in , , , , , ,

Fuck Covid, fuck Omikron. Met Rutte, Hugo en de EU op weg naar de pensioenpot

15103266939 b5ec4c454f pension

Niet dat ik een ontkenner ben van deze vervelende griep, echt niet, maar waar dé weg is dient Hugo wel de wil te hebben die te betreden.

Ivermectine en toch ook HCQ blijken steeds meer levensreddend te zijn. Door deze bestaande, door en door geteste medicijnen te verbieden zijn de verbieders gelijk te stellen met criminelen tegen de mensheid.

Waarom zouden retorisch gesteld verwijzingen naar een 2e Neurenberg-tribunaal dan zoveel weerstand opwekken, met name vanuit Den Haag?

De uitvinder van Ivermectine verdiende er de Nobelprijs mee en de bijwerkingen zijn tot op zeer lange termijn bekend en ruim binnen alle normen.

Het Isala ziekenhuis te Zwolle meldt prima resultaten met de behandeling met HCQ. Tevens werd ontdekt dat een reumamedicijn ook al covid geneest.

John Lennon zong het al: ‘War is over if you want it’. En oorlog is het. De 3e wereldoorlog om precies te zijn, met de vaxspuit i.p.v. kanonnen. Corona is dus met een pennenstreek op te lossen.

Dus kunnen we onze pijlen zo langzamerhand richten op een ander beleidsterrein waar ze in Den Haag ongelooflijk in de fout gaan na eerder ook al o.a. Groningen en de toeslagenaffaire: onze pensioenen.

Pensioengelden zijn uitsluitend van de werknemers die pensioenpremies betalen of reeds recht hebben op de zuur verdiende maandelijkse uitkering. Pensioenen zijn al ettelijke jaren niet geïndexeerd, waardoor de pensioengerechtigden dankzij de jaarlijkse inflatie er elk jaar verder op achteruitgaan waar het de koopkracht betreft.

Dit is pure diefstal, omdat het totaal niet nodig is om de oudjes zo uit te knijpen. Het is zeker ordinaire roof als de geruchten kloppen dat alle opgepotte pensioengelden al aan Europa zijn verpatst.

Hier wat cijfers, aangeleverd door emeritus hoogleraar Bernard van Praag.
Pensioenfondsen krijgen jaarlijks 34 miljard aan premies binnen en er gaat ‘slechts’ 32 miljard naar de nog levende gepensioneerden.

De fondsen zitten te broeden op een totaal vermogen van 1600 miljard. Die spaarpot levert jaarlijks gemiddeld 6,5% rendement op, dat is ca. 100 miljard per jaar (ruim 3 maal de afdracht aan de mensen die recht hebben op een pensioenuitkering!)

Meer dan genoeg ruimte om zowel de premies te verlagen als ook de uitkeringen waardevast te maken, dus jaarlijks te indexeren. Sterker nog, meer dan genoeg om de uitkering blijvend te verdubbelen.

Maar waarom gebeurt dit niet? Omdat niet de eigenaren (de werknemers en de gepensioneerden) bepalen, maar partijpolitiek benoemde onbenullen, geregisseerd door Brussel over de pensioenen gaan en de uitvoering overlaten aan de marionetten in Den Haag.

Daar bepalen gasten die er niet voor hebben ….

Lees verder bij de bron: Rients Hofstra, Pluchen Revolutie

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
great reset criminelen

EU wil de code van Neurenberg afschaffen en medisch fascisme reconstrueren met gedwongen “vaccinatie”

global reset 05a

De plannen voor een directe reset van de centrale banken van de G7 landen