in , ,

Het vaccinatie-plan van de EU: Voor 2023 zal ELKE burger voor de derde maal gevaccineerd zijn

people walking on street near building during daytime

Wie serieus heeft gedacht ooit uit deze dodelijke vaccinatie-val te vluchten, komt nu van een koude kermis thuis. De EU heeft met haar burgers heel andere en vooral langlopende plannen:

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, ziet Europa goed toegerust voor mogelijke derde vaccinaties. “We hebben bij Biontech 1,8 miljard doses tot het jaar 2023 besteld, zei von der Leyen tegenover het “Redactienetwerk Duitsland”.

“Dat is de grootste aansluitende opdracht wereldwijd en volstaat voor mogelijke opfrisvaccinaties in de EU en aanpassingen aan mogelijke nieuwe virusvarianten.”

De Europese strategie van de gemeenschappelijke aankoop zou zich als juist hebben bewezen, ondanks alle aanloopproblemen.

”Hoe het resultaat er nu zou uitzien wanneer elk EU-land op eigen houtje vaccins gekocht zou hebben, wil ik me liever niet voorstellen. De hele wereld zat achter de weinige producenten aan.”

Nu zou men vaststellen: in nauwelijks een regio op aarde zijn zo veel mensen d.m.v. Vaccinatie zo volledig beschermd als onder de 440 miljoen EU-burgers.

“En wij Europeanen zijn, daar ben ik heel trots op, altijd open en fair naar de rest van de wereld geweest. We hebben parallel derde landen van meer dan 550 miljoen doses voorzien – bijna net zo veel als aan de EU geleverd werden. Ander elanden, zoals Groot-Brittannië en de VS, hebben zichzelf afgesloten.”

Rondom het Russische vaccin Sputnik is het volgens von der Leyen “heel stil” geworden. Weliswaar zou er al lange tijd sprake zijn van een aanvraag tot toelating door het Europees Geneesmiddelenbureau.

“Maar tot nu toe is het de producent niet gelukt om genoeg valide data te leveren om de veiligheid te bewijzen. Dat roept vragen op”, zei de voorzitster van de Europese Commissie.

1,8 miljard vaccins voor 440 miljoen EU-burgers. Dan komt iedereen aan de beurt, anders zou men te veel vaccins moeten weggooien of aan derde landen moeten leveren – op kosten van de Europese belastingbetaler.

Wat is er dus werkelijk in Brussel gepland? Zulke hoeveelheden kun je alleen maar met een vaccinatieplicht aan ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
corona leugens rutte banner

Financieel fiasco: Nederland kocht veel te veel coronasneltests, 80% ligt te verstoffen en blijft nog steeds kopen

1400680 it the clown wallpaper vaccin

De jacht op de vaccinweigeraars is mediabreed losgebarsten