in , , , , ,

HPV vaccinatie trein dendert door naar de volwassenen

qimono / Pixabay

Door alle publicaties in de alternatieve media omtrent de zeer schadelijke van het HPV vaccin wat wordt gegeven ter preventie van baarmoederhalskanker, loopt het aantal dat kinderen dat wordt gevaccineerd steeds verder terug. 

Maar gelukkig voor de farmaceutische industrie heeft Merck nu goedkeuring gekregen voor haar Gardasil 9 HPV vaccin voor volwassenen.

De vaccinatiedrift vanuit de overheid en daaraan gerelateerde instanties heeft niets te maken met de volksgezondheid, maar alles met een grotere agenda.

Enerzijds is het een perfecte manier om een deel van de overtollige bevolking op te ruimen en anderzijds is het perfect om de zakken mee te vullen van de farmaceutische industrie en de door hen omgekochte functionarissen.

Bij Stichting Vaccinvrij staat onder andere het volgende over het HPV vaccin:

Deskundigen die adviseerden over een vaccin tegen baarmoederhalskanker, hebben banden met farmaceutische bedrijven. Medisch experts die betrokken waren bij het advies aan minister Klink om jonge meisjes preventief in te enten tegen baarmoederhalskanker, hebben onderzoeksgeld ontvangen van farmaceutische bedrijven die deze produceren. 

Met dat in het achterhoofd is het ook logisch dat het Amerikaanse FDA (Food and Drug Administration) in recordtempo een goedkeuring heeft verstrekt voor het vaccin Gardasil 9 voor volwassen.

Het gaat hierbij om vrouwen en mannen in de leeftijdsgroep 27 tot 45. Al tien jaar lang is de eigenaar van het vaccin, Merck, zonder succes bezig om de markt voor HPV vaccinaties open te breken voor volwassenen.

En nu ineens komt er een razendsnelle goedkeuring in drie maanden tijd via een zogenaamde Priority Review. Normaal wordt er een show opgevoerd, waarbij Merck allerlei testresultaten moet overleggen om aan te tonen dat het vaccin “veilig” is, maar zelfs dat was in dit geval niet nodig. Dit ondanks het feit dat in de tien voorafgaande jaren eerdere versies van het Gardasil vaccin voor die leeftijdsgroep waren afgekeurd.

Gardasil 9 is ook in ons land goedgekeurd, maar voor zover wij weten, nog niet voor volwassenen. Maar, na de FDA goedkeuring voor volwassenen zal dat bij ons slechts een kwestie van tijd zijn.

De farmaceutische industrie is wanhopig op zoek naar nieuwe markten, omdat steeds meer mensen de feiten te weten komen over de afgrijselijke bijwerkingen en daardoor afhaken. Met dit “nieuwe” product kunnen ze de mainstream media weer mobiliseren om de nodige angstpropaganda de wereld in te sturen zodat straks ook volwassenen in de rij gaan staan voor de prik des doods. Ook Diane Harper, voormalig medewerker bij Merck en specialist op het gebied van HPV, waarschuwt voor deze vaccinatie.

Dat de stelling van het Nederlandse dat dit vaccin veilig is, een grote leugen is, bewijst het volgende uit een eerder artikel:

Dit is wat het RIVM zegt: Vaccinatie tegen HPV (het virus dat baarmoederhalskanker veroorzaakt) is veilig bevonden. Dat betekent dat HPV-vaccinatie geen ernstige aandoeningen veroorzaakt.

Echter, het Gerechtshof voor vaccinatieschade van de heeft nu toegegeven dat het Gardasil-vaccin de dood van de 21-jarige Christina Richelle Tarsell heeft veroorzaakt.

Waarmee maar weer eens keihard is aangetoond dat het RIVM liegt, want bovengenoemde uitspraak van dat Amerikaanse Gerechtshof zal wellicht de sluizen open zetten voor al die andere duizenden vrouwen die vaccinatieschade hebben opgelopen als gevolg van dit HPV vaccin wat bekender is onder namen zoals Gardasil en Cervarix.

Op de website van Vaccinvrij staat het volgende citaat:

“Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden omdat het bewijsmateriaal zal toenemen dat laat zien dat dit vaccin absoluut geen effect heeft op baarmoederhalskanker, en dat alle nadelige effecten die levens ruïneren en zelfs doden – geen ander doel hebben dan winst te genereren voor de fabrikanten.” – Dr Bernard Dalbergue, voormalig arts bij Merck

Bovenstaande is nu ook bevestigd door een speciale Amerikaanse :

Na een lange juridische strijd van acht jaar heeft een speciaal Gerechtshof voor vaccinatieschade van de Amerikaanse Overheid toegegeven dat het Gardasil-vaccin de dood van de 21-jarige Christina Richelle Tarsell heeft veroorzaakt. (Gardasil is de merknaam van het HPV-vaccin – bijgenaamd baarmoederhalskankervaccin – dat in Amerika wordt gebruikt.)

Maar, er zit in zoverre een adder onder het gras dat de veroorzaker van dit alles, de fabrikant Merck, nooit of te nimmer aansprakelijk kan worden gesteld voor de door hen veroorzaakte schade omdat ze dit zo hebben vastgelegd in een overeenkomst met de overheid (precies hetzelfde systeem zoals ze dat binnen de graag willen implementeren; vrijwaring van aansprakelijkheid/vervolging voor de corporates). Alleen dit al zou iedereen tot nadenken moeten stemmen en zou op deze gronden iedere vaccinatie moeten weigeren.

Het ‘nationale vaccinatieschade compensatieprogramma' maakt deel uit van de zeer omstreden ‘National Vaccine Injury Act' (nationale vaccinatieschade wet). Omstreden, omdat het wettelijk immuniteit geeft aan farmaceutische bedrijven voor vaccinatieschade. Families zoals de nabestaanden van Christina Tarsell worden vergoed met geld dat is opgebouwd door het innen van belasting op verkochte vaccins. Merck, het bedrijf dat Gardasil produceert, zal op geen enkele manier gevolgen ondervinden van de uitspraak van de rechter. Want door deze wet, die al van kracht is vanaf 1986, betaalt de Amerikaanse burger niet alleen de vaccins, maar ook de door de rechter gesommeerde vergoedingen voor de schade die het vaccin veroorzaakt! 

https://youtu.be/v7NOA5rHi_U

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Artikels over HPV vaccin dat veel bezocht is:

“HPV-vaccin Gardasil wordt het grootste medische schandaal aller tijden”

Ontwikkelaar van het HPV-vaccin geeft toe dat het een gigantische en dodelijke oplichterij is

Minidocu HPV vaccinaties

https://jdreport.com/?s=HPV

Duizenden meisjes geconfronteerd met slopende ziektes na HPV vaccinatie


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Niet op TV: Hoge officials van Rusland en China zeggen zich voor te bereiden op een oorlog

Chinezen hebben biljoenen aan schulden van de balans gehouden