in , , , , , ,

Hoeveel gentherapie-signalen heeft U nog nodig? Pfizer produceert al tweemaal daagse Covid-pil ter ondersteuning van vaccin

Vaccine Syringe Injection  - xresch / Pixabay
xresch / Pixabay

Farmaceutische megacorporatie is nu bezig met de ontwikkeling van een COVID-pil die moet worden ingenomen naast de COVID- die het bedrijf al duizelingwekkend veel hebben opgeleverd.

De nieuwe pil zal naar verwachting tegen het einde van het jaar op de markt komen en zal twee keer per dag moeten worden ingenomen, meldt National File.

https://twitter.com/osler78/status/1433021961748221959?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1433021961748221959%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdissident.one%2F2021%2F09%2F06%2Fslikken-en-spuiten-tot-je-er-bij-neervalt-pfizer-produceert-al-tweemaal-daagse-covid-pil%2F

“Succes tegen #COVID19 zal waarschijnlijk zowel vaccins & behandelingen vereisen,” zei Pfizer CEO Albert Bourla op woensdag. “We zijn verheugd te kunnen melden dat we een fase 2/3-studie zijn gestart van onze orale antivirale kandidaat die specifiek is ontworpen om SARS-CoV-2 te bestrijden in niet-gehospitaliseerde volwassenen met een laag risico.”

Pfizer gaf dezelfde week ook een persbericht uit waarin het volgende werd verkondigd:

“Indien succesvol, [heeft het geneesmiddel] het potentieel om te voorzien in een belangrijke onvervulde medische behoefte, door patiënten te voorzien van een nieuwe orale therapie die kan worden voorgeschreven bij de eerste tekenen van infectie, zonder dat ziekenhuisopname nodig is”.

Het bedrijf beschreef het geneesmiddel als een “onderzoekende oraal toegediende proteaseremmer antivirale therapie die specifiek is ontworpen om te bestrijden – in niet-gehospitaliseerde, symptomatische volwassen deelnemers die een bevestigde diagnose van SARS-CoV-2-infectie hebben en geen verhoogd risico lopen op progressie naar ernstige , wat kan leiden tot ziekenhuisopname of overlijden.”

Het is duidelijk dat Pfizer zich ervan bewust is dat zij een blanco cheque hebben van regeringen om …

Lees verder bij de bron: DissidentNL


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Novitsjok vergiftiging Skripals’: officiële Britse documenten tonen aan dat de bloedstalen zijn gemanipuleerd

U dient wel in de maat de blijven lopen, want anders: Zorgmedewerkster ontslagen wegens kritiek coronamaatregelen