in , , ,

U dient wel in de maat de blijven lopen, want anders: Zorgmedewerkster ontslagen wegens kritiek coronamaatregelen

loesje slavernij gehoorzamen1

De Gelderse zorginstelling De Waalboog mag een werknemer ontslaan, omdat zij zich op social media ’emotioneel, veroordelend en beledigend’ uitliet over de coronamaatregelen van de overheid en haar werkgever.

Volgens de vrouw vallen haar uitingen onder het recht op vrije meningsuiting.

De 51-jarige vrouw werkte sinds augustus 2017 als stafmedewerker kennismanagement bij ouderenzorginstelling De Waalboog in Nijmegen.

Voor achttien uur per week ontving zij een bruto maandsalaris van 2980 euro.

Kritiek coronabeleid

Eind vorig jaar raakte haar relatie met haar werkgever verstoord, nadat bleek dat de vrouw dat jaar ten minste veertien berichten op het sociale medianetwerk Linkedin over

In die berichten liet de medewerkster zich kennen als een ontkenner van de coronapandemie en een tegenstander van de coronamaatregelen, zoals de lockdown en het vaccinatiebeleid.

Oorlogsmisdadigers

Zo werd het coronavaccin in de door haar geplaatste en aanbevolen berichten omschreven als experimenteel, risicovol en dodelijk. Zorgverleners die het vaccin toedienen zonder mensen daarop te wijzen, werden aangeduid als ‘oorlogsmisdadigers’.

Volgens de zorgmedewerkster zetten mensen ten onrechte geen vraagtekens bij ‘geheime deals’ die de farmaceutische industrie en de overheid gesloten zouden hebben over de levering van de vaccins.

“Wat en wie zijn hier nu de wappies?”, schreef zij.

Onzekerheden vaccin

In december uitte de vrouw ook in een brief aan het coronateam en …

Lees verder bij de bron: RTL Nieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vaccine Syringe Injection  - xresch / Pixabay

Hoeveel gentherapie-signalen heeft U nog nodig? Pfizer produceert al tweemaal daagse Covid-pil ter ondersteuning van vaccin

Control cartoon groot

Britse huisartsen krijgen € 12 euro extra per kind bij wie ze een ‘COVID-19’ vaccin inspuiten & Google verbergt het