in

Islamisering: Moskee Venlo wil GEEN uitzicht op bikini’s tijdens gebed

Een Turkse Moskee in het Nederlandse Venlo “wil geen uitzicht op bikini’s tijdens het gebed”. Dat schrijft ‘De Gelderlander‘. De moskee Tevhit in Venlo “is niet blij met de aanleg van een beachsportveld naast de gebedsruimte”.

Volgens de sekretaris, Hakan Tasdemir zouden “de gelovigen worden afgeleid door de harde muziek en sporters in bikini”. Het college van burgemeester en wethouders zal nu in gesprek gaan met de moskee en men herbekijkt de zaak.

Hij wijst erop dat de plaats van het sportveld, vlak tegenover de gebedsruimte, een probleem vormt. De gelovigen richten zich tijdens hun gebed naar Mekka en kijken zo direct uit op het veld. Ook is hij bevreesd dat de stilte wordt verstoord, zodat de moslims niet rustig kunnen bidden.

Tasdemir benadrukt dat de moslims en de sporters elkaar de ruimte moeten geven. In goed overleg met het gemeentebestuur zoekt men daarom naar een oplossing. Volgens hem vindt hierover overleg plaats met de gemeente.

Wethouder Alexander Vervoort (Sport, SP) bevestigt dat overleg. Het veld tegenover de gebedsruimte voor Moslims is door het gemeentebestuur gekozen als nieuwe locatie voor het beachsportveld. Het gras is ook al verwijderd.

Maar omwille van de bedenkingen van de moskee, gaat ….

Lees verder bij de bron: Sceptr


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
5 maanden geleden

De klacht van de moskee bewijst de theorie dat de islam, zoals het communisme, stapje voor stapje, beetje voor beetje, haar invloed in nederland blijft uitbreiden. De islam is op geen enkele manier tevreden te stellen. De moslims zijn pas tevreden als nederland is ontdaan van de christenen en niet gelovigen en als alle inwoners tot de islam zijn gedwongen. In de rest van europa zal het exact zo gaan. Op het moment van de totale overheersing van de islam, zullen de executieplaatsen worden ingericht, de galgen in gebruik genomen en doodvonnissen middels het zwaard worden voltrokken. Er blijft van de nederlandse cultuur NIETS over. Hoewel de boven ons gestelden het niet beseffen, weet ik 1 ding heel zeker, ook hun cadaver zal aan een touw aan een lichtmast komen te hangen, naast hun vrouwen en kinderen die hetzelfde lot zullen ondergaan.

Moslims nader bekeken
5 maanden geleden

Het is volkomen begrijpelijk dat moslims mooie vrouwen willen zien … en het is denkbaar dat zij iedere mogelijkheid benutten om zelfs vanuit de moskee om onze vrouwen te bekijken …
Maar dat probleem hebben zij uitsluitend te danken aan krankzinnige regels die zij zich zelf hebben opgelegd om hun eigen vrouwen te verpakken als oud vuil.
Om dan de Gemeente aan te schrijven en te klagen over het feit dat zij verleid worden is natuurlijk schijnheilig.
Er zijn 3 mogelijkheden: of de moslims stoppen met de krankzinnige regels om moslim vrouwen in te pakken als oud vuil of je metselt de ramen in de moskee dicht of de derde mogelijkheid is dat je terug gaat naar Afrika.

Je zou verwachten dat moslims als minderheid dankbaar zijn te worden ontvangen in ons land en dat zij zich bescheiden opstellen en zich aanpassen aan de westerse cultuur, maar een dergelijk gedrag zul je bij moslims niet vinden. In plaats daar van is het werkelijk altijd zeuren en zeiken en proberen Nederland zich te laten aanpassen aan de moslims. De gevangenissen zitten vol met Marokkanen !!
Nederland is een bijzonder gastvrij land en er lopen heel wat mensen uit andere landen zonder enig probleem rond. Maar de moslims steken met vlag en wimpel uit als het gaat om onbeschoft gedrag en niet aanpassen.

Het is de hoogste tijd dat moslims wordt duidelijk gemaakt dat zij zich kunnen aanpassen aan de westerse cultuur en als zij dat niet willen dat zij terug gaan naar hun thuisland.
Nederland is niet een gratis pretpark.

Pistolen-Paultje
5 maanden geleden

Dan blindeer je de ramen of zet je de moskee ergens neer op het platteland…..

Alex
5 maanden geleden

They rather see hairy butt cracks!

ik
5 maanden geleden

“Ze kijken dan op het veld….” Huh?? Ik dacht dat die theedoeken tijdens het gebed op hun knieën lagen met hun neus in de reet van degeen die voor ze ligt????? Flikkert toch op, dan hangen ze maar een gordijn op, daar verdwijnt Mekka echt niet mee, stelletje…………IK! ben NIET racistisch, maar je WORDT HET WEL OP DEZE MANIER!!! En dan krijgen WIJ de echte NEderlanders weer de schuld, uitzetten naar Mekka die handel, mag van mij ook gerust hoor……….

Alex
5 maanden geleden

Piss ass Muslim scumbags!

Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM

Officier van Justitie die deal sloot met Akwasi werkt samen met KOZP-voorman