in , ,

Islamisering uit Agenda 2030 in je gezicht: Tweede Kamer neemt SP-motie aan die christelijke scholen gaat ontmantelen

global reset 05a

Bij de SP zijn ze heel trots op zichzelf. Tweede Kamerlid Peter Kwint is er namelijk in geslaagd de Tweede Kamer een motie te laten aannemen die stelt dat “geen enkele school meer een verklaring van ouders mag vragen waarin ze de identiteit van de school onderschrijven.”

Met andere woorden, christelijke scholen mogen ouders niet vragen of die het gedachtegoed van de school daadwerkelijk onderschrijven.

Het gevolg is natuurlijk de totale ontmanteling van het ‘bijzonder’ onderwijs. Iedereen gedwongen atheïstisch. En snel een beetje.

Peter Kwint vindt het ge-wel-dig. Hij heeft ervoor gezorgd dat de Tweede Kamer christelijke scholen het werken onmogelijk gaat maken. Want de motie die hij door het parlement stelt dat “identiteitsverklaringen in het onderwijs” verboden moeten worden.

Dit betekent dus dat christelijke scholen niet langer van ouders mogen vragen dat ze het fundament van de school daadwerkelijk steunen. Doen ze dat wel, dan handelen ze in strijd met de wet.

“Dus geen verklaring dat een relatie alleen maar tussen man en vrouw mag zijn,” legt hij vervolgens uit.

“Niet dat je verklaart elke zondag twee keer naar de kerk te gaan. Oh. En ook niet dat je voorbestemd bent tot eeuwige rampzaligheid wanneer je je niet bekeert.”

Met andere woorden, christelijke scholen moeten af van hun christelijke identiteit. Ze moeten normale scholen worden. Met dezelfde denkbeelden.

Vervolgens verdedigt Kwint dat door te stellen dat het toch niet kan dat christelijk onderwijs gefinancierd wordt door mensen die misschien wel uitgesloten worden ervan. Dus uit belastinggeld.

Natuurlijk is daar iets heel makkelijks tegen in te brengen: waarom moet je als christelijke ouder wél meebetalen aan het atheïstische onderwijs van de staat? Het onderwijs waarin christenen systematisch worden weggezet als barbaarse gekken die in Sinterklaas geloven?

Dát moet …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
kenteken registratie camera politie belastingdienst

Dossier Nederlandse Controlestaat: Kenteken-camera’s politie registreren gemiddeld 5 MILJOEN auto’s PER DAG

the south poles e1633344801853

In deze dagen van ‘catastrofale opwarming van de aarde’ heeft de Zuidpool zojuist de koudste ‘winter’ in de geschiedenis doorgemaakt