Justitie blijft al 18 maanden laks betreffende Demmink onderzoek

Onze collega’s van We Are Change Rotterdam zijn vandaag weer met een prima product naar buiten getreden.

Op 29 augustus vroegen zij dit keer aan de huidige minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur nogmaals naar de ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek van Joris Demmink. Van der Steur verwees hun wederom naar het Openbaar Ministerie. Na een week antwoordde voorlichter Wim de Bruin WRCR telefonisch. Ondanks het uitdrukkelijk verzoek weigerde het OM WRCR om de geluidsopnames te publiceren.

Na 18 maanden blijkt het onderzoek compleet vastgelopen te zijn. Het OM verwacht echter nog steeds het strafrechtelijk onderzoek in 2015 af te ronden, ondanks dat Turkije het rechtshulpverzoek tot op heden niet heeft ingewilligd, aldus Wim de Bruin.

Lees verder via de Bron: Burgermedia

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Johan schreef:

  Het probleem Joris Demmink [en zijn vriendjes] -wordt niet door een rechter opgelost. Die kijken wel uit. Alleen via het “Natuurrecht” – is het definitief uit de wereld

 2. Johan schreef:

  Het probleem Joris Demmink wordt niet door een rechter opgelost. Die kijken wel uit. Alleen via het “Natuurrecht” is dit probleem terstond opgelost.

 3. Haassenbroek schreef:

  Het OM / Justitie hebben in de zaak Joris Demmink “bewijsbaar” valsheid in geschrifte gepleegd -en misbruik gemaakt van hun rechtspositie. Ook het “Ne bis in idem beginsel” [niet 2x voor hetzelfde feit veroordelen] -is door het OM misbruikt. Dit begrip impliceert dat Demmink [al eerder] veroordeeld moet zijn geweest -welke dan ?? In dezelfde zaak “Ne bis in idem” toe te passen zit je als OM fout. Daarmee beken je als justitie / OM dus medeplichtigheid in de zaak Demmink. Het OM frustreert de zaak Demmink. Demmink krijgt alle hulp van een frauderend orgaan OM/ Justitie om zjn veroordeling te ontlopen “van eerdere bewezen strafbare feiten -anders kan je het begrip “Ne bis in idem“ niet toepassen. Wat ook nog op video staat [rechercheur langedoen]. Justitie / OM dient er voor om uw rechtsbescherming te verschaffen. Niets is minder waar. Het zijn alle oplichters en leugenaars bij dit orgaan. Die er alleen zitten om u het geld uit uw zakken te kloppen -en te veroordelen op valse gronden. “Het blijft immers toch wel binnenskamers” = Nederland. Verborgen TIP ; in ORAQ ging een complete woonwijk de lucht in !!

Geef jouw mening

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
%d bloggers liken dit: