in

ISIS wordt nu ook ingezet tegen China

Het door de Amerikaans/Israëlische veiligheidsdiensten gecreëerde ISIS (IS) wordt het wereldwijde huurlingenleger om vuile karweitjes voor hen op te knappen.

Na het veroorzaken van chaos in het Midden Oosten wordt ISIS nu ook betrokken bij de geplande destabilisatie van China.

Net zoals Rusland op alle fronten wordt aangevallen, zo staat dat nu ook te gebeuren met China.

Het land heeft te maken met druk aan twee fronten. Enerzijds in de westelijke provincie Xinjiang waar terroristen druk bezig zijn met destabilisatie en separatisme.

Anderzijds uiteraard Hong Kong, waar de protesten het normale leven hebben ontwricht. Een poging om ook daar de zaak te destabiliseren en bij voorkeur te laten overwaaien naar het Chinese vasteland.

Nu blijkt dat terroristen uit de provincie Xinjiang worden opgeleid en getraind door ISIS. Bekend is ook dat deze groepering het product is van de veiligheidsdiensten van Amerika, Israël en Engeland.

In feite is ISIS niets anders dan een militaire- en inlichtingenoperatie die ten behoeve van Amerika/Israël/Engeland wereldwijd operereert tegen hun vijanden zoals Syrië, Iran, Rusland en China.

Lees verder via Niburu.

 

Foto via samatoa


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
johan
5 jaren geleden

Alle aanslagen “vanaf 2001 zitten van toevalligheden in elkaar !.
Opvallend bij alle aanslagen is het directe oplossings-percentage = 100% en onmiddelijke herkenning van verdachten. Geen onderzoek dus geen twijfel laten. Ook een toevalligheid is dat verdachte altijd een Moslim moet zijn -die vrijwel direct wordt opgepakt [volgens de media dan hé] -en meestal direct wordt gedood [volgens de media]– met achterlating van Koran teksten. Koran teksten nog ‘geheel in takt zonder kreukels -vind men dit naast de plaats delict terug. Vanaf Bush [2001] was er al onraad.richting China. China had in oktopber 2001 een U-2 spionage vliegtuig gedwongen te landen op een klein van China. De Chinezen hebben deze U2 keurig in 15 000 stukjes terug gestuurd naar meneer Bush : met de mededeling : doe dit niet meer cowboy. De VS had dus al eerder richting China iets uit geprobeerd wat in 2001 was mislukt. De Huidige aanslagen hebben alle een economisch doel -macht over de wereld ‘met z’n energie te verkrijgen. Poetin zag dit ook bij tijds in 2014. Ze hebben nog geprobeerd om 17 juli is z’n schoenen te schuiven –chantage aanslag. Nu proberen dezelfde duistere machten het nogmaals om in China te infiltreren -maar nu met de oeigoeren als verdachte .Opvallend detail hier is –Israël en Amerika hebben tot nog toe geen last gehad van ISIS !! De veronderstelde Truc leert hier – hoe een geheime dient werkt. . .
Vanaf Kennedy 22.11.1963 was deze truc al bekend. Oswald [de vermoedelijke moordenaar op Kennedy] werd op 22. 11.1963 gebruikt door de geheime dienst [men kende zijn motieven]. Na de moord op Kennedy heeft Jack Ruby [deze werkte voor de CIA] – Oswald omgelegd. Jack Ruby schoot Oswald – 2 dagen na de moord op Kennedy op 24.11.63 “als enige verdachte overhoop. Oswald wist teveel. Oswald was het enige juridische “BEWIJS” hij was niet meer om de waarheid te vertellen – te getuigen en zich vrij te pleiten. En zo gingen de echte daders vrij uit. En zo werken ook nog steeds de huidige aanslagen. {rincipe = Laat het juridisch “BEWIJS” verdwijnen. Onze politieke Maffia kan “onder veel maatschappelijke onrust” dan rustig verder bouwen aan het hervormen van onze maatschappij –geheel naar het evenbeeld van de VS. Vermoedelijk zijn al deze aanslagen vanaf 2001 het werk van één en dezelfde organisatie met de naam Shabak. Net als ISIS -was dit een gezamenlijk militair project -om de Energie van de wereld te bemachtigen. Oorlog draaid altijd om 3 zaken. “Voedel” [landbouwgrond] “Energie” [Gas + olie] en “Water”. Het geheel noemt men ook wel eens de “ Wolfowitz doctrine”

http://www.volkskrant.nl/archief/-china-moet-spionagevliegtuig-direct-terugsturen~a606655/

Hans
5 jaren geleden

De VS is de meest misdadige democratie in de Wereld. Samen met de schurkenstaat Israel wordt de wereld 1 grote slavernij

Hans
5 jaren geleden

Het wordt tijd dat de USA op z’n plaats gezet moet worden. Dit gaat alleen met dezelfde middelen

Sjors
5 jaren geleden

De Verenigde Staten van Amerika is 1 groot [MODERN] roversnest. Deze criminelen vallen elk land binnen -beroven de landen van hun grondstoffen -en laten het land in puinhoop achter [Iraq – Afghanistan]. Wordt tijd voor een tegenactie tegen dit criminele land -zoals wat ze op 6 en 9 augustus 1945 hebben gedaan. ISIS zit op de verkeerde plaats

Edwin
5 jaren geleden

Nazi Duitsland verslaan was zeker ook heel slecht? Jullie spreken liever Duits of Russisch ipv Nederlands?

johan
Antwoord aan  Edwin
5 jaren geleden

Nazi Duitsland verslaan ! Dit hebben de Russen hoofdzakelijk gedaan ten kosten van bijna 23 miljoen Russische Burgers en soldaten..

Rob
5 jaren geleden

Rusland gaat nu eindelijk ISIS aanpakken – wegens dralen van de coalitie.
Rusland heeft de Verenigde Staten verzocht het Syrische luchtruim te verlaten.
De VS had immers geen toestemming van de politieke leiding van Syrië en bovendien had de coalitie geen VN mandaat.
In Syrië wilden men hetzelfde illegale spelletje spelen in Iraq van maart 2003

Handig voor iedereen, behalve degene die wel gesteld is op privacy : Belastingdienst bewaart ANPR-data straks 7 JAAR

Eerst meewerken aan het uitbannen van cash en nu huilen: Winkeliers vrezen voor dure betaalmethoden