in ,

Uitspraak Rechtbank: HPV vaccin Gardasil doodt

15137998885 d67a2fd2ff vaccine1

Een Amerikaanse rechtbank heeft geoordeeld dat het Gardasil verantwoordelijk is voor de dood van een 21-jarige vrouw uit Maryland, in een precedentendossier.

Christina Richelle Tarsell “stierf aan een aritmie veroorzaakt door een auto-immuunrespons op het - Gardasil, dat [ze]slechts enkele dagen voor [haar]dood had ontvangen”, stelt de uitspraak.

Lees het hele verslag bij de bron

De conclusie en het bevel van het Hof vereisten een aanvullende overweging in overeenstemming met de juridische beginselen die door het Hof zijn geformuleerd voor het analyseren van het bewijsmateriaal in dit tragische geval over een vrouw, Christina Tarsell, die veel te jong stierf. Volgens de door het Hof gedicteerde benadering heeft mevrouw Tarsell recht op compensatie. De partijen moeten erop anticiperen dat binnenkort een afzonderlijke schadevergoedingsbevel zal worden uitgevaardigd. Op grond van Vaccinregel 28.1 (a) wordt de griffie opgedragen het gerecht van deze uitspraak op de hoogte te stellen. [CJF-nadruk]

Gardasil vermoordt, zo verklaart het Hof en Vaccin Special Master Morgan! Schreeuw dat vanaf de bergtoppen en ervoor dat elke arts dat ook weet!

Ik hoop dat iedereen die door een vaccin is beschadigd – en hun beweringen van de Special Masters van het Vaccine Hof zijn afgewezen – hoop en moed zal vinden in het doorzettingsvermogen van mevrouw Tarsell om te zegevieren voor gerechtigheid die verschuldigd is volgens de zoals het Congres in 1986 heeft aangenomen, maar waarvan de Special Masters van Vaccine Court er alles aan doen om mazen in de “bewijslast” te vinden – zo lijkt het.

https://youtu.be/KB2ZvCWXSY0

Lees ook eens verder bij de bron: Uitspraak Rechtbank: HPV vaccin Gardasil doodt

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mh17

Niet bestaande MH17 BUK raket onzichtbaar op radar

2018 04 04 13 24 00.erdogan20franse20mariniers

NAVO tegen NAVO: Franse troepen in Syrië om Turkse invasie te stoppen