in , ,

Griekenland wijst ons weer de weg van echte democratie

5810274376 35ef3a601f democracy e1423469731686

De Grieken hebben het uitgevonden en ze laten wederom zien hoe geniaal democratie is. Doe er uw voordeel mee. Schrijf een brief aan uw bank met de volgende tekst:

“Uw bank heeft ons in het verleden een persoonlijke lening en een hypotheek opgedrongen. Nu bevallen de Porsche en de woning op zich nog wel, maar wij achten het niet terecht dat wij moeten beknibbelen op andere uitgaven en thans moeten gaan werken om in aanmerking te komen voor een derde lening om aan de aflossingsverplichtingen van de voorgaande leningen te kunnen voldoen.

Derhalve hebben we in huize een stemming gehouden en het doet ons deugd u mede te kunnen delen dat de uitkomst unaniem was! Wij hebben besloten om de aflossingen betreffende onderhavige leningen op te schorten totdat de bank bereid is de leningen om te zetten in zero-coupon perpetual bonds. Dat laatste komt neer op een rentevrije lening die we misschien ooit terugbetalen. Of niet. Waarschijnlijk dat laatste, maar dat hoeven we u als bankier natuurlijk niet uit te leggen.

Wij vertrouwen er op dat u een democratisch besluit respecteert, zoals het een integere bank als de uwe betaamt.“

Briljant toch? Waarom zit we in Nederland zo te suffen?

Lees verder via Vrijspreker.nl.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
14584925880 b15c19c95b PGB

Nog meer PGB chaos: Declaratiechaos bij gemeenten

b1fdeabcac35ef8b3447d295 640 doctor1

De nieuwe zorgwet is pure omkoping