in , , , ,

Het jachtseizoen op de Europese vrouw is… geopend!

Het is werkelijk te schokkend om waar te zijn, maar toch: ruim meer dan 90 vrouwen werden aangerand en verkracht door asielzoekersmannen in groepsverband van 1000+ man. Zelfs 200+ politieagenten kwamen niet verder dan 8 arrestaties, mannen die kort daarna weer werden losgelaten i.v.m. te weinig bewijs. En niet alleen in Keulen ook in vele andere steden. Grote groepen jonge, mannelijke asielzoekers stropen nu dus door de Nederlandse en Duitse steden opzoek naar vrouwen en meisjes om te bestelen, aan te randen en te verkrachten. Dit is niet in Verweggistan, maar gewoon hier om de hoek.

En de politieke elite keurt dit gedrag goed!

Natuurlijk, in de krant en voor het journaal doen ze geschokt en kritisch, maar vervolgens verandert er dus niets in het beleid. Daden spreken luider dan woorden. In afwezigheid van verandering in het vluchtelingenbeleid keurt de politiek de grootschalige verkrachting van Europese vrouwen dus gewoon goed. En wees scherp in de berichtgeving: het vluchtelingenbeleid gaat niet veranderen, dit betreft namelijk een “moetje”. De lokale bevolking dient zich maar aan te passen aan het gewelddadige gedrag van de ongenode gasten.

De politieke elite is en blijft doelbewust hangen in ontkenning

Het probleem dat wordt gecreëerd, dat wordt zelfs niet erkend, het wordt doodgezwegen. Het staatspropagandaloket NOS blijft de daders continue in het abstract ‘mannen’ noemen met zelfs een keiharde ontkenning dat dit een probleem rond hetvluchtelingenbeleid betreft. De politieke elite erkent het probleem niet, volgens Samsom kan Nederland nog gemakkelijk 200.000 toch voornamelijk jonge, mannelijke vluchtelingen opnemen. En uiteraard bezuinigen we tegelijkertijd de politie kapot. De veiligheid van de Europese vrouw: totaal onbelangrijk! De veiligheid van de eigen bevolking is werkelijk totaal en totaal onbelangrijk voor de bestuurlijke elite. De Europese vrouw is nu dus ‘fair game’ (vrij wild) geworden.

Talk is cheap, in hun daden keurt de politieke elite dit gedrag gewoon goed. En met hun goedkeuring (of verzwijging) zijn ze medeverantwoordelijk voor het wrede geweld dat vrouwen wordt aangedaan.

Wat doet de EU?

De EU blijft landen onder druk zetten om alle vluchtelingen die zich aandienen te accepteren. De EU is zelfs actief op zoek naar meer asielzoekers en wil die zelfs actief uit de bekende landen gaan importeren per vliegtuig. En de EU-lidstaten die hun opgedrongen quotum asielzoekers vervolgens niet accepteren, die krijgen dwang en boetes. Nederland staat zelfs vooraan in dit idiote dwangspel! De EU werkt volledig proactief mee met doldrieste plannen van figuren als Soros. De EU faciliteert maar wat graag en de Nederlandse politieke monopartij (van VVD66, PvdA, CDA, GL, etc) dringt het probleem dan vervolgens lokaal op. Zo doe je dat dus.

En (nagenoeg) niemand komt in opstand tegen deze acties! Uiteraard neemt dewapenverkoop ondertussen wel scherp toe. We stevenen nu dus af op grootschalige gewelddadige conflicten. En herinner: daden zijn luider dan woorden. De EU doet helemaal niets tegen de problematiek, ze profiteren immers van de destabilisatie. Niets, behalve dan het opdringen van nog meer vluchtelingen in combinatie uiteraard met het blokkeren van maatregelen om de problemen te beperken, zie Polen, zie Hongarije, etc. We sponsoren zelfs de misdadigers, misdaad loont.

Wat doet de EU wel?

Eens kijken in wat recente nieuwsberichtjes. Het grootste probleem sinds de tweede wereld oorlog, wat doet de EU:

Massa-aanranding het nieuwe Woord van het jaar 2016!

Nogmaals: een afwezigheid van veranderingen in het idiote beleid betekent een impliciete goedkeuring van de gebeurtenissen. En veranderingen MOGEN niet van de bestuurlijke elite, de daden van de EU, Juncker, Timmermans, Merkel, Rutte en co zijn volstrekt duidelijk. Het doel van de doelbewust opgang gebrachte vluchtelingenstroom (coercive engineered migration) is namelijk Europese destabilisatie. De destabilisatie wordt gebruikt om over de resten van de samenleving de macht te kunnen grijpen. Deze massa-verkrachtingen zijn dus onderdeel van een machtsspel, het betreft niet het machtgrijpen door islam-extremisten – die worden hier toch hoofdzakelijk ingezet als gewillig middel – maar het betreft machtgrijpen door de Europese politieke elite zelf.

De EU is geen log disfunctioneel ambtelijk apparaat, het is een zeer scherp acterende, zeer effectieve en zeer doelbewuste organisatie. Alles is toegestaan: diverse staatsgrepen,grootschalige afpersing, grootschalige aanslagen, massaverkrachting, we creëren bewust zelf het grootste probleem sinds de tweede wereldoorlog. En als je je verzet tegen dit soort jacht op vrouwen, dan word je uiteraard ontslagen. En vergis je niet: voor het afdwingen van de lokale implementatie van het Brusselse beleid, daarvoor wordt de Nederlandse monopartij gebruikt. Rutte blijft uiteraard gewoon ontkennen.

Beste : Doorzie het spel toch, uw eigen politieke leiders brengen dit teweeg. Doelbewust. Met goedkeuring van uw eigen politieke vertegenwoordiging is de jacht op de Europese vrouw nu dus… geopend!

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

Photo by e³°°°


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
gerechtigheid
5 jaren geleden

Daar zijn toch echt geen woorden meer voor; WAT EEN ONMENSELIJKE HUFTERS EN SCHOFTEN ZIJN DIE POLITICI IN DEN HAAG!!!
Het wordt zo langzamerhand wild-west in ons land waarbij de bevolking MET MEDEWETEN VAN DEN HAAG wordt GETERRORISEERD, BEROOFD, BELOGEN EN VERKRACHT door groepen asielzoekers en ze doen net of ze gek zijn!!
LATEN WIJ DAT TOE? KOM OP ZEG; HET IS GENOEG GEWEEST EN LATEN WE NU MASSAAL EEN VUIST MAKEN TEGEN DIE GODVERGETEN OVERHEID!
ZE MAKEN ALLES KAPOT; NOG EVEN EN WE MOETEN GEWAPEND OVER STRAAT!!!
ZE MOETEN MET HUN KLAUWEN VAN ONZE VROUWEN AFBLIJVEN!!

WEG MET DIE CRIMINELEN IN DEN HAAG EN BRUSSEL!!!

Sem
5 jaren geleden

De media jut de boel op “namens de politiek” Dit doen ze al 15 jaar opvallend intensief. Er is tot op heden geen enkel bewijs dat een bepaalde groep uit een ander land hierbij betrokken was. Als het wel zo zou zijn, dan terstond uitzetten

Antwoord aan  Sem
5 jaren geleden

ydirect een afspraak maken bij specsavers

5 jaren geleden

Inmiddels is bekend dat er geen aanwijzingen zijn dat de daders afkomstig zijn uit asielzoekerscentra. Wel is bekend dat de daders speciaal naar Keulen zijn gekomen voor het plegen van de misdrijven.

Antwoord aan  Arie Schalekamp
5 jaren geleden

als het mensen betreft die hier allang wonen ,is de intergratie bij deze mislukt,dus de nieuwe sunami mislukt ook

Nancy
5 jaren geleden

Iedereen die in nederland komt wonen dna verplicht afstaan!!!

ron
5 jaren geleden

Er komen 2 dingen bij mij op.
1) mag ik dan ook willekeurig moslim vrouwen en meisjes verkrachten?? onder 10 schijn t het bij IS goed te doen.
2) mag ik als ik zo iets zie ingrijpen en de dader volledig lam slaan of nog beter het ligt uit doen???

Beide keren moet helaas met nee beantwoord worden maar vreemd is wel dat en ander onder het mom van zielige asielzoeker en de islam dit wel mag. En als ik 1 uitvoer mogen ze 2 ook doen en ze komen er mee weg ook. Dit is toch ook discriminatie???

Ik weet het je mag niet aan zetten tot geweld maar we zijn nu zo ver dat de overheid heeft afgedaan en de lange arm der wet in der hemd staat.

Derk
5 jaren geleden

Ja joh? Ik ben het helemaal eens met het feit dat dit niet door de beugel kan. Maar ik schaam mij dood voor de knip en plak journalistiek die plaats vind in dit artikel. Volg de grote media en kopieer dit. Eigen onderzoek bestaat niet. In de eerste alinea zorg je er al voor dat dit artikel niet meer serieus overkomt. Chapeau! Check je bronnen eens wat beter man.
@arie schalenkamp, ooh ja joh? Leuke bewering waar haal je dit vandaan?
Ik heb familie wonen in keulen en zij verbazen zich erover dat de grote media een totaal ander verhaal vertellen dan de kleine onafhankelijke media. Staatscensuur!! Laat mij niet ontkennen dat aanraden van wie dan ook, moslim, jood, christen, zwart, wit of paars, gewoon te walgelijk voor woorden is. Pootjes afhakken zou een middeleeuwse oplossing zijn maar begin er wel over te denken. Mensen doe uw ogen open, geloof niet alles en houd elkaar in de gaten. Niet alleen de buurman, maar ook die getraumatiseerde vluchteling stelt een vriendelijk babbeltje op prijs!

5 jaren geleden

Dit keer geen vliegtuigen boven Rotterdam
Geen wapengekletter en stampende laarzen
Geen regering, die de wijk naar Engeland nam
Die werkt er nu gewoon aan mee, dat stel verwerpelijke dwazen.

De vrijheid wordt ons, op kousenvoeten nu ontnomen
Onder de bezielende leiding van ons kabinet
Die laten onze bezetter vrijwillig binnenkomen
Hun wapens, zijn moskee en minaret.

Sluipend zijn ze bezig ons landje in te nemen
In grote steden zijn ze al haast de baas
Door het gezag gefaciliteerd met huis en uitkering
Plant zichzelf razendsnel voort, deze “verrijking” van de samenleving.

Ze zijn brutaal, erkennen geen tegenspraak en gezag
Bespotten en beschimpen de hand die hen voedt
Omdat dit van Mohammed en van Allah moet
En dat doet onze samenleving bepaald geen goed.

Zelfs onze majesteit op haar buitenlandse reizen
Past zich met hoofddoek aan, dat valt in haar niet te prijzen
Zij moet toch juist voor onze vrijheid staan
Die belofte heeft ze onder ede ooit gedaan!!

De vijand is nu al binnengedrongen
In de Tweede Kamer en in gemeenteraden
En met hun dubbele nationaliteit
Laat zich hun solidariteit wel raden.

Nee, dit keer geen vliegtuigen boven Rotterdam
Geen Waterlinie en geen Grebbeberg
Maar deze keer wel dubbel erg
Omdat ons volk door haar eigen regering wordt verraden.

Door:

Willemientje

Wim van de berge
5 jaren geleden

Dit was te verwachten hun eigen vrouwen lopen in landbouwshorten en maskers dit is niet voor niets wij moeten maar weer gasspray of stiletto’s aan schaffen en gelijk lam steken DNA verplicht bij binnenkomst ook een goed idee kunnen ze gelijk terug naar hun zandbak een kuil graven en daar hun best op doen hangt de hele wereld aan hun komkommer maar we moeten dit niet langer pikken we moeten in opstand komen heb zelf een mooie dochter daar moeten ze echt van afblijven met hun ratte klauwen

NAM bereikt voor het eerst via fracking gas in Den Velde bij Gramsbergen

Brussel stookt de financiële ketel/bubbel weer heet