in

Zijn mensen ongevraagd proefkonijnen?

44352122982 3210ef0172 5G

HPV-vaccinaties, zo zegt Paul Blokhuis, worden vanaf 2021 in het rijksvaccinatieprogramma opgenomen. Want dat is het advies van de gezondheidsraad en wordt, klakkeloos, overgenomen. Ook is het een door de VN opgelegde regel die geldt voor alle bij de VN aangesloten landen.
https://jdreport.com

De bijwerkingen van vaccinaties, de schade die mensen oplopen door vaccinaties, de slachtoffers, daar mag niet over gesproken worden. Maar dat is schijnbaar een nieuw mondiaal globalistisch beleid. Er mag alleen positief over negatieve consequenties gepraat worden en als dat niet lukt dan schieten we, bij wijze van spreken dan, de boodschapper neer… Of het nu gaat over vaccinaties, de klimaatwaanzin, transgender indoctrinatie van kinderen, glyfosaat, de gevaren van 5G, de islam of de NWO.

“Big Tech” – Google, Youtube, Facebook, Twitter, Instagram, PINTEREST, Vimeo, Amazon, en Apple – zoeken naar nieuwe manieren om alle “ongeautoriseerde opmerkingen” over vaccins, inclusief vacciningrediënten en bijwerkingen, autisme en andere onderwerpen te verwijderen… Het doel is om de menselijke kennis te vernietigen en de mensheid tot slaaf te maken, zo laat onderstaand artikel weten. Al het zogenaamde “nepnieuws”, het nieuws inclusief de brute waarheid, en “haatspeech”, alles wat conservatief is, zal “moeten” verdwijnen…
https://newstarget.com

Het HPV-vaccin zou volgens onderstaand artikel wel eens het grootste medische schandaal ooit kunnen worden. Een arts die voor Merck gewerkt heeft, voorspelt dat. Dr. Bernard Dalberge zei dat het vaccin gevaarlijk en nutteloos was. Prof. Van Leeuwen zegt dat we nog niet weten of het vaccin wel echt baarmoederhalskanker voorkomt en we weten niets van ernstige bijwerkingen. Prof. Schellekens: zolang niet is vastgesteld of het vaccin kanker voorkomt en wat de werking en bijwerkingen zijn, heb je het eigenlijk over een experiment.

De arts Dr. Bill Deagle zegt dat, omdat de HPV-vaccins Gardasil (Merck) en Cervarix (GSK), gebaseerd zijn op genetisch gemanipuleerde virusonderdelen. Deze DNA-inhoud die in het vaccin zit, voegt zich in het DNA van de gastheer. En heeft in die zin het vaccin dus levend gemaakt. Het maakt genetisch gemodificeerde gastheren, genetisch veranderde mensen.

Dr. Rebecca Carley benadrukt: we gaan een enorme toename zien in onvruchtbaarheid (Agenda 21, VN) en baarmoederhalskanker. Deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur. In onderstaand artikel nog veel meer schokkende feiten over deze, door de dwaze Nederlandse regering in het vaccinatieprogramma opgenomen, HPV-vaccinatie.
https://jdreport.com

Moedig Tsjechië weigert het door de EU voorgestelde migratiebeleid. Dat benadrukte de Tsjechische minister-president Andrej Babiš. Het land zal ieder nieuw quotasysteem van de EU weigeren. Kijk, het kan wel, alleen wil het Nederlandse politieke kartel niet, dat is het verschil.
https://commonsensetv.nl

In Bellingwolde slapen asielzoekers in tuinen van mensen… Of in de schuren van boeren.
www.vkmag.com

De Europese Commissie, waar je alleen in kunt komen als je ontzettend pro-EU bent, neemt de meest wazige beslissingen die ons dagelijkse leven beïnvloeden, omdat het slappe happen kabinet liever een globalistisch beleid voert dan een nationalistisch. Triest is het gewoon en ik denk ook ergens strafbaar om een buitenstaander over ons land en het beleid te laten beslissen tegen de wil van de bevolking in…

Na de waanzin over huiskatten en de zogenaamde, niet bestaande, klimaat-noodtoestand, komt de EU nu met het idee dat alle nieuwe auto’s per 2021 een “On-Board Fuel Consumption Meter” moeten hebben. Hiermee worden verbruiksgegevens permanent geregistreerd en desgevraagd doorgegeven aan de Europese Commissie. Wie was waar en waarom? Maar het zou zijn om de fabrikanten te voorzien van de juiste cijfers aangaande brandstofverbruik…
www.99woorden.nl

EU-leiders vertellen dat ze geen EU-leger aan het creëren zijn, maar de EU stuurde een geheim document naar EU-ambassadeurs over haar wereldwijde strategie en daarin staat de ambitie van de EU om het defensie- en veiligheidsbeleid te centraliseren om te komen tot een EU-leger. De Europese Raad keurde in juni 2017 het Europese Defense Fund, het Europees Defensieagentschap Industrial Development Program, en PESCO goed. De kosten van de EU-strijdgroepen worden gezamenlijk gedragen.
www.brugesgroup.com

Ons belastinggeld gaat naar de staat, die het weer gebruikt om ons land af te breken, de immigranten te voorzien van uitkeringen, de EU betaalt om ons een totalitair beleid op te leggen en we zouden daar iets tegen moeten doen, aangezien de belangen van Nederland en de Nederlanders voor de staat niet meer zo belangrijk schijnen te zijn. Als de staat de steun aan de bevolking heeft opgezegd, dan zouden wij ook onze steun aan de regering op moeten zeggen en zouden we moeten stoppen met de financiële ondersteuning van de staat.
www.ellaster.nl

Het is aan ons, het zit in ons, de Nederlanders, om onrecht te bestrijden als we het zien. En dat ons en de rest van de Europese bevolking onrecht aangedaan wordt, is overduidelijk. Dit kabinet neemt, in opdracht van, veel beslissingen die niet onderbouwd kunnen worden en niet onafhankelijk onderzocht mogen worden. Onderzoeken die de beweringen van deze globalistisch ingestelde politici tegenspreken, worden als nep-nieuws afgedaan, of gelabeld als complottheorieën, verwijderd van het internet en de vrijheid van meningsuiting wordt niet meer gewaardeerd.

We moeten de waarheid blijven delen en anderen, speciaal diegenen die door het nieuws verkeerd worden ingelicht, de waarheid blijven vertellen, aangezien dit ons land is en de vrijheid van meningsuiting, onze vrijheid en andere normale Nederlandse dingen moeten blijven bestaan!

Door:
“Elise Nijmegen”

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU Dictatorship

Joepie! We krijgen binnen 100 dagen een ‘EU-Klimaatwet’ door de strot geduwd

749255 1573687841 wide

Hersen-beschadigende chemicaliën in ons voedsel