in

ISIS wordt nu ook ingezet tegen China

Het door de Amerikaans/Israëlische veiligheidsdiensten gecreëerde ISIS (IS) wordt het wereldwijde huurlingenleger om vuile karweitjes voor hen op te knappen.

Na het veroorzaken van chaos in het Midden Oosten wordt ISIS nu ook betrokken bij de geplande destabilisatie van .

Net zoals op alle fronten wordt aangevallen, zo staat dat nu ook te gebeuren met China.

Het land heeft te maken met druk aan twee fronten. Enerzijds in de westelijke provincie Xinjiang waar terroristen druk bezig zijn met destabilisatie en separatisme.

Anderzijds uiteraard Hong Kong, waar de protesten het normale leven hebben ontwricht. Een poging om ook daar de zaak te destabiliseren en bij voorkeur te laten overwaaien naar het Chinese vasteland.

Nu blijkt dat terroristen uit de provincie Xinjiang worden opgeleid en getraind door ISIS. Bekend is ook dat deze groepering het product is van de veiligheidsdiensten van Amerika, Israël en .

In feite is ISIS niets anders dan een militaire- en inlichtingenoperatie die ten behoeve van Amerika/Israël/Engeland wereldwijd operereert tegen hun vijanden zoals ë, , Rusland en China.

Lees verder via Niburu.

 

Foto via samatoa


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Handig voor iedereen, behalve degene die wel gesteld is op privacy : Belastingdienst bewaart ANPR-data straks 7 JAAR

Eerst meewerken aan het uitbannen van cash en nu huilen: Winkeliers vrezen voor dure betaalmethoden