in

Stop5GNL gaat in hoger beroep tegen de staat

De Stichting Stop5GNL probeert opnieuw om via de rechter de uitrol van 5G-netwerken in Nederland te stoppen.

De stichting verloor eind vorige maand een kort geding hierover, maar gaat in hoger beroep. De klagers zeggen dat de gezondheidsrisico’s te groot zijn en dat hun eisen onterecht zijn afgewezen.

De voorzieningenrechter in Den Haag oordeelde vorige maand dat er geen aanwijzingen zijn dat het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en de Gezondheidsraad, waarop de Staat zich baseert, onzorgvuldig te werk zijn gegaan en geen oog hadden voor kritiek op de introductie van 5G.

De rechter lichtte in zijn mondelinge uitspraak toe dat hij alle tegenstrijdige meningen van verschillende deskundigen niet kan wegen.

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
1 jaar geleden

De vuile Haagse criminelen luisteren alleen naar kwakzalvers. Als het dan niet klopt, waarom hebben diverse landen het al stopgezet, omdat de gezondheid in gevaar kon komen?

David
1 jaar geleden

Als de rechter de tegenstrijdige meningen van deskundigen niet kan wegen, dan dient de rechter het voorzichtigheidsbeginsel toe te passen. Punt.

machiavelli
1 jaar geleden

volkomen zinloos. je verliest altijd en is zonde van je geld

heb ERVARING van 30 jr

medewerkers van de rechtbank beamen dit

NL Overheid moet nu echt onder curatele !!!
1 jaar geleden

Wat een ongelooflijk slappe uitspraak van de rechter …. “dat hij alle tegenstrijdige meningen van verschillende deskundigen niet kan wegen”. Waar moeten burgers dan terecht bij ernstige bezwaren over het beslissen van een overheid zou je dan onmiddellijk aan deze rechter kunen vragen?
En nog iets: er is ook zoiets als het feit dat de overheid blijkbaar groen licht heeft gegeven voor het uitvoeren van … in dat geval zou de rechter bij de overheid kunnen eisen dat hij inziet op grond van welke feiten, wetenschappelijke rapporten de overheid het besluit heeft genomen etc.
Maar nee. Dat heeft deze rechter dus niet gedaan.

Op zijn minst had deze rechter moeten zien dat :
1. Het bekend is dat er defensie wapens zijn gebaseerd op het principe van EM straling.
2. Het bekend is dat magnetrons schadelijk zijn en dat 5G straling in diezelfde frequentie richting gaan..
3. Als technische specialisten zich uitspreken over de gevaren van 5G zegt Huwaei heeft openlijk dat zij wel allerlei appratuur vervaardigd maar geen enkele studie gedaan te hebben naar de veilgheid voor mens en dier.
Dat is al vreemd ….
4. Exploitanten die triljoenen belangen hebben bij 5G hebben geen enkele veiligheidsstudie laten doen !!!!!!!!
Maar klokkenluiders die bij Vodafoon hebben gewerkt (een was CEO en de andere zat dicht tegen de top) dat zij wisten dat 5G schadelijk was voor mens en dier.
5. Overheden hebben hun primaire taak jegens burgers of afgrijselijke wijze verzaakt op werkelijk alle manieren (zij had immers de exploitanten kunnen dwingen met studies te komen maar zij hebben niets minder gedaan dan de burger verraden).

Het hele 5G verhaal stinkt aan alle kanten en deze rechter heeft zich laf uit de voeten gemaakt daarmee de problemen terugschuivend naar de burger die de gevolgen van 5G dus maar moet ondergaan omdat de overheid het niet nodig vond om wetenschappelijke rapporten te eisen …
Zelfs voor net neerzxetten van een dakkapel kom je bij de overheid niet weg zonder een uitgebreide vergunningaanvraag, maar 5G is een geen enkel probleem.

En als die burger zich dan beklaagd in een demonstratie over het falen van de overheid dan wordt de demonstratie geblokkeerd door contra terroristen uit een bus van de overheid …

Hoe ver is de NL overheid gezakt??

Politie knokploeg betrapt: Duidelijke videobeelden van wie er begonnen zijn om agressie te vertonen!!

Petitie tegen veelbesproken coronaspoedwet krijgt veel steun!