in , , , , , , ,

In deze dagen van ‘catastrofale opwarming van de aarde’ heeft de Zuidpool zojuist de koudste ‘winter’ in de geschiedenis doorgemaakt

via Electroverse

In tegenstelling tot het agenda gestuurde verhaal van de MSM, heeft de dit jaar een ongekende kou te verduren gehad.

Tussen de maanden april en september had de Zuidpool een gemiddelde temperatuur van  -61,1C (-78F) .

Simpel gezegd, dit was de koudste periode van zes maanden ooit in de regio, en het nam comfortabel de vorige koudste ‘ kernloze winter ‘ ooit in beslag – de -60.6C (-77F) in 1976 (zonneminimum van zwakke cyclus 20).

Deze ongelooflijke en AGW-vernietigende realiteit wordt bevestigd door de klimatologiejournalist van Antarctica, Stefano Di Battista, die jarenlang onderzoek naar de Antarctische temperaturen nauwlettend heeft gevolgd en gepubliceerd:

Battista wijst er ook op dat voor juni, juli, augustus en september de gemiddelde temperatuur voor elk van deze maanden onder de -60C (-76F) eindigde – een fenomeen dat zich slechts drie keer eerder heeft voorgedaan: in 1971, 1975 en 1978.

Er is al lang voorgesteld dat deze komende periode van lage zonneactiviteit (Grand Solar Minimum) zal beginnen met een terugkeer naar de historisch koude winters van de jaren zeventig – en hier zijn we dan. Helaas gaat het vanaf hier alleen maar bergafwaarts:

Een soortgelijk verhaal speelt zich ook af op de Noordpool .

De natuurlijke en lichte opwarming die de afgelopen decennia is waargenomen, is voorbij: het is cyclisch, nooit lineair en trends veranderen.

En in lijn met deze terugkerende kilte, is Arctic Sea Ice dit jaar ook sterk gestegen, zoals te zien is in de -kaart hieronder:

[NASA]

Antropogene Global Warming (AGW) is een controlemechanisme.

Het is een verdeeldheid zaaiende, angstaanjagende theorie – en ze hebben het lef om ons mensen de schuld te geven (wat op zichzelf absurd is).

AGW is ideaal voor het bevorderen van hun overkoepelende Great Reset-agenda, waaronder ontvolking. Ze kweken een angstcultuur bij het grote publiek om politieke doelen te bereiken via emotionele vooringenomenheid.

Het is geen toeval dat onze kinderen het meest vatbaar zijn voor dit soort spelletjes. Maar voor alle volwassenen die nog steeds worden gemanipuleerd door dit ‘op de knop drukken', de gegevens zijn direct beschikbaar voor u om grondig te evalueren.

Feiten en logica negeren, en in plaats daarvan blindelings geloven in het beeld dat wordt geschetst door degenen met gevestigde belangen, getuigt van een krachtige onwetendheid en lafheid.

Hoe komt het dat iemand enerzijds een wantrouwen kan koesteren jegens politici/, maar aan de andere kant onvoorwaardelijk geloven wat overheidsinstanties/wetenschappers hen vertellen?

Hoe kan algemeen worden aanvaard dat regeringen worden gelobbyd door machtige multinationale ondernemingen, maar als het gaat om vragen over de werkzaamheid of zelfs de noodzaak van een – bijvoorbeeld – houden we allemaal onze mond?

Er zijn krachtige silencing-tactieken in het spel, gedreven door angst.

Bovendien beheersen de meeste mensen de kunst van cognitieve dissonantie.

Maar het staat vast, het stellen van relevante vragen is NIET hetzelfde als het opdringen van hersenloze samenzweringstheorieën. Er zijn veel te veel toevalligheden om de huidige gebeurtenissen legitiem te maken.

De wereld wordt langzaam wakker voor hun bedoelingen – maar als straf staan ​​we nu meer dan ooit onder hun duim.

Zoals de Chinese Communistische Partij momenteel aantoont, is het behoud van de macht het enige dat telt – macht heeft voorrang op de gezondheid van de en het ‘geluk' van de mensen, want als je eenmaal een autoritaire greep hebt op de 80%, is het ….

Lees verder bij de bron: Electroverse


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Islamisering uit Agenda 2030 in je gezicht: Tweede Kamer neemt SP-motie aan die christelijke scholen gaat ontmantelen

red and white ship on sea under white clouds

Europa’s vrachtcultus? Staande aan de kust, te wachten op ‘vrachtschepen’… Een volledige cirkel van koloniale ironie