in , ,

Ieren raken uitkering kwijt als ze niet in quarantaine gaan na vakantie

NWO

Ieren, die in de (tijdelijke) werkloosheid verzeild geraakt zijn door de coronacrisis en toch tegen de adviezen van Volksgezondheid in naar het buitenland vliegen voor een vakantie, krijgen tijdens de zomermaanden een verplichte quarantaine van twee weken opgelegd.

Als ze die quarantaine niet uitzitten, krijgen ze geen werkloosheidsuitkering meer van de overheid. Al 104 Ieren hebben op die manier hun corona-uitkering verloren. Dat meldt de overheid van Ierland in een persbericht.

In Ierland controleren de politie en de maatschappelijk werkers de gegevens van passagiers die op de luchthavens vertrekken. Vakantiegangers die door de coronacrisis een werkloosheidsuitkering ontvangen, verliezen die tijdelijk, tenzij ze na hun vakantie braaf twee weken in quarantaine gaan.

Al 104 Ieren liepen tegen de lamp en speelden dus hun uitkering kwijt.

Tot 350 euro per week

Onmiddellijk na het aankondigen van de lockdown in maart voerde de Ierse overheid een systeem van werkloosheidsuitkeringen in om mensen een hart onder de riem te steken tijdens de coronacrisis. Wie daarvoor in aanmerking komt, krijgt tot 350 euro per week.

Ook werkzoekenden die ……

Lees verder bij de bron: newsmonkey

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
reset tlav 1024x532 1

COVID-19, The Great Reset & het nieuwe normaal

52e7d1404c51ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f742f7ed4974b 640 waanzin

Nog veel meer corona krankzinnigheden