in

Kabinet doet haatimam in de ban, kopje thee drinken met de burgermeester

Imams met boze bedoelingen worden aangepakt. Moslimpredikers uit het buitenland die in Nederlandse moskeeën de terreurdaden van ISIS verheerlijken, worden tegengehouden of weggestuurd. Ook Nederlandse haatimams worden op de korrel genomen, zo kondigt minister Asscher (Sociale Zaken) aan.

„Haatimams zullen we het werken moeilijk en waar het kan onmogelijk maken”, zegt Asscher. „Als een imam uit ë hier wil gaan preken en hij heeft daar geen vredelievende bedoeling mee, dan krijgt hij geen . Maar ook Nederlandse imams, mensen die hier zijn opgegroeid en die haat zaaien, zullen we het leven lastig maken.”

Zij krijgen bijvoorbeeld 'een gesprek' met de burgemeester. Het weigeren van visa aan politieke of religieuze predikers uit het buitenland is niet nieuw. Onder Rita Verdonk, van 2003 tot 2007 minister van Vreemdelingenzaken en Integratie, werden ook al sporadisch reisdocumenten geweigerd en haatimams uitgezet.

via Telegraaf.nl.

Foto via Partij van de Arbeid (PvdA)


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Na eerst “ingestemd” te hebben: Bonden waarschuwen wethouders voor ‘bezuinigingsdrift’ zorg

Grootse plannen voor lastenverlichting blijkt ’kruimelwerk’