in

Hilarisch: Tesla installeert supercharger aangedreven door dieselgenerator op de Nürburgring

3769283867 01c3214399 fail1

Auto Motor Und Sport  heeft onthuld dat eerder deze week een Supercharger-station heeft geïnstalleerd, aangedreven door een dieselgenerator op het motorsportcomplex Nürburgring, in de stad Nürburg, Rijnland-Palts, .

Een grote container uit de arriveerde maandag op het spoor. Tesla-medewerkers brachten de dag door met het uitpakken van de Supercharger en een grote dieselgenerator die sindsdien de Model S heeft aangedreven, die naar verwachting drie weken testen op het circuit zal uitvoeren.

Het Duitse tijdschrift zei dat de luidruchtige generator 24/7 draait, wat de buren van het circuit erg boos heeft gemaakt. De dieselgenerator zal naar verwachting eind september operationeel zijn.

Tesla tweette woensdag: “We hebben een Supercharger geïnstalleerd op de Nürburgring. Het voelt als thuis, weet je?”, Maar liet het feit weg dat een vuile dieselgenerator de Supercharger-stroom levert.

Een gebruiker van zou een foto van de dieselgenerator op de Nürburgring hebben gemaakt.

https://twitter.com/MichaelMulinski/status/1174397726613811201

Een Tesla-laadkaart van Nürburg onthult dat een laadstation ongeveer een kwart mijl verderop in de stad ligt. Maar het lijkt erop dat het laadstation geen Supercharger is en het te lang zou duren om de Model S op te laden.

Logisch gezien is het daarom logisch waarom Tesla een mobiele dieselgenerator heeft meegenomen, gezien het feit dat de stad noch het circuit Supercharger-stations hebben.

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rekeningen 1568967084

Veel gebruikte incassotruc: pomp de schuld op en leg dan beslag op de complete boedel

Vaccinatie 1560499753

Overheid tuigt Girfec/EJAVIK op om vaccinaties door te gaan drammen