in , ,

Justitie blijft al 18 maanden laks betreffende Demmink onderzoek

Onze collega’s van We Are Change zijn vandaag weer met een prima product naar buiten getreden.

Op 29 augustus vroegen zij dit keer aan de huidige minister van Veiligheid en Ard van der Steur nogmaals naar de ontwikkelingen in het strafrechtelijk onderzoek van Joris . Van der Steur verwees hun wederom naar het . Na een week antwoordde voorlichter Wim de Bruin WRCR telefonisch. Ondanks het uitdrukkelijk verzoek weigerde het OM WRCR om de geluidsopnames te publiceren.

Na 18 maanden blijkt het onderzoek compleet vastgelopen te zijn. Het OM verwacht echter nog steeds het strafrechtelijk onderzoek in 2015 af te ronden, ondanks dat Turkije het rechtshulpverzoek tot op heden niet heeft ingewilligd, aldus Wim de Bruin.

Lees verder via de Bron: Burgermedia


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Johan
5 jaren geleden

Het probleem Joris Demmink [en zijn vriendjes] -wordt niet door een rechter opgelost. Die kijken wel uit. Alleen via het “Natuurrecht” – is het definitief uit de wereld

JvdH
Antwoord aan  Johan
5 jaren geleden

Vol gas geven als de dader buiten loopt. Dit doet de staat ook bij z;n burgers

Johan
5 jaren geleden

Het probleem Joris Demmink wordt niet door een rechter opgelost. Die kijken wel uit. Alleen via het “Natuurrecht” is dit probleem terstond opgelost.

Haassenbroek
5 jaren geleden

Het OM / Justitie hebben in de zaak Joris Demmink “bewijsbaar” valsheid in geschrifte gepleegd -en misbruik gemaakt van hun rechtspositie. Ook het “Ne bis in idem beginsel” [niet 2x voor hetzelfde feit veroordelen] -is door het OM misbruikt. Dit begrip impliceert dat Demmink [al eerder] veroordeeld moet zijn geweest -welke dan ?? In dezelfde zaak “Ne bis in idem” toe te passen zit je als OM fout. Daarmee beken je als justitie / OM dus medeplichtigheid in de zaak Demmink. Het OM frustreert de zaak Demmink. Demmink krijgt alle hulp van een frauderend orgaan OM/ Justitie om zjn veroordeling te ontlopen “van eerdere bewezen strafbare feiten -anders kan je het begrip “Ne bis in idem“ niet toepassen. Wat ook nog op video staat [rechercheur langedoen]. Justitie / OM dient er voor om uw rechtsbescherming te verschaffen. Niets is minder waar. Het zijn alle oplichters en leugenaars bij dit orgaan. Die er alleen zitten om u het geld uit uw zakken te kloppen -en te veroordelen op valse gronden. “Het blijft immers toch wel binnenskamers” = Nederland. Verborgen TIP ; in ORAQ ging een complete woonwijk de lucht in !!

Een paar vraagtekens voor de oplettenden: Amerikaanse verslaggeefster en cameraman doodgeschoten

Bizar: Saudi-Arabië wil ‘helpen’ door 200 moskeeën te bouwen in Duitsland