in ,

Covid19 is duidelijk een onderdeel van de NWO blauwdruk

52e9d3434857a814f1dc8460c52036761d39c3e45659744c73287bd290 640 covid19

Covid was gepland, uitgedacht en geïmplementeerd als rookgordijn voor iets anders. Het is geen theorie van welke aard dan ook ….. HET IS RECHT ONLINE VOOR IEDEREEN OM TE ZIEN.

Kent u Agenda 21? Onderzoek het.  Kernpunten die ik zal delen die ik heb gevonden in mijn onderzoek:

Agenda 21, opgericht in 1992, wordt uitgevoerd door ngo’s gefinancierd door het buitenland en groepen zoals de “Open Society Foundation” (George Soros) + Bill & Melinda Gates Foundation.

Een belangrijke doelstelling van het Agenda 21-initiatief is dat elke lokale overheid haar eigen lokale Agenda 21 moet opstellen. Sinds 2015 zijn de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling opgenomen in de nieuwere Agenda 2030.

Onderzoek dit ook. De officiële naam is de UN AGENDA 2030 VOOR DUURZAME ONTWIKKELING … Voer de naam van uw stad in …

Het World Economic Forum is opgericht ter ondersteuning van Agenda 21, nu Agenda 2030. https://www.weforum.org/covid-action-platform

Het is gemaakt in 1971. 50 jaar geleden.

Bill Gates is verbonden aan beide partijen, de VN en ook aan het World Economic Forum: https://www.weforum.org/agenda/authors/bill-gates

In 2018 stelt het World Economic Forum: “De multi-stakeholderbenadering definieert de kern van de Agenda 2030 en de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling:” we zitten hier allemaal samen in. ” deze zin wordt keer op keer gezegd sinds Covid begon ?? “WE ZIJN ALLES SAMEN IN DIT?” Dit is geen toeval.)

Op het eerste gezicht ziet de website er geweldig uit. Verbijsterend! Mooi! Alle woorden en mission statements die we willen horen !! Het is een actieplan om de UN AGENDA 2030 VOOR DUURZAME ONTWIKKELING te ondersteunen en uit te voeren.
 
Meld u aan bij de site (het enige wat u hoeft te doen is uw e-mail plaatsen, duurt 1 minuut). Op deze manier kunt u het hele plan voor GLOBAL GOVERNANCE zien. Wat betekent dat? Het betekent de Nieuwe Wereldorde zonder grenzen, slechts 1 regering en slechts 1 wereld. DAT IS WAAR DIT HELE ACTIEPLAN EN DE SITE VOOR IS. Het is een buitengewoon verbluffend allesomvattend plan om onze hele wereld zoals we die kennen te veranderen.

Wanneer u op een link klikt, zijn er voor elk onderwerp talloze tentakels. Als je dieper graaft zijn er meer dan 200 schakels PER tentakel. Het houdt nooit op! Het blijft maar doorgaan! En alles is verbonden !! Waarom? Omdat het een heel, alomvattend, nauwgezet plan is om onze GEHELE wereld te veranderen! Geen detail is niet aangepakt. Ik heb letterlijk al 24 uur op deze site doorgebracht, onderzoek gedaan en nauwelijks het oppervlak bekrast.

Het begint allemaal met de COVID-pagina. De COVID-pagina begint de reis van wereldwijde globalisering.

Kijk zelf maar.

Als u eenmaal op de website bent, gaat u naar de daadwerkelijke COVID-pagina. (niet de intropagina) https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006O6EHUA0?tab=publications

DIT IS HET BEWIJS DAT U NODIG HEEFT. BEKIJK COVID. KIJK HOEVEEL ONDERWERPEN ER ZIJN. ELK ONDERWERP HEEFT MEER DAN 200 ONDERWERPEN. ELK ONDERWERP HEEFT DAARNA ELK ONDERWERP & SECTOR DAT U IN ONZE WERELD KUNT DENKEN.

Het is onmogelijk dat dit dit jaar is gemaakt, of zelfs vorig jaar trouwens. ONMOGELIJK. “Global Governance” & “The Fourth Industrial Revolution” is gepland voor DECADES.

Eén wereld, één regering, geen grenzen. De 1 regering heeft de volledige controle over ons allemaal. Kunstmatige intelligentie, controle over ons bedrijf, ons voedsel, ons geld. Geen privacy, geen vrijheid ….

Ik ga niet beweren of het goed of slecht is, want ik weet dat velen van jullie zullen zeggen dat het goed is voor de wereld. Ik bedoel, het is zeker gemaakt onder het mom van het helpen uitroeien van de wereldproblemen, met name klimaatverandering. Het bespreken van de voordelen, voor- en nadelen hiervan is een ander gesprek. Vandaag wil ik gewoon bij de feiten blijven en is dat deze GLOBALE GOVERNANCE GEPLAND IS, en als je deze site heel zorgvuldig doorneemt, kun je het allemaal zelf zien. Ik roep niets op, alles is er voor jou. Eerlijk gezegd is het heel fascinerend. Jaren en jaren en jaren van elite meesterbreinen komen samen om te bedenken hoe ze de wereld op deze website kunnen overnemen.

“4th Industrial Revolution” en “The Great Reset”. Ken deze voorwaarden. Beide pagina’s gaan over wat er gebeurt als ze ons na Covid overnemen. Kijk hoe ingewikkeld dit is. DIT IS GEPLAND.

Lees de samenvatting aan de rechterkant. Verklaart wat ze doen: “COVID gebruiken om de kracht van revolutie te benutten om de economie te veranderen” …… “gekenmerkt door een samensmelting van technologieën die de scheidslijnen tussen de fysieke, digitale en biologische sferen doen vervagen” … … “In zijn meest pessimistische, ontmenselijke vorm kan de vierde industriële revolutie inderdaad het potentieel hebben om de mensheid te” robotiseren “en ons aldus ons hart en ziel te ontnemen.” (dit komt rechtstreeks van de website!)
 
“De vierde industriële revolutie zal niet alleen veranderen wat we doen, maar ook wie we zijn. Het zal onze identiteit en alle daarmee samenhangende problemen beïnvloeden: ons gevoel van privacy, onze ideeën over eigendom, onze consumptiepatronen, de tijd die we besteden naar werk en vrije tijd, en hoe we onze carrières ontwikkelen, onze vaardigheden cultiveren, mensen ontmoeten en relaties koesteren. Het verandert onze gezondheid al en leidt tot een “gekwantificeerd” zelf, en eerder dan we denken dat het kan leiden tot menselijke vergroting. “

Kijk hoe ingewikkeld de wielen zijn. DIT IS GEPLAND.

LET OP HOE COVID LINKT NAAR ELK ENKEL WIEL. DAT IS OMDAT COVID DE POORT IS NAAR DEZE NIEUWE WERELDORDE.

Kijk naar “The Great Reset” beschrijving hieronder …… ONMOGELIJK om dat nog te schrijven als dit nieuw was. Ook dit: “Er is dringend behoefte aan wereldwijde belanghebbenden om samen te werken bij het gelijktijdig beheren van de directe gevolgen van de COVID-19-crisis. Om de toestand van de wereld te verbeteren, start het World Economic Forum” The Great Reset “.

Kijk naar deze tijdlijnen die ik heb gevonden over de geschiedenis van VN-vergaderingen. (nu je weet wat de “Fourth Industrial Revolution” & “Great Reset” zijn, kijk naar de jaren)

Ook ontdekte ik bij mijn onderzoek dat een deel van de agenda van de Nieuwe Wereldorde / Eenwereldregering erin bestaat de eis voor voedseletikettering te schrappen en de verkoop van volledig natuurlijke gezondheidsproducten te beperken en uiteindelijk te verbieden !! Uiteindelijk is eten uit de natuur niet toegestaan. Ze zullen ons voedsel van Monsanto aanbieden, uitsluitend gericht op een specifiek aantal eiwitten en koolhydraten. Dit is allemaal hier als je diep graaft.

Een  dame [Celeste Solum] maakt een video om je door het hele proces te leiden: (Ik raad je ten zeerste aan om dit te bekijken en met haar door te nemen. Het is erg nuttig omdat dit een zeer INGEWIKKELD DOCUMENT IS DAT IS ONTWORPEN VOOR MEER DAN 50 JAAR )

COVID IS ENKEL EEN ROKSCHERM OM GLOBAL GOVERNANCE TE STARTEN. Dit is wat er gebeurt.

Op mijn uitgebreide onderzoek vond ik deze OOGOPENENDE verklaringen / info:

** Kent u Event 201? Onderzoek het. Bill Gates & World Economic Forum Gesimuleerde uitbraak van coronavirus 6 weken voor de eerste zaak in Wuhan. Toeval?

‘Een uitgebreide blauwdruk voor de reorganisatie van de menselijke samenleving.’ ~ (onder verwijzing naar de Agenda 2030 die in 2015 werd geschreven)

Actieplan Agenda 2030, opgesteld door de VN en ondertekend door 178 regeringen. Het doel is de ontvolking van de mensheid omdat “we zijn te veel”. Het wordt gepromoot door de elites als een manier om “de planeet te redden” en wordt wereldwijd uitgevoerd door regeringen.

“Dit is het jaar waarin wereldleiders met alle sectoren van de samenleving moeten samenwerken om onze systemen voor samenwerking te herstellen en nieuw leven in te blazen, niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor het aanpakken van onze diepgewortelde risico’s,” ~ (verklaarde op World Economic Forum in Jan 2020)

“De huidige enorme overbevolking, die nu ver buiten de draagkracht van de wereld ligt, kan niet worden beantwoord door toekomstige verlagingen van het geboortecijfer als gevolg van anticonceptie, sterilisatie en abortus, maar moet in het heden worden opgevangen door de vermindering van het huidige aantal. Dit moet worden gedaan met alle middelen die nodig zijn “. ~ VN-verklaring

“Een totale wereldbevolking van 250-300 miljoen mensen, een afname van 95% ten opzichte van het huidige niveau, zou ideaal zijn”. ~ Ted Turner, VN

‘Is niet de enige hoop voor de planeet dat de geïndustrialiseerde landen instorten? Is het niet onze verantwoordelijkheid om dat te bewerkstelligen?’ ~ Maurice Strong, secretaris-generaal van de VN-voorzitter van de Earth Summit terwijl hij een officiële verklaring aflegde. (2015)

“We moeten dit probleem van de opwarming van de aarde aanpakken. Zelfs als de theorie van de opwarming van de aarde onjuist is, zullen we het juiste doen op het gebied van economisch en milieubeleid.” ~ Timothy Wirth (president, VN-stichting). Merk op dat Mr. Wirth net zo bezorgd is over de economie als over het milieu!

“De wereld heeft vandaag 7,7 miljard mensen. Dat is op weg naar ongeveer negen miljard. Als we het nu echt geweldig doen op het gebied van nieuwe vaccins, gezondheidszorg en reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verlagen.” ~ Bill Gates

“Vaccins zijn voor Bill Gates strategische filantropie die zijn vele vaccingerelateerde bedrijven voedt (waaronder de ambitie van Microsoft om een ​​wereldwijde vac ID-onderneming te besturen) en hem dictatoriale controle geeft over het wereldwijde gezondheidsbeleid – de speerpunt van het neo-imperialisme van bedrijven.

De obsessie van Gates met vaccins lijkt te worden gevoed door een messiaanse overtuiging dat hij is verordend om de wereld te redden met technologie en een goddelijke bereidheid om te experimenteren met het leven van mindere mensen. “~ Robert Kennedy Jr.

Het grootste deel van de mensheid is vervangbaar geworden. We waren goed voor de elite toen ze onze arbeid konden exploiteren en konden genieten van de vruchten van de talenten van de mensheid. Een derde van de banen die nu door mensen worden uitgevoerd, zal tegen 2025 worden vervangen door software, robots en slimme machines, volgens een voorspelling van informatietechnologieonderzoek en adviesbureau Gartner.

Robots hebben geen voedsel, gezondheidsvoordelen en ook geen minimumloon nodig. Het gebruik van robotica bij het vervangen van mensen zal alleen maar blijven groeien, aldus Ray Kurzweil, de technisch directeur bij Google. Kurzweil verwacht dat robots tegen 2029 het menselijke niveau van intelligentie en functionaliteit zullen hebben bereikt. Veel experts voorspellen dat deze robots mensen werkloos maken en dat is precies wat we vinden.

Tegen 2030 zullen er geen 100% natuurlijke baby’s meer zijn. Alle baby’s worden geprogrammeerd. ~ (dit stond in een video van het WEF)

En dan deze bizarre verklaring die ik 4 keer heb gecontroleerd. Hij schreef dit in 1978 in zijn boek:

‘Niemand zal de Nieuwe Wereldorde betreden tenzij hij of zij een belofte zal doen om Lucifer te aanbidden. Niemand zal de New Age binnengaan tenzij hij een LUCIFERISCHE Inwijding zal nemen.’ – David Spangler, directeur van Planetary Initiative United Nations

(Zie hierboven hoe ze “burgerlijke ongehoorzaamheid” noemen, ze praten over de mensen die zich verzetten tegen het globalisme. Hier kunnen we ook veel informatie vinden over censuur (momenteel plaatsvindt zoals we weten voor IEDEREEN die tegen het verhaal spreekt … zoals ikzelf) die veel berichten heeft verloren op mijn FB en IG).

In een notendop:

De Agenda 2030 om “de wereld te transformeren” moet worden gebouwd op de ruïnes en verlatenheid van de wereldeconomie om ons leven te beheersen. Ze zijn hard op weg om individuele naties te elimineren; het beheersen van individuele acties en het wegvegen van privé-eigendom van de aarde. Hun doel is om ons allemaal “gelijk” te maken in dezelfde ketens.

WAT KUNNEN WE DOEN?

ONTWAKEN.

DEEL DIT BERICHT.

MENSEN MOETEN WETEN DAT WE WORDEN GESPEELD EN GEMAAKT.

Hoe meer mensen weten, hoe meer we dit kunnen stoppen.

Bill HR 6666, verplichte vaccins, microchips en 5G (om te beginnen) zijn ontworpen voor surveillance + kunstmatige intelligentie om ons ALTIJD te volgen. Op 12 mei 2020 zegt Dr. Fauci zelfs: “Er is geen garantie dat een COVID-19-vaccin effectief zal zijn.” Begrijp je wat hier gebeurt … ze vertellen ons dat er geen garantie is, maar we moeten het toch nemen? Kunt u zien hoe dit niet logisch is?

Lees verder bij de bron: henrymakow.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
antwerpse syriestrijder roept op tot nieuwe aanslag id5709613 1200x0 n 702x336

Nederland ontving tientallen Syrische fraudeurs en oorlogsmisdadigers op als vluchteling

54e3d34a4856a914ea898675c6203f78083edbed5350784a712979 640 zelfmoord

Aantal zelfdodingen onder jongeren en zestigplussers toegenomen