in

Julian Assange’s advocaat dood gevonden na “geraakt te zijn door trein”

John Jones, 48, een van de beste advocaten van de mensenrechten van Groot-Brittannië, en een vertegenwoordiger van Julian Assange, werd afgelopen maandag 15 augustus 2016 gedood, toen hij werd getroffen door een trein. De dood wordt een zelfmoord genoemd.

De British Transport Police werd opgeroepen naar het West Hampstead station in Noord- om 07:07 op maandag, na het verslag van een man getroffen door een trein. Hij werd naar verluidt ter plekke dood verklaard en zijn dood wordt niet behandeld als verdacht.

Jones werkte in hetzelfde team als acteur George Clooney’s vrouw, Amal. Hij specialiseerde zich in uitlevering, oorlogsmisdaden en terrorismebestrijding. Hij stond bekend voor het aannemen van gevallen uit het voormalige Joegoslavië, Rwanda, Sierra Leone, en Cambodja.

Het nieuws is bijzonder verontrustend, omdat de Democratische strateeg en CNN gastheer, Bob Beckel onlangs verscheen in een FOXTV interview en opriep tot de moord op Julian Assange (of beter gezegd, “maak de klootzak gewoon af!”)

Assange wordt verondersteld een strategische “October Surprise” leak te plannnen van een Hillary , net voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het bevat ogenschijnlijk informatie die haar definitief zal achter de tralies zal zetten.

is verwijderd

 

Lees verder via de bron Bron: Time2Wakeup!

Photo by Newtown grafitti cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

OPHEF! Hongaarse EU-parlementariër: migranten afschrikken met ‘varkenskoppen’

Duitse regering adviseert burgers voorraad aan te leggen voor grote crisis