in ,

Hoera! Het is 9 mei: Fijne Europadag allemaal!

6755068753 6e8558ae43 eu flag

Wat een genot en een eer is het toch om te leven onder de leiding van de ongekozen, zelf-aangewezen, technocratische dictators van de , niet? Ze regeren door u en uw wensen en belangen straal te negeren, en uitsluitend de belangen van het grootkapitaal en de groot-multinationaal te behartigen. Speciaal daarom is 9 mei aangewezen om dat heugelijk feit te vieren!

De Europadag wordt in de EU-landen sinds 1985 op 9 mei gevierd om stil te staan bij het feit dat op die datum in 1950 de Franse minister Robert Schuman een ambitieuze verklaring aflegde waarin hij voor een organisatie pleitte om Franse en Duitse productie van kolen en staal onder gemeenschappelijk beheer te plaatsen.

Lees: een -organisatie voor het grootbedrijf vanaf dag één dus. En met vanaf dag één die bijzondere wens. Ja, de oorzaak van de soevereiniteit- / eurocrisis, de aanleiding van de huidige Grote , is te herleiden naar zeer bewust gemaakte keuzes bij het formeren van de EU. Tijd voor het Europese volkslied en het ceremonieel hijsen van de Europese vlag. Heeft u uw EU-sjerp al om?

Let op: de Dag van Europa is geen dag om democratie en te vieren, want daar gaat de EU uiteraard niet over, dat zijn populistische obstakels. Na Bevrijdingsdag 5 mei mogen we op 9 mei onze voorspoed, soevereiniteit en inspraak herinneren en vaststellen dat we die, en onze pas gevierde vrijheid dus, kwijt zijn.

Negen mei is dus feitelijk een rouwdag voor de inwoners van het Europese continent.

Lees verder via: Lang Leve Europa!

Photo by MPD01605 cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
200835125 f26fcfbbd2 politiestaat1

Politiestaat kost de burgers veel geld: Onterecht in cel kost samenleving miljoenen belastingpoet

273636068 ea3bbd238d greece euro

Rumoer: Grieken over 2 dagen bankroet; Frankrijk volgende, MSM zegt Griekenland kan plots failliet gaan