in ,

‘Novitsjok vergiftiging Skripals’: officiële Britse documenten tonen aan dat de bloedstalen zijn gemanipuleerd

the russians did it

Beetje kort door de bocht de kop op dit bericht, maar niet te kort. De vergiftiging van de Skripals met novitsjok nadert na meer dan 3 jaar de ontknoping, al zullen er meer dan genoeg mensen zijn die dit verhaal van meet af aan niet geloofd hebben, daar ze weten dat elke blootstelling van dit gif zonder meer dodelijk is en volkomen terecht: een aanval met novitsjok is niet te overleven, in géén ziekenhuis op onze planeet…….Novitsjok is zelfs het dodelijkste bestaande chemische wapen…..

Naar nu blijkt is er gerommeld met de stalen bloed die bij de Skripals zijn afgenomen en dat volkomen illegaal daar het protocol dat in dit soort zaken gevolgd moet worden op meerder manieren werd overtreden….. Naar nu blijkt hebben niet alleen Oekraïne en Groot-Brittannië nog voorraden novitsjok maar ook de VS en Duitsland…..

Alle tijdsprotocollen zijn overtreden in het onderzoek naar de bloedstalen, dit gecombineerd met de wetenschap dat zoals gezegd geen mens een aanraking met novitsjok zonder beschermende kleding kan overleven, geeft aan dat men de bloedstalen dusdanig heeft gemanipuleerd dat het lijkt alsof de Skripals met een novitsjok aanslag te maken hadden……

Niet alleen dat, maar al kort na de ‘aanslag’ werd bekend gemaakt dat men in Rusland weliswaar de formule heeft om novitsjok te maken, maar dat zelf nooit heeft gemaakt, daar men concludeerde dat deze chemische stof niet is te gebruiken tegen vijanden…… (het zou zich als bijvoorbeeld mosterdgas tegen de eigen militairen dan wel bevolking kunnen keren)

Uiteraard zet dit nogmaals grote vraagtekens bij de novitsjok aanval op de fascistische misdadiger Navalny, waar sommige westerse media durfden te stellen dat Navalny 2 keer met novitsjok is aangevallen….. ha! ha! ha! ha! ha! Na de eerste keer zou hij al morsdood zijn geweest, hoe kan je hem dan nog een keer vergiftigen met novitsjok??!!!

Het volgende artikel geschreven door Dilyana Gaytandzhieva werd gepubliceerd op Defend Democracy Press. De documenten zijn verkregen middels de Freedom of Information Act (FOIA), wat men hier een ‘WOB procedure’ noemt (Wet openbaarheid van bestuur), althans een procedure die is te vergelijken met deze in Nederland gebruikte procedure om zaken aan het licht te brengen…….

De novitsjok die na manipulatie werd aangetroffen in de bloedstalen van de Skripals werd geproduceerd in de VS, aldus Dennis Rohrbaugh van de US Army Chemical and Biological Defense Command’s Edgewood Research Development and Engineering Center……

Gaytandzhieva stelt in de kop van haar artikel dat het Britse ministerie van defensie de bloedstalen van de Skripals zou hebben kunnen manipuleren, echter gezien deze documenten en eerdere onderzoeken van echte journalisten en uitlatingen van specialisten op het gebied van chemische wapens, kan je niet anders concluderen dan dat manipulatie op zeker heeft plaatsgevonden!!!

Lees ….

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Screen Shot 2021 09 02 at 9.50.38 PM 1630644743.3049

IPCC 6e klimaatrapport bedrog: wie heeft de middeleeuwse warme periode verwijderd? Sporen leiden naar de Universiteit van Bern

Vaccine Syringe Injection  - xresch / Pixabay

Hoeveel gentherapie-signalen heeft U nog nodig? Pfizer produceert al tweemaal daagse Covid-pil ter ondersteuning van vaccin