in , , , , ,

Hoe kun je een samenleving destabiliseren en ontwrichten? > 700 “vluchtelingen” per dag

34770d81ced48f3b 640 chaos

Het aantal vluchtelingen dat naar Nederland komt, ligt nu op ongeveer 700 per dag. Dat zei Jos Wienen, burgemeester van Katwijk en voorzitter van de asielcommissie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), woensdag in Nieuwsuur.

“In mei waren het er nog 500 per week, twee weken geleden waren het er 1800, vorige week 3000 en nu zijn het er 700 per dag”, aldus Wienen.

Veel gemeenten zijn overvallen door de vraag naar noodopvang. Wienen zei dat het klopt dat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) gemeenten geregeld onder druk zet om te helpen de vluchtelingen aan onderdak te helpen.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

De laatste zin geeft aan dat democratie in Nederland om zeep geholpen is(voor zover dat er nog was).

Bijna 15 minuten praat hij over de corrupte media en hoe de vluchtelingen als speelbal worden gebruikt. Ik kijk wel vaker naar dit soort filmpjes, maar zelden zie ik iemand met zoveel passie spreken over zijn eigen mening.
Pak een bak koffie en neem even de tijd om deze video te bekijken.

video is verwijderd

 

Waar zijn al die vrouwen en kinderen(3 geteld) toch?
Ze hebben wel dure roaming kosten voor hun smartphones… Of zouden die zoals in de EU(ahum) goed geregeld zijn.

“Facebook-vluchtelingen” reizen met smartphones en facebook

CNN bericht deze week  over de enorme hoeveelheden smartphones en andere apparaten die Syrische vluchtelingen bij zich hebben als ze in Turkije of Griekenland aankomen. Ze zijn meer dan vorige generaties vluchtelingen enorm ‘tech-savvy’, hebben de juiste google maps op hun phones, gebruiken facebook voor tips over tenten en kleding en beschikken over alle benodigde adressen en telefoonnummers. En op diverse facebookpagina’s staat wat je nodig hebt, gewoon als checklist, en wat je moet doen als je eenmaal op het strand bent. ‘Steek je rubberboot lek zodat de autoriteiten je niet terug de zee op kunnen sturen’. Vluchtelingenorganisaties als UNHCR zeggen verrast te zijn, hoeveel informatie er beschikbaar, gedeeld, geliket en geshared wordt. ‘There’s a lot of technology’, aldus Alessandra Morelli van UNHCR. ‘When they arrive, they know exactly where they have to go, who they have to talk to. They know what to buy’. En dat allemaal, zegt ze, met de hulp van facebook. Een van die facebook-vluchtelingen vertelt hoe hij onderweg, op zee, gewoon de Griekse kustwacht belde. ‘We have all of their numbers. We have GPS in our cell phones. We send them in WhatsApp and they come and save us’. Alles wat we nodig hebben, zegt deze Kenan, staat online, op facebook, twitter dan wel Whatsapp of Viber.

Lees verder bij de Bron: Cops in cyberspace

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5115654021 46109189b0 vaccin1

Consultatiebureau diende vaccinaties toe die over de datum zijn

5676082998 463c48d0a0 ov chip

BAM; Winst chipkaartbedrijf naar vervoerbedrijven: Reizigers 100 miljoen door neus geboord