in , ,

‘Iedereen haat Juncker’, behalve Rutte: een ‘goede man op goede plek’

Onverwacht eurokritisch item in Nieuwsuur. De NPO-show pleegde gisterenavond een fijne karaktermoord op Jean-Claude Juncker, de nieuwe voorzitter van de die een dag eerder door Timmerfrans nog “de ideale kandidaat” werd genoemd.

Maar dat komt omdat Timmerfrans een Eurocommissariaat ambieert, dus die moet Europese aarzen likken tot zijn tong er blauw van ziet. Nieuwsuur doet dat doorgaans ook, maar nu even niet en daar kon geen eufemistische voice-over van Ridder Bosch van Rosenthal verzachting aan bieden.

dendert door. En hoewel een deel van het electoraat liet weten dat dat soms iets te snel gaat, kiezen de regeringsleiders nu voor de man voor wie Europa bijna een geloof lijkt”, leidt hij de repo voorzichtig in.

Lees verder via GeenStijl

 

Oud-premier van Luxemburg Jean-Claude Juncker is de goede man op de goede plek. Dat zei minister-president Mark vrijdag voor aanvang van overleg met zijn collega-regeringsleiders en staatshoofden van de .

De EU-leiders zullen de Luxemburger gaan voordragen als voorzitter van de Europese Commissie. Dit ondanks verzet van de Britten en de Hongaren. Zij zien niets in deze benoeming.

Lees verder via NU.nl.

 

 

Foto via DonkeyHotey


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Groningers in aardbevingsgebied kunnen beter asiel aanvragen. COA bouwt luxe 2 onder 1 kap woningen voor asielzoekers

Terrorisme: tovermiddel om mensen de mond te snoeren