in ,

Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland

53e1d4424d53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a74287bdc964a 640 lockdown

In een peer-reviewed studie van de prestigieuze Stanford universiteit in Californië wordt geconcludeerd dat er geen enkel bewijs is dat lockdowns en quarantaine helpen om de verspreiding van een virus tegen te gaan.

En dus zal het in Nederland, dat één van de 10 onderzochte landen was, komende week met een eventuele avondklok wel net zo gaan als vorig jaar met de mondkapjes: we weten, zeggen en erkennen dat ze niet werken, maar we voeren het toch gewoon in. En waarom?

Omdat de corona maatregelen helemaal niets met de volksgezondheid en veiligheid te maken hebben, maar alles met de ‘Great Reset’ van het WEF en ‘Agenda 21/30′ van de VN. Om die agenda’s te realiseren moet de hele bevolking eerst van al zijn rechten, vrijheden en bezittingen worden beroofd.

Angst en paniek zaaien over een doorsnee luchtwegvirus, waar 99,8% van de bevolking niet of nauwelijks last van heeft, is daar een perfect middel voor gebleken.

In de studie, waar ook de naam van ’s werelds top immunoloog professor John P.A. Ioannidis* (tevens WHO-adviseur) boven prijkt, worden lockdown- en quarantaine maatregelen samengevat als non-pharmaceutical interventions (NPI).

De wetenschappers keken in 10 landen, waaronder de VS, Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Nederland, naar de effecten van het lockdown beleid.

‘Samengevat hebben wij geen sterk bewijs gevonden dat een rol ondersteunt voor meer beperkende NPI’s voor de controle van Covid in begin 2020… In elk land is er geen duidelijk, significant heilzaam effect van meer beperkende NPI’s op de groei van het aantal gevallen.’

(* Ionnadis bevestigde in een officieel WHO rapport in het najaar van 2020 de zeer lage IFR van 0,05% van het coronavirus voor mensen tot 70 jaar, en maximaal 0,23% inclusief ouderen. Daarmee is dit virus niet gevaarlijker dan een seizoensgriep.)

NUL effect; lockdowns kunnen verspreiding zelfs bevorderen

In het onderzoek staat dat het bewijs eerder tégen strengere lockdowns spreekt als gekeken wordt naar de gevolgen in landen waar minder beperkende maatregelen werden getroffen. In enkele landen kan een eventuele matige afname van de dagelijkse groei van het aantal gevallen ‘niet worden uitgesloten, maar de mogelijkheid van een grote afname van de dagelijkse groei als gevolg van meer restrictieve NPI’s is onverenigbaar met de verzamelde data.’

In Spanje, dat een van de strengste lockdowns ter wereld invoerde, is het effect NUL gebleken. Alleen in Iran is enig positief effect meetbaar, maar zó weinig, ‘dat deze gevolgen statistisch niet te onderscheiden zijn van nul.’ Dit is ‘consistent met een recent analyse’ van de verspreidingen en ‘besmettingen’ in Hunan, China. Daar bleken mensen die thuis moesten blijven juist sneller te worden besmet. ‘Met andere woorden, het is mogelijk dat blijf-thuis bevelen de verspreiding kunnen bevorderen als er meer persoon-tot-persoon contact is in dergelijke afgesloten ruimtes waar verspreiding efficiënt is.’

De wetenschappers houden zich afzijdig van een oordeel over de interventies en communicatie van …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rna

Coronavaccins zullen lawine aan kankergevallen en Alzheimer veroorzaken

17174860301 639ee12676 asielzoekers

Frauderende asielzoekers mogen hun verblijfsvergunning houden