in

Islamisering: Moskee Venlo wil GEEN uitzicht op bikini’s tijdens gebed

Islam EU

Een Turkse Moskee in het Nederlandse Venlo “wil geen uitzicht op bikini's tijdens het gebed”. Dat schrijft ‘De Gelderlander‘. De moskee Tevhit in Venlo “is niet blij met de aanleg van een beachsportveld naast de gebedsruimte”.

Volgens de sekretaris, Hakan Tasdemir zouden “de gelovigen worden afgeleid door de harde muziek en sporters in bikini”. Het college van burgemeester en wethouders zal nu in gesprek gaan met de moskee en men herbekijkt de zaak.

Hij wijst erop dat de plaats van het sportveld, vlak tegenover de gebedsruimte, een probleem vormt. De gelovigen richten zich tijdens hun gebed naar Mekka en kijken zo direct uit op het veld. Ook is hij bevreesd dat de stilte wordt verstoord, zodat de moslims niet rustig kunnen bidden.

Tasdemir benadrukt dat de moslims en de sporters elkaar de ruimte moeten geven. In goed overleg met het gemeentebestuur zoekt men daarom naar een oplossing. Volgens hem vindt hierover overleg plaats met de gemeente.

Wethouder Alexander Vervoort (Sport, ) bevestigt dat overleg. Het veld tegenover de gebedsruimte voor Moslims is door het gemeentebestuur gekozen als nieuwe locatie voor het beachsportveld. Het gras is ook al verwijderd.

Maar omwille van de bedenkingen van de moskee, gaat ….

Lees verder bij de bron: Sceptr

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU censuur document

Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM

justitie 1563978186 e1567163579848

Officier van Justitie die deal sloot met Akwasi werkt samen met KOZP-voorman