in

Duitse regering adviseert burgers voorraad aan te leggen voor grote crisis

elite vluchthavens wereldbrand

Amerikaanse militaire basis in Duitsland raakt grote hoeveelheden wapens ‘kwijt'.

Nu afgelopen week bekend werd gemaakt dat op een Amerikaanse militaire bases in Duitsland een grote hoeveelheid wapens is verdwenen, vindt de Duitse regering het klaarblijkelijk tijd om de burgers te gaan voorbereiden op de komende, doelbewust door de elite uitgelokte islamitische terreuroorlog tegen de Europese bevolking. Aanstaande woensdag besluit het over een plan waarin de Duitse bevolking dringend wordt opgeroepen om een voedselvoorraad van zeker 10 dagen aan te leggen. Om te zorgen dat er tot de crisis nog zoveel mogelijk moslimmigranten het land in kunnen worden gehaald, wordt er wel bij gezegd dat het advies niets te maken heeft met de vele terreuraanslagen in Duitsland en .

Bankencrisis, terreur, oorlog

Het is voor het eerst sinds het einde van de Koude Oorlog dat de bondsregering een oproep aan de bevolking doet om ‘in het geval van een ramp of bewapende aanval' te zorgen voor een voedselvoorraad van tenminste 10 dagen, en een drinkwatervoorraad voor tenminste 5 dagen. Tevens wordt aangeraden om voldoende medicijnen, brandstof en contant geld achter de hand te houden, vermoedelijk omdat pinautomaten enige tijd niet meer zullen werken als er een bankencrisis ontstaat, of als er op de energievoorziening worden gepleegd. Ook een ‘hete' oorlog op Duits grondgebied wordt niet uitgesloten.

Burgers mogen zichzelf niet verdedigen

Hoewel de overheid het ‘onwaarschijnlijk acht dat er een een aanval komt die een conventionele landverdediging vereist', oftewel een klassieke oorlog uitbreekt, is het volgens Berlijn verstandig dat de Duitsers hier toch rekening mee gaan houden. Desondanks wordt de burgers geen vrijheid gegeven zich ook daadwerkelijk met eigen wapens te kunnen verdedigen tegen bijvoorbeeld terroristen. Hieruit blijkt dat het plan een wassen neus is, en vooral bedoeld lijkt om de Duitse bevolking zo lang mogelijk in het ongewisse te laten, zodat ze geen enkel verweer hebben zodra de terreuroorlog losbarst.

Elite zorgt dat ze zelf veilig zijn

In het 69 pagina's tellende plan zorgen de politieke en financiële beleidsmakers vooral voor hun eigen veiligheid door in het geval van een crisis naar een ‘beschermde (uitwijk)plaats' te vluchten. Wij denken dat die ‘uitwijkplaats' wel eens permanent kan worden, omdat men verwacht dat de crisis dermate ernstig zal zijn, dat het mogelijk nooit meer goed komt. Niet voor niets is zowel de Europese als Amerikaanse elite al jaren in alle stilte bezig om op ver weg gelegen eilanden privé resorts te bouwen, waar men het jaren zonder hulp van buitenaf kan uithouden, en het uitwoeden van de volgende wereldbrand in alle luxe kan worden afgewacht.

weer de vijand?

Wellicht veelzeggend is het feit dat de bondsregering onlangs zijn militaire strategie heeft veranderd, en Rusland weer als de grote vijand beschouwt. Ook de NAVO acht een Russische aanval op Europa voor mogelijk. Als u onze berichten van de afgelopen jaren hebt gevolgd, dan weet u dat de echte agressors, en dus onze echte vijanden, niet in , maar in Brussel, Berlijn en Washington zetelen. Daar heeft men onder andere een pact gesloten met de radicale islam, dat niet alleen tegen het orthodoxe Rusland, maar ook tegen de autochtone Westerse bevolking is gericht.

Politici sturen samenleving op afgrond af

Net als de Duitsers kunnen ook de meeste Nederlanders maar niet geloven dat er een even ruw als abrupt einde kan komen aan het relatief gemakkelijke leven dat ze gewend zijn. Ze kunnen zich al helemaal niet indenken dat het ‘onze' eigen politieke leiders zijn die onze samenleving willens en wetens met massa , met de agressieve oorlogsretoriek aan het adres van Rusland, en het met miljarden overeind houden van de falende EU en eurozone op de afgrond afsturen.

Lees verder via de bron Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5323434756 8a8a4d5f30 Assange

Julian Assange’s advocaat dood gevonden na “geraakt te zijn door trein”

e830b40a2ff4043ecd0b470de7444e90fe76e6d218b8144191f0c9 640 pensioen

BAM! Totale afbraak: ‘Helft senioren leverde 100 euro per maand in vorig jaar’