in

Het vaccin is de pandemie

vac

De nep pandemie wordt in stand gehouden door in sneltreinvaart zoveel mogelijk mensen te vaccineren.

Het bewijs dat het de pandemie is wordt geleverd door een klooster in Amerika waar niets aan de hand was, tot…..

Ergens moeten toch ook in mainstreamland de ogen een keer open gaan zou je zeggen.

Nu zijn we wel gewend dat de altijd veel eerder in de alternatieve media komt bovendrijven, maar dit keer duurt het wel erg lang, voordat ook de rest van de wereld ziet dat er iets goed mis is met het goedje waarmee mensen worden geïnjecteerd en dat wordt verkocht als “vaccin”.

Zoals bekend is het helemaal geen vaccin, maar een bepaalde medische behandeling en wel één die voor veel mensen funeste gevolgen heeft.

Zo is er een klooster in de Amerikaanse staat Kentucky met de mooie naam de Benedictine Sisters of St. Walburg. In dit nonnenklooster was niets aan de hand, want ze waren op tijd in volledige lockdown gegaan en hadden gedurende een langere periode niet of nauwelijks contact met de buitenwereld.

Maar, dan moeten de nonnen worden beschermd tegen het vreselijke virus en begint men begin februari met hen te vaccineren.

Twee dagen later waren er twee gestorven en werden 26 anderen opeens positief getest.

De nonnen zijn heel verbaasd hoe dit heeft kunnen gebeuren, want ze zijn zo voorzichtig geweest en volgens Alein Bankemper, de priores van het klooster, is er geen sprake geweest van buitenstaanders die het klooster zijn in- of uitgegaan. Al sinds het begin van de pandemie zijn er geen bezoekers toegestaan.

De twee nonnen die enkele dagen na de stierven waren wat ouder en hadden wel wat gezondheidsproblemen, maar waren naar omstandigheden in gezonde staat voordat het vaccineren begon en hadden geen klachten of iets dergelijks.

Toen bovengenoemde nonnen op 3 februari stierven, was er nog een derde die problemen kreeg met ademhalen en naar de IC van een nabijgelegen werd gebracht. Hier is ze een week later overleden.

Met drie doden heeft de kloosterorde te maken met tien procent van  …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
fuck 1558167281

Advies Hoge Raad: geen vervolging ministers toeslagenaffaire

kabinet aivd misleiden burgers aftappen kabel referendum sleepwet

Referendum zeiden we nee: Demissionair kabinet vermindert toezicht in de sleepwet