in , ,

Het is ze gelukt want Zwarte Piet is nu hetzelfde als racisme

racisme 1554387785
Alexas_Fotos / Pixabay

Op dit moment zien we nog mensen die zich verkleden als traditionele Zwarte Piet, maar dat duurt niet lang meer.

Zelfs de dame die bekend is geworden door haar king size achterwerk, Kim Kardashian, vindt de situatie in ons land verontrustend.

Al van ver voordat dit land bewust werd overstroomd met allerlei vreemde culturen, stamt het feest van Sinterklaas en Zwarte Piet. Een echt ouderwets voornamelijk kinderfeest, waarbij men elkaar blij maakte met cadeautjes en kromme gedichten. Iedereen vond het leuk, want het was gezellig en het bracht mensen dichter bij elkaar.

Het was niets meer en niets minder. Niemand dacht na over de kleur van Sinterklaas of die van Zwarte Piet, want dat was helemaal niet belangrijk, dus waarom zouden ze daarover nadenken?

Naarmate de landverraders meer en meer hun vernietigende werk deden door alle grenzen wijd open te zetten, kwam er kritiek op Zwarte Piet en langzamerhand veranderde het feest. Mensen vierden het nog wel, maar het was toch minder spontaan en gezellig dan voorheen, want er lag een bepaalde lading op het geheel.

De verdere vernietiging van het feest vond plaats via de door George Soros betaalde groeperingen en toen de Friezen voor de rechtbank kwamen en verplicht DNA moesten afstaan, was er van het gezellige Sinterklaasfeest al weinig meer over. George Soros is uiteraard een prominent lid van de bij ons inmiddels welbekende satanische Sekte des Doods die uit is op vernietiging van onze maatschappij, gezin, cultuur en geschiedenis.

Aangezien dezelfde sekte ook de mainstream media voor bijna 100 procent in handen heeft krijgt de kleine groep anti Zwarte Piet blaters alle ruimte en vullen zij gedurende deze tijd van het jaar bijna dagelijks de krantenpagina’s en de televisieprogramma’s.

Langzaam maar zeker ging het verder totdat we nu de ultieme fase hebben bereikt waar de halve wereld zich met ons oude en zo gezellige Sinterklaasfeest bemoeit en gaan we nu het stadium in van racisme.

En dus zien we in de internationale pers koppen verschijnen die er zo uitzien:

xxx

Naast racisme wordt pro Zwarte Piet steeds meer geassocieerd met extreem rechts, zeker na “de aanval” op het hoofdkwartier van Kick Out Zwarte Piet:

Vrijdagavond hebben de KOZP-activisten een godsgeschenk gekregen van agressieve Hagenezen. Dankzij de aanval met vuurwerk op hun vergadering kunnen zij nu Zwarte Piet associëren met gewelddadige extreem-rechtse hooligans.

Zondag werd het nog een graadje erger toen supporters van FC Den Bosch zich misdroegen tijdens de wedstrijd tegen Excselsior door het zingen van Zwarte Piet liedjes richting gekleurde spelers van Excelsior. Uiteraard werd dit breed uitgemeten in de pers, waardoor we nu de volgende situatie hebben:

Zwarte Piet is een erge vorm van racisme en voorstanders van Zwarte Piet zijn meestal of extreem rechts of voetbalhooligans of beiden.

Dan vervolgende komt de NOS met een grote kop waar nog net geen “breaking news” bij staat: “Ook Kim Kardashian keert zich tegen Zwarte Piet”. Volgens de NOS is het allemaal nog veel erger, want:

Vorige week spraken andere grote Amerikaanse artiesten zich al uit tegen Zwarte Piet. Onder anderen de rappers The Game, Waka Flocka en Trey Songz deden dat na een online actie van een groep Nederlandse vrouwen, die berichten over Zwarte Piet naar internationale zangers, acteurs en andere persoonlijkheden stuurden.

Wie dan Waka Flocka en Trey Songz mogen zijn weten we niet, maar waarschijnlijk erg belangrijk.

We kunnen er lang en breed over uitwijden, maar het is ze wederom gelukt. Vanaf dit weekend staat Zwarte Piet ferm op de kaart als racistisch en met alle nog komende propaganda de komende weken over racisme is dit het definitieve einde van Zwarte Piet. Niet alleen van Zwarte Piet, maar van weer een stuk cultuur zoals altijd de bedoeling was.

Net zoals bij de klimaatzwendel vliegen ook hier mensen elkaar in de haren zonder te beseffen dat ze bewust die richting worden opgestuurd. Net zoals bij de klimaatzwendel de ene groep mensen zich probeert vrij te pleiten door een andere groep aan te wijzen als mogelijk doelwit, zo gebeurt hier precies hetzelfde. De voor- en tegenstanders van Zwarte Piet wijzen naar elkaar als boosdoener, terwijl niemand van hen begrijpt dat dit precies is wat er moet gebeuren om weer een stuk cultuur te kunnen slopen.

En daarom durven ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
25168022601 a6439378c1 cancel

Je verwacht het niet: Protest boze automobilisten op Malieveld in Den Haag lijkt van de baan

gevangenis 1546089427

Open grenzen: Opnieuw bus vol Moldaviërs bij AZC Ter Apel: tweede in een week tijd