in

Ierland voert als eerste land digitaal Covid-19 paspoort met verplichte corona test in

NWO

Op 28 augustus is Ierland als eerste land ter wereld begonnen met het testen van een digitaal gezondheidspaspoort. Voorlopig doen enkel overheidsinstanties en een aantal organisaties aan de proef mee, maar het doel is om al op korte termijn de complete Ierse bevolking zo’n Covid-19 paspoort te geven.

Alleen met deze pas kan het ‘normale’ leven weer terugkeren, zo wordt gesteld. Om die ‘vrijheid’ weer terug te krijgen, moet je het paspoort op je smartphone zetten, en zal straks iedereen een verplichte corona test moeten ondergaan.

Op het paspoort zullen onder meer alle eventueel ondergane corona testen (PCR, bloed, snelle diagnose) worden gezet. ‘Health Passport Ireland maakt een veiligere terugkeer naar reizen, zowel zakelijk als privé, mogelijk,’ wordt op de officiële website geschreven. ‘Met de snelle real-time scan technologie kunnen we nu van vrijer reizen genieten, met hogere bescherming tegen Covid-19.’

Het digitale paspoort kan overal worden gescand voor toegang tot werk, school, openbaar vervoer, ziekenhuizen, luchthavens, evenementen, et cetera. En het ‘beste’ nieuws is dat zodra er een vaccin beschikbaar is, ook deze status zichtbaar en voor iedere instantie opvraagbaar wordt (1). Met andere woorden: de geplande vaccinaties zullen vroeg of laat een vereiste worden om weer aan het openbare leven te mogen deelnemen.

Ierse kinderen krijgen in oktober vaccin met VIER ‘levende’ griepvirussen

Het Ierse ministerie van Gezondheid heeft aangekondigd dat in oktober wordt begonnen met het massaal vaccineren van jonge kinderen (2 tot 12 jaar) tegen de griep. Het is voor het eerst dat zulke jonge kinderen griepvaccins krijgen toegediend. Dit neusspray vaccin (‘Fluenz Tetra’, dat volgens de bijsluiter genetisch gemodificeerd is) is afkomstig van de omstreden fabrikant AstraZeneca, waar ook minister De Jonge een miljoenendeal mee heeft gesloten.

Het is de bedoeling dat minstens 75% van alle Ierse kinderen in die leeftijd worden gevaccineerd. Een kind dat nog nooit eerder een griepvaccin heeft gehad, krijgt na 4 weken nog een tweede dosis. Het vaccin bevat vier verzwakte ‘levende’ virussen: twee influenza-A en twee influenza-B types, te weten H1N1 = varkensgriep, H3N2 = Hongkonggriep, het Colorado virus en het Phuket virus. (2)

Veel kinderen krijgen juist griepverschijnselen DOOR vaccins

Heel veel kinderen krijgen bijwerkingen van griepvaccins. Die bijwerkingen zijn exact dezelfde als de verschijnselen die een griepvirus doorgaans veroorzaakt, waardoor deze door het vaccin ziek geworden kinderen weer anderen kunnen besmetten. Bovendien lopen zij een aantoonbaar hoger risico op andere luchtweginfecties (een al meer dan 60 jaar bekend verschijnsel in de virologie). Dat geldt ook voor volwassenen; nota bene het Pentagon heeft toegegeven dat mensen die vorig jaar het griepvaccin hebben gehaald een 36% hogere kans op besmetting met het coronavirus hebben. (3)

Aangezien de bijsluiter van Fluenz Tetra bijwerkingen vermeldt die precies ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
huren 1563343318

Huurders komen in nood: Coronacrisis zorgt voor grootste huurstijging sinds 2014

ea37b50921f3083ecd0b470de7444e90fe76e7d619b1114794f3c4 640 data privacy

Ach ja, je privacy… Uw privacy als EU-geschenk aan Washington