in ,

Huisarts over coronabeleid: Overheid verkoopt gebakken lucht

De meeste mensen zullen bij het inschakelen van hun denken dat alle artsen en deskundigen eensluidend denken over het coronabeleid. Niets is minder waar.

Er zijn heel veel critici, maar zodra zij hun mond opendoen, krijgen ze te maken met censuur.

De draaien overuren om berichten van kritische artsen, die in de media ‘virusontkenners' worden genoemd, van het internet te poetsen.

Eén die hierover mee kan praten, is Martin Voerknecht. Hij lanceerde enkele dagen geleden een campagne die de – in tegenstelling tot de adviezen van de – wel bevordert.

“Positieve vibes verspreiden is niet gewenst. Mijn post werd verwijderd na 33.000 views,” schreef hij nadat zijn bericht over de gezondheidscampagne van was gehaald.

Het platform heeft nu opnieuw een bericht van de huisarts verwijderd, waarin Voerknecht – aan de hand van een WHO-rapport – aantoont dat de overheidsmaatregelen tegen corona nauwelijks effect hebben.

“De WHO schrijft het vrij duidelijk: vrijwel alle maatregelen die nu genomen zijn, zijn zinloos om een virus als influenza of corona te stoppen. Stop de overheid die maatregelen uitrolt zonder ……

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Corona: Alle Grieken opgesloten – Mogen huis alleen verlaten na toestemming van overheid

PTSS, paniekaanvallen, slapeloosheid: 1 op de 5 Covid-19-patiënten ontwikkelt binnen 3 maanden psychische aandoening