in , ,

Kajsa Ollongren gefileerd en ontmaskerd…

gravind Kajsa Ollongren door de mand

Was jij vergeten, dat D'66-‘corryfee' Kasja Ollongren, ooit de vertrouweling/rechterhand was van Mark Rutte..? Ollongren (1967) was rond 2015 als hoogste ambtenaar van het ministerie van Algemene Zaken nog de rechterhand van premier Rutte. De hoogste ambtenaar kan zo naar beide kanten haar werk doen.

Top-ambternaren op dat ministerie besturen en de premier ‘advies' geven over ‘wat er speelt'. 22 Jaar geleden kwam ze werken bij het ministerie van Economische Zaken en werkte in verschillende hoge functies tot 2007. Toen stapte ze over naar het ministerie van Rutte.

ollongren bilderberg 1

Samen met burgemeester Aboutaleb, Mark Rutte en Alexander van Oranje, komt in 2016 ineens ‘tevoorschijn' bij de Bilderbergconferentie.. Een wethouder van Amsterdam..? Waarop is haar aanwezigheid aldaar gebaseerd..? Maar zoals een goed voorbeeld (Pechtold) betaamt, doet ook deze ‘democraat-in-hart-en-nieren' geen enkele uitspraak over (de reden van) haar aanwezigheid aldaar…

Maar in 2014 vertrok ze uit om voor D'66 wethouder in Amsterdam te worden. Als locoburgemeester nam ze -tijdelijk- de taken waar van de overleden burgemeester Van der Laan. Haar werk aldaar wordt ook -net als haar andere daden- haarfijn geanalyseerd door Martin Bosma (PVV) in de presentatie die hij in de gaf, afgelopen week.

BRON:www.wanttoknow.nl/

We willen je aanraden geen minuut van deze uiterst goed voorbereide presentatie van Bosma te misseen. Hoewel we geen hoge pet ophebben met het PVV-gedachtengoed, is Martin Bosma naar ons idee, altijd goed voor een haarscherpe analyses. En dit keer onderschrijven we ook zijn conclusies over ‘gravin Kajsa'.. Over die titel trouwens, waar ze nogal protserig mee doet:

Kajsa Ollongren is lid van het van origine Fins-adellijke geslacht Ollongren (oorspronkelijk Ållongren) en dochter van de Nederlandse informaticus en sterrenkundige Alexander Ollongren, die in 2002 werd ingelijfd bij de Nederlandse adel.

Hierdoor mag Kajsa Ollongren zich officieel jonkvrouw noemen en bijzonder is dat ze door haar Zweedse moeder, naast de Nederlandse ook de Zweedse nationaliteit kan voeren en voert. Een dubbel paspoort dus. Kijk naar het relaas van Martin Bosma:

Wat is méér ‘nep': Kajsa Ollongren zélf of haar nepnieuws-inquisitie'..?

Afgelopen week was de Tweede Kamer met herfstvakantie, of ‘reces' zoals dat in die kringen dan heet. De vrijdag vóór het reces, 18 oktober, als de Tweede Kamer al naar huis is, laat Ollongren het rapport vrijgeven, waarin de conclusies staan van haar vermeende inquisitie naar ‘nepnieuws'.. Want dé politiek, in de figuur van Ollongren natuurlijk, had besloten dat het weleens zou gaan beslissen over wat ‘nep' was en wat écht nieuws… Alleen al het feit dat je een subjectieve journalistieke levensader in de Nederlandse (en Europese) industrie het leven moeilijk wilt maken, zegt genoeg over je opstelling en mentaliteit in dezen. Democraat?? We dachten het dus niet!

Kijk hoe ze hier haar rug probeert recht te houden, wanneer ze het vuur aan de schenen gelegd krijgt van Tom Staal/GeenStijl. De zaak gaat over het feit, dat GeenStijl eerst op Europees niveau -samen met andere Nederlandse media- was afgeschilderd als ‘nepnieuws'-fabrikant en waar later -na protest- ineens de ‘beschuldiging' van de EU-site werd gehaald. De kwade genius, was ‘EUvsDisinfo', het bureau van de Europese Commissie dat nepnieuws op dagelijkse basis zou moeten gaan bestrijden.

Natuurlijk gaat onze gravin haar invloed niet uitoefenen, zoals ze hier beloofd, om een keurige rectificatie te doen plaatsen op dezelfde site waar de ongegronde en laag-bij-de-grondse beschuldiging eerst was geuit. Met blabla en gladde praat wordt Tom Staal netjes het bos ingestuurd..En wat gebeurt er niet lang daarná? Een officieel bericht via het Ministerie, dat minister Ollongren nu ook vindt, dat het bureau van de EU, ‘EUvsDisinfo' moet worden opgeheven. Ze zegt dat het Nederlandse kabinet zich daar sterk voor zal maken in de ..

Eerst al nam de Tweede Kamer, ondanks een negatief advies van Ollongren, een motie aan om het op Europese bureau op te laten heffen. En ja een tijdje later kwam deze zwalkende minister van Binnenlandse Zaken van haar afwijzing terug. Met ‘dure woorden' schreef Ollongren, dat de aangenomen Kamer-motie ‘qua overwegingen” aansloot bij die van het kabinet en dat het kabinet die daarom zal uitvoeren… Mevrouw de minister, schrijft aan de Kamer dat ‘de onafhankelijkheid van de journalistiek altijd moet worden gerespecteerd'.

Maar even terug naar haar onderzoek, dat ze vanuit het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft laten uitvoeren, rondom het fenomeen nepnieuws en de invloed van bijv. Oostbloklanden op de politieke besluitvorming in Nederland.. Kortom, Kajsa Ollongren vindt het prima dat een vage website van de Europese Unie bepaalt was nepnieuws is en wat niet..Wil je het rapport van ‘mevrouw de minister' downloaden, klik op de afbeelding. Het is in opdracht van haar geschreven, maar ze draagt geen enkele verantwoording.. Die ligt bij de auteurs.. Maar waarom het dan wel publiceren namens de Staat der Nederlanden..??

Terug naar haar onderzoek over nepnieuw-beïnvloeding..

rapport-politiek-en-sociale-media-manipulatie (klik om te lezen)

‘Een onderzoek uitgevoerd in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van het onderzoek berust bij de auteurs. De inhoud vormt niet per definitie een weergave van het standpunt van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.' Dat staat er vooraan in het rapport, dat dus 's avonds op de dag van het herfstreces verscheen.. Zoals we zien, heeft de minister de opdracht gegeven, maar berust de ‘verantwoordelijkheid voor de inhoud' bij de auteurs.. Slim bedacht minister Ollongren…!?

Het rapport is geschreven en verdwijnt niet uit schaamte in de la.. Nauwelijks aandacht van MSM voor dit rapport en de wijze waarop het NIET besproken/gepresenteerd werd..! Maar let op: dit rapport gaat een fundament zijn, voor verdergaande invloed van de krachten-achter-de-schermen op de vrije media. Die voor een groot deel overigens al lang niet meer vrij zijn. Zeker de nepnieuwsfabriek die NOS-journaal heet..! (HIER bijv. potje Poetin-bashen!!)

Kijk naar de ongelooflijk krachtige wijze waarop de erudiete Arnold Karskens (HIER) zijn werk doet, door de NOS aan te pakken op het verspreiden van ongenuanceerd NEPnieuws..! En vanuit de verhalen van wijlen dr. Ulfkotte van de gerenommeerde Frankfurter Algemeine en uit het onvolprezen werk van NOS-klokkenluidster Janneke Monshouwer, weten we dat al decennia-lang de HELE Europese nieuwsvoorziening is geïnfiltreerd door krachten, die geen baat hebben bij de . Amerikaanse, CIA-achtige constructen, die jou wel zullen laten weten, wat ‘waar' is..

Was het daarom dat gravin Kasja was uitgezocht door de ‘elite' achter de Bilderberggroep? Om de democratie (als D'66 lid) onderuit te halen..? Luister naar het verhaal van Martin Bosma en je krijgt het plaatje compleet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is voor jezelf het verhaaltje áf te maken en de plaatjes te kleuren.. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn..? En mocht je daarbij nog inspiratie willen, dan raden we je aan deze presentatie van Thierry Baudet te bekijken, over de idiotie van het afschaffen van HET TAFELZILVER VAN HAAR PARTIJ D'66, namelijk het referendum..

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e837b80b21fd003ecd0b470de7444e90fe76e7d61eb6114392f6c1 640 revolutie

Iedereen boos! Daklozen demonstreren ook al tegen beddentekort, ‘Onderdak is een mensenrecht’

school 1562570596

Helaas kinders: Extra geld voor leraren, staking gaat niet door