in

Hackers leggen anti-Syrische propaganda van Britten bloot

Het is hackers gelukt om de servers van het Britse ministerie van buitenlandse zaken te en wat ze daar vonden was niet mis……….. Honderden geheime pagina’s die aangeven dat de Britse overheid anti-Syrische propaganda leugens heeft gebracht in dit o.a. door illegale Britse oorlogsvoering verscheurd land…..

De hackers waren vooral uit op bewijzen van een verbintenis tussen het Foreign, Commonwealth and Development Office (FCDO), ‘zeg maar’ het kantoor van het ministerie van buitenlandse zaken dat gaat over ontwikkelingssamenwerking en een netwerk van gecontracteerde privé organisaties die in het geheim media platforms hebben opgezet en geleid tijdens de in 2011 begonnen oorlog tegen het Syrische bewind van Assad, een oorlog die al 9 jaar voortsleept…..

Groot-Brittannië is verantwoordelijk voor het opzetten van radiostations in Syrië, dan wel stations gericht op Syrië, voorts dag en weekbladen, boeken, stripbladen voor kinderen, posters en stickers….. Ook werden ‘oppositiegroepen’ gefinancierd, ‘oppositiegroepen’ ofwel terreurgroepen die in het westen een paar jaar lang (en sommige media doen dat nog steeds) werden aangeduid als ‘gematigde rebellen’, terwijl het in werkelijkheid om moordenaars, verkrachters en martelbeulen ging…..

Eén en ander zou zijn begonnen met het opleiden van ‘burgerjournalisten’ die vanaf 2011 berichtten over de strijd in Syrië, velen van hen werden vermoord door ISIS, toen deze groep zich in de strijd ging mengen (alweer met behulp van de VS!!)

De schrijver van het hieronder opgenomen artikel spreekt van een burgeroorlog, echter dat klopt niet immers de oorlog in Syrië werd georganiseerd en (en wordt nog steeds) geregisseerd vanuit Washington en Langley (waar het hoofdkantoor van de CIA is gevestigd)…..

De VS (CIA) probeerde e.e.a. eerst middels een door die organisatie georganiseerde ‘opstand’ die mislukte, waarna de VS, en Egypte op grote schaal terreurgroepen uit Libië naar transporteerden en hen vandaar over de grens met Syrië hebben gebracht, waarbij die terreurgroepen tevens van wapens en rollend oorlogstuig werden voorzien….

De hackers hebben 200 tot 300 uiterst gevoelige documenten bemachtigd, waarvan er een aantal al zijn gepubliceerd op het en naar verwachting zullen er de komende week meer worden gepubliceerd, tot verdriet van hoogwaardigheidsbekleders en ambtenaren van het eerder aangehaalde ministerie van buitenlandse zaken….

Uiteraard wijst de FCDO onmiddellijk naar Rusland als dader, dit daar e.e.a professioneel zou zijn gedaan….. ha! ha! ha! ha! Ja het is intussen zo’n cliché dat voor alles wat mis gaat in het westen Rusland als dader wordt aangewezen, op zo’n manier dat ik me afvraag of er buiten degenen die deze beschuldigingen de wereld in helpen er nog mensen zijn met meer dan 2 hersencellen die deze onzin geloven…… Zie Wikileaks, bepaald geen door een staat opgezet platform, maar dat wel uiterst professioneel is opgezet en werkt en waarop een enorm aantal smerige spelletjes, leugens en oorlogsmisdaden zijn geopenbaard en dat uit onverdachte bron: officiële geheime VS dossiers!!

Volgens zeggen zouden medewerkers van de FCDO niet zo in hun maag zitten met het vrijgeven van documenten, op het internet geplaatst door Anonymous, daar veel van de zaken al bekend waren, het zal dan ook waarschijnlijk alleen wat onrust geven bij de hooggeplaatsten op het ministerie van buitenlandse zaken, zeker daar men nog niet weet wat er allemaal bij elkaar is gegraaid door de hackers…..

Ook het Britse ministerie van (lees: oorlog) had en heeft waarschijnlijk nog dergelijke programma’s lopen in Syrië, maar dit ministerie zou niet zijn gehackt.

Kortom: ….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Groot datalek bij Jeugdriagg: medische dossiers kwetsbare kinderen gelekt

Benodigde coronadoden worden op bestelling geleverd