in

Het is zover! Vodafone lanceert vandaag 5G in helft Nederland

Als eerste provider start Vodafone met 5G in Nederland. Al vanaf vanavond komt de revolutionaire opvolger van de huidige 4G-netten beschikbaar in de Randstad en delen van Noord-Brabant.

Uiterlijk eind juli volgt dan heel Nederland, stelt Vodafone.

De uitrol is opmerkelijk nu de eerste 5G-veiling in Nederland nog moet plaatsvinden en voor juni gepland staat.

Vodafone omzeilt dit door zijn bestaande 4G-frequenties óók voor 5G te gebruiken.

Deze techniek heet ‘spectrumdelen’ en wordt mogelijk gemaakt door netwerkpartner Ericsson.

De afgelopen jaren heeft Vodafone zijn mobiele masten al gemoderniseerd en volgehangen met netwerkapparatuur die voorbereid is op de komst van 5G.

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5G = SATAN = OORLOG
11 maanden geleden

5G IS NIETS MINDER DAN EEN OORLOGSVERKLARING door de Nieuwe Wereld Orde aan de mensen van deze Aarde. Meer dan schandalig dat dat nota bene in Nederland gebeurt !!
Zo snel als maar mogelijk uitrollen in een tijd dat de wereld stil ligt.

Er is geen enkel wetenschappelijk rapport dat laat zien dat 5G veilig is voor mens en dier. Dat rapport is er niet omdat 5G niet veilig is !!! En de telecom bedrijven die 5G uitrollen weten dat donders goed. Hoe kan het zijn dat de overheid groen licht heeft gegeven aan bedrijven die 5G uitrollen?

Het is algemeen bekend dat elektromagnetische straling schadelijk is voor de menselijke gezondheid. En de schadelijkheid wordt groter naarmate de frequentie hoger wordt en ook de dichtheid van het net groter wordt. Mensen kunnen niet aan dit elektromagnetisch veld ontsnappen want het is overal.

Er zijn diverse rapporten dat er een correlatie is tussen 5G en corona. Wuhan is de regio bij uitstek waar 5G is uitgerold en de regio waar vele duizenden doden vielen.
Italie en Spanje kennen regio’s waar veel meer corona slachtoffers vielen dan in andere en ook daar was 5G uitgerold. Mensen worden ernstig ziek en er zijn veel doden dan elders. Dat daar veel ouderen bij zitten is niet eens relevant.

5G EMF is niets minder dan een oorlogswapen. En zo wordt het door het leger ook gebruikt.

http://www.radiationdangers.com/5g/is-the-coronavirus-actually-microwave-illness/

Los van de gezondheidsaspecten is ook geen enkel rapport wat in gaat op het satanische karakter van wat het doel is van 5G en AI (Artificial Intelligence) namelijk een ontmenselijkte samenleving vergelijkbaar met de Borg in Startrek waar mensen ondergeschikt worden gemaakt aan een systeem door computers geregeld. Dit is niets minder dan satan die de macht zoekt op aarde en die bedrijven aan zijn zijde heeft gevonden.

De DeBurgerbeweging heeft een proces aangespannen tegen het uitrollen van 5G en hen hoofdeljk aansprakelijkgesteld voor alle schade die voortvloeit uit de introductie van 5G. Sluit U aan bij deze beweging want 5G is niets minder dan oorlog! Het gaat om Uw gezondheid en die van Uw kinderen. Zie onderstaande link.

http://www.earth-matters.nl/11/14490/verborgen-nieuws/voorkom-5g.html?fbclid=IwAR3LHqHzXcSLLRfbimeMVTrk229tSrCWN787Z5mfK-tMl9KtmM7uYbCi-YA

Nu bedrijven en overheid blijkbaar niet willen luisteren naar de burgers zit er voor burgers niet veel anders op dan op alle mogelijke manieren strijd te voeren en het recht in eigen hand te nemen. Dit is niets minder dan OORLOG !!!! Sluit U aan in de strijd tegen het kwaad.

G van peet
11 maanden geleden

Zolang de 5g techniek op de oude frequenties gedaan wordt , moet niemand zeuren. Er is dan alleen sprake van een data protocol verschil. Kwalijke energieën worden niet gebruikt. Je wifi thuis is gevaarlijker….wegens hoge 2,4 GHz …en densiteit. Van een techneut (63 jaar)

Ruudzelf
Antwoord aan  G van peet
11 maanden geleden

werkloos zeker…

Sjors
Antwoord aan  G van peet
11 maanden geleden

Dus je denkt dat de exploitanten wel bij 2.4 GHz zullen stoppen?
Hoe naief kun je zijn?

Lucht blijft vervuild, ondanks lockdown. Zijn oude diesels dan toch niet zo smerig?

Dit moet goed fout gaan: Winkeleigenaren betalen massaal geen huur