en zegt dat hij de uitdrukking ‘behoorlijk treffend’ vindt.

“Het thema van de viering van dit jaar is ‘Building Back Better’. Op weg naar een handicap-inclusieve, toegankelijke en duurzame post-COVID-19 Wereld”, schreef de paus in zijn boodschap voor de Internationale Dag van de Gehandicapten, en voegde eraan toe: “Ik vind de uitdrukking ‘Building Back Better’ heel treffend.

https://twitter.com/HooligansBarrie/status/1334476159204139010?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1334476159204139010%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2020%2F12%2F06%2Fgreat-reset-paus-franciscus-adopteert-joe-bidens-slogan-build-back-better%2F

Breitbart meldt: Zoals Gian Guido Vecchi vrijdag in een artikel in het Italiaanse dagblad Corriere della Sera opmerkte, koos het Vaticaan ervoor om de Italiaanse titel “Riconstruire Meglio” te vertalen met de exacte woorden die Biden gebruikt.

Op zijn officiële website legt Biden de boodschap achter ‘Building Back Better’ uit door erop te wijzen dat “dit niet het moment is om gewoon terug te bouwen naar de oude situatie, met de structurele zwakheden en ongelijkheden van de oude economie nog steeds aanwezig. Dit is het moment om ons een nieuwe Amerikaanse economie voor te stellen en op te bouwen voor onze gezinnen en de volgende generatie. ”

Biden’s versie van het World Economic Forum (WEF) “Great Reset” lijkt opmerkelijk veel op die …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Krankzinnig: door Fiscus kaalgeplukte ouders kunnen geen steun krijgen. Omdat de fiscus hun namen geheim houdt

Zonder cash zijn we aan de heidenen overgeleverd