Hoe kun je een samenleving destabiliseren en ontwrichten? > 700 “vluchtelingen” per dag

Het aantal vluchtelingen dat naar Nederland komt, ligt nu op ongeveer 700 per dag. Dat zei Jos Wienen, burgemeester van Katwijk en voorzitter van de asielcommissie van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), woensdag in Nieuwsuur.

“In mei waren het er nog 500 per week, twee weken geleden waren het er 1800, vorige week 3000 en nu zijn het er 700 per dag”, aldus Wienen.

Veel gemeenten zijn overvallen door de vraag naar noodopvang. Wienen zei dat het klopt dat het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) gemeenten geregeld onder druk zet om te helpen de vluchtelingen aan onderdak te helpen.

Lees verder bij de Bron: Telegraaf.nl

De laatste zin geeft aan dat democratie in Nederland om zeep geholpen is(voor zover dat er nog was).

Bijna 15 minuten praat hij over de corrupte media en hoe de vluchtelingen als speelbal worden gebruikt. Ik kijk wel vaker naar dit soort filmpjes, maar zelden zie ik iemand met zoveel passie spreken over zijn eigen mening.
Pak een bak koffie en neem even de tijd om deze video te bekijken.

 

Waar zijn al die vrouwen en kinderen(3 geteld) toch?
Ze hebben wel dure roaming kosten voor hun smartphones… Of zouden die zoals in de EU(ahum) goed geregeld zijn.

“Facebook-vluchtelingen” reizen met smartphones en facebook

CNN bericht deze week  over de enorme hoeveelheden smartphones en andere apparaten die Syrische vluchtelingen bij zich hebben als ze in Turkije of Griekenland aankomen. Ze zijn meer dan vorige generaties vluchtelingen enorm ‘tech-savvy’, hebben de juiste google maps op hun phones, gebruiken facebook voor tips over tenten en kleding en beschikken over alle benodigde adressen en telefoonnummers. En op diverse facebookpagina’s staat wat je nodig hebt, gewoon als checklist, en wat je moet doen als je eenmaal op het strand bent. ‘Steek je rubberboot lek zodat de autoriteiten je niet terug de zee op kunnen sturen’. Vluchtelingenorganisaties als UNHCR zeggen verrast te zijn, hoeveel informatie er beschikbaar, gedeeld, geliket en geshared wordt. ‘There’s a lot of technology’, aldus Alessandra Morelli van UNHCR. ‘When they arrive, they know exactly where they have to go, who they have to talk to. They know what to buy’. En dat allemaal, zegt ze, met de hulp van facebook. Een van die facebook-vluchtelingen vertelt hoe hij onderweg, op zee, gewoon de Griekse kustwacht belde. ‘We have all of their numbers. We have GPS in our cell phones. We send them in WhatsApp and they come and save us’. Alles wat we nodig hebben, zegt deze Kenan, staat online, op facebook, twitter dan wel Whatsapp of Viber.

Lees verder bij de Bron: Cops in cyberspace

 • 15
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. johan schreef:

  Als de USA nu eens stopt met chaos te stichten in het MO -dan krijgen alle burgers rust -en hoeft er iemand ,eer te vluchten

 2. Haassenbroek schreef:

  .
  HOE !! – de oorzaak aanpakken

 3. Jip schreef:

  Dit snapt de Elite niet -anders waren ze geen vrienden van de oorlog geworden. De natuurlijke biotoop van de mens is een samenleving -die samenleving is na 9/ 11 weg gebombardeerd. Samen waren we ook sterk. SAMEN. Daar was de Elite bang voor. De Europese cultuur is ook ‘niet’ gelijk aan de USA cultuur [– !!!- ] -en de huidige Eu is niet gevormd door het Marktsysteem -dit botst met alle menselijke normen. Dit wordt dan op ook termijn een clash tussen het Avondland Eu [plus Rusland] -tegen de US aan de andere kant.

 4. Marco Rietsnijder schreef:

  Wat in ’t oog springt:
  Opeens geen lekke zinkkende bootjes meer.
  En toch gaat de stroom door; is zelfs ver 10-voudigd!

  Dat maakt wel duidelijk dat dit niet spontaan is.

  Bovendien zien we op de TV propaganda – geen uitgeputte, wanhopige mensen. Integendeel brutale, goed geklede, en gevoede mensen.

  Ze zeggen zelf dat zij op weg zijn naar m.n. Duitsland, Finland, Nederland, Zweden.

  Dat maakt wel duidelijk dat deze volksverhuizing lang niet allemaal getraumatiseeerde oorlogsvluchtelingen betreft.
  Deze mensen gaat het niet om vinden van veiligheid (alleen); in hun hoofden is kennelijk geplant dat de EU landen, m.n. de Noordelijke, met alles klaarstaan. Woningen, voeding, verzorging, uitkeringen, banen.
  De roofkapitalisten hebben (kennelijk geinformeerd over wat ging komen) een enorme hulpindustrie opgezet. Grote aantallen lobbyisten/cq. plucheplakkers hebben de EU- en nationale wetten en regels naar hun wensen vormgegeven. 1 vb.: politiek.tpo.nl/2014/12/06/het-coa-big-business-big-big-big-business/

  De UNHCR heeft de poorten opeens open gezet. Willy van Damme weet bv. te melden dat een kamp in Syrië eerst 200.000 mensen veiligheid bood, en er nu nog slechts 5.000 mensen zijn achtergebleven.

  Nog geen kwart blijk afkomstig uit Syrië.
  (waar overigens juist op dit moment, de ergste slachtingen door de proxy legers van de NAVO (IS. Al-CIAda) zijn geluwd.
  Nee, massa’s worden aangevoerd vanuit heel N.Afrika, de Sahel, ook uit een land als Pakistan.
  Velen blijken Syrische paspoorten op zak te hebben!??
  Velen gooien hun identiteitsdocumenten weg – toch niet nodig. Er wordt (bewust) niet streng gecontrolleerd.
  Overigens, zitten de meeste vluchtelingen in VN kampen in de regio.

  (zou het ook niet zijn; dat de doodseskaders van de NAVO, ISIS, IS, ISIL, Al-dit een Al-dat. – die zijn vastgelopen in Syrië – nu niet en-massa het land ontvluchten (zodat de NAVO z’n eigen proxy legers niet zal bombarderen bij het militair wippen van Assad, iets wat m.n. Timmermans, Juncker, Buma, Rutte, c.s. nu bepleiten.
  (jawel, hun oplossing om de stroom vluchtelingen te stelpen).!!!

  Hoe logisch ís dat.
  En u zag het; die gasten worden niet eens hard uitgelachen in de Kamer.

  Begrijpelijk, diezelfde gasten strepen met groot gemak noodzakelijke/menselijke gezondheidszorg weg. Willen onze kinderen al vanaf 3 jaar laten opvoeden door de staat. Bespieden ons vanaf iedere straathoek, wegportaal en gsm-mast.

  Deze stroom is niet het enige middel dat ingezet wordt om de bevolkingssamenstelling drastisch te wijzigen. (demografische oorlogsvoering, democide; verwant aan rassenleer).
  We zien op RTV Juncker en collega eurofascisten dit aangrijpen om nog meer macht naar de EU te trekken. Weg van onze volksvertegenwoordiging.
  Net als met TTIP worden deze besluiten door de Commissie genomen – in het geheim. De Commissie kan haar mandaat gebruiken om decreten af te kondigen. Het verschilt niks met het 3de Rijk, of de ‘Executive Orders’ waarmee Obama niet langs House noch Senaat hoeft. (Patriot Act, is zo doorgeramd; de ‘War on Terror’ ook – het concept was al uitgewerkt voor 9/11 zoals gepland werd gerealiseerd.).
  Ook via de route van NAVObesluiten staat de democratie buiten spel. De lidstaten hebben zich aan de NAVO onderworpen.

  Voor eind dit jaar zou Juncker (EU onderhandelaar Bernard Lange, en USTR Michael Frommen) concept TTIP hebben bekonkeld. (en mogelijk tevens getekend). Democratische inspraak is sowieso niet mogelijk. Nu niet, dan niet.
  Flink veel chaos is dus heel handig om de aandacht af te leiden.

  Deze is ook interessant. De subsidiejunks aan onze universiteiten draaien wat wordt gevraagd. Deze prof. Oonk, Erasmus, – een bedrijfshistoricus, gaat nu opeens de geopolitieke expert uithangen. Een dr. Clavan.:
  www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4029494/2015/05/18/Gesloten-grenzen-leiden-juist-tot-meer-migratie.dhtml

  Nogal wat leugenmedia bieden de joker hiervoor promt platvorm. Trouw, NRC, andere(n)?. Zelf goed opletten, en de leugenaars en hun leugens ontmaskeren
  is van belang om (ooit) weer in vrede te kunnen leven.

 5. Bas schreef:

  Militaire economische strategen in het Pentagon laten Europa keihard vallen. Het Westen “met name Europa dreigt met open ogen een oorlog met Rusland te worden gelokt. De burgers zien niets – luisteren naar hun integere oprechte leiders. Er was gewaarschuwd.

Geef jouw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Close
%d bloggers liken dit: