in , , ,

Overheid tuigt Girfec/EJAVIK op om vaccinaties door te gaan drammen

PhotoLizM / Pixabay

Ouders die zich zorgen maken over een wettelijke verplichting van vaccineren van hun kinderen zouden weleens vanuit een onverwachte hoek onder vuur genomen kunnen worden.

In alle stilte bereiden overheidsdiensten namelijk de introductie van Girfec voor en soms wordt het zelfs al toegepast bij wijze van test.

Girfec of EJAVIK

Getting It Right For Every Child zoals de Schotten het systeem noemen of EJAVIK, dat is de Nederlandse vertaling, Een Juiste Aanpak Voor Ieder Kind.

Het Schotse Parlement heeft via de Kinder en Jonge Mensen het zogenaamde Girfec systeem een aantal jaren geleden ingevoerd. In dit systeem krijgt ieder kind een voogd of staatsouder met of zonder instemming van de ouders.

Deze staatsouder heeft het recht te praten met het kind ook over persoonlijke zaken. Hij of zij staat het kind met advies of informatie bij, onafhankelijk van de ouders.

Het Hooggerechtshof besliste dat deze wet uit 2014 een inbreuk pleegt op mensenrechten van gezinnen. Zij noemen het in strijd met artikel 8 van de Europese Conventie van de Mensen Rechten.

Dit artikel garandeert de rechten van ieder  …

Lees verder bij de bron: De Lange Mars Plus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop de overheid
1 jaar geleden

Wat denkt de overheid wel wie ze is? Er is alle reden om als overheid zeer terughoudend te zijn gegeven het feit dat achter de schermen zeer veel gaande is met partijen die zoeken naar macht en die infiltreren in allerlei NGO werkgroepen. En verder zijn er de banken en multinationals die niet de belangen van de burgers behartigen maar hun eigen belangen.

Hilarisch: Tesla installeert supercharger aangedreven door dieselgenerator op de Nürburgring

Bizar! Nederlandse banken compleet gevangen tussen Europese en Amerikaanse wetten