in , , , ,

Kinderen, werklozen, burgers, bijstanders EN de AZC’s

Een school in Lübeck, Duitsland, wil in het kader van “praktische ervaring” opdoen in een plaatselijk asielzoekerscentrum in weekactiviteiten. Het plan riep boosheid op bij de ouders tegen het idee om hun kinderen de bedden van vluchtelingen op te maken en het helpen om te koken en kleding te sorteren.

Een uittreksel uit de brief werd gepost op Facebook van een moeder die zij gekregen had van een vriend wiens zoon zou hebben ontvangen op school. Aanvankelijk leidde tekst tot een mengeling van verbijstering en ongeloof in de sociale media, maar nadat een plaatselijke krant contact opnam met de Sleeswijk-Holstein autoriteiten bevestigden zij het document echt was.

Ministerie van Onderwijs heeft duidelijk gemaakt dat vanaf deze week, 13-14-jarige achtste-klassers van de school in de stad Lübeck aan de beurt zijn. Zij verschonen beddengoed, helpen in de keuken en het sorteren van kleding verzameld voor de migranten. Klusjes duren van 08:30 tot 13:30.

Ouders reageerden woedend op het bizarre plan, dat ook voor andere scholen moet gaan gelden.

Terwijl bekend is dat tal van migranten besmettelijke ziektes met zich meedragen en er bijna overal een ontzettend smerige bende van maken.

video is verwijderd

In België blijkt dezelfde plannen te ontstaan.

Dit zijn gevaarlijke ontwikkelingen in een gevaarlijke tijd.

Dit komt er van als je alles wil doodzwijgen

Twee asielzoekers worden ervan verdacht een schoonmaakster van het opvangcentrum in Duitsland waar zij verblijven gedurende tien dagen meermaals te hebben aangerand.

Het misbruik zou tussen 1 en 10 oktober hebben plaatsgevonden in de opvang in de plaats Kitzingen. Pas daarna durfde de Duitse naar haar werkgever en de te stappen. De vrouw is door de politie opgevangen en onderzocht door gespecialiseerde artsen. De twee mannen van 38 en 52 jaar zitten vast op verdenking van aanranding.

Ik kwam nog iets ironisch tegen:

Hitlers ‘eliteschool’ wordt opvangcentrum asielzoekers

In het ‘Vogelsang’-complex in de Duitse Eifel, vlakbij de Belgische grens, werden de slimste jongeren opgeleid die later de leiders van het Derde Rijk zouden moeten worden.

Naar verluidt zullen nog voor de winter 1.000 vluchtelingen hun intrek nemen in de voormalige naziburcht.

De Vogelsang-universiteit werd tussen 1934 en 1936 opgetrokken en Hitler voorspelde dat de school er zeker 1.000 jaar zou staan. De school leidde toekomstige nazileiders op en peperde studenten nazipropaganda in. Naar verluidt stierven 280 van de 400 Vogelsang-studenten tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Lees verder bij de Bron: AD.nl

Laten we het trouwens maar niet hebben over de vele vechtpartijen door de hoogopgeleide asielzoekers in de AZC’s….. Het is toch een raar idee dat we daar kinderen aan bloot willen stellen toch?

Democratie anno 2015: De burger wordt door de politie weggedreven.

 

 

Telegraaf: “Versobering asielopvang uitgesloten” – VVD en PvdA doen weer een spelletje burgers belazeren.

Boosmensen met ijzersterke vragen uit Rotterdam

https://www.youtube.com/watch?v=gOgcL79sfYQ

In Den-Haag gaat het er toch iets anders aan toe dan in Rotterdam:

Welgeteld 5 minuten heeft burgemeester Van Aartsen de massaal gekomen inwoners van het Bezuidenhout en Voorburg toegesproken. Daarna verliet hij het podium en was het behelpen met de voorlichting.

De bijeenkomst begon om 17.30 en zou tot 19.00 duren.In een grote zaal van het voormalige ministeriegebouw kwamen enkele 100-den verontruste wijkbewoners bij elkaar om te luisteren naar wat de burgemeester had te vertellen.

Dat viel vies tegen want na een praatje van 5 minuten liet hij wethouder Wijsmuller even spreken en vervolgens een politiecommissaris. Daarna konden de burgers hun vragen stellen bij hostesses en als zij het niet wisten (en dat gebeurde nog al eens) dan moest je een vragenformulier invullen. Vragen vanuit de zaal werden door de burgemeester niet beantwoord. Een vrouw die een opmerking maakte over “Dat ging er in Rotterdam heel wat anders aan toe”, kreeg van Van Aartsen te horen “Mevrouw, we zijn hier niet in Rotterdam”. Einde discussie.

Lees verder bij de Bron: dichtbij.nl – Den-Haag

Nederland is zijn democratie verloren er wordt niet meer geluisterd naar het volk.

Mocht je eens je mening ventileren op social media dan krijg je een politiebezoek cadeau:

LEEUWARDEN – De emoties over vluchtelingen vliegen alle kanten op. Wat doet de politie? Vorig weekend stonden agenten bij ongeveer twintig ‘facebookers’ op de stoep.(>)

De voormalige voorlichter van GroenLinks heeft de politie over de vloer gekregen vanwege een tweet die hij gisteren de wereld inslingerde. Huub Bellemakers twitterde dat er een protest zou komen in Zeist: “Wij burgers pikken dit niet meer #kominverzet”.(>)

Zo’n 150 mensen waren afgekomen op de bijeenkomst in de Nieuwe Doelen in Enkhuizen. Iedereen moest zich vooraf registreren, er was politie en extra bewaking en mensen die zich vooraf bedreigend hadden uitgelaten op sociale media kregen bezoek van de politie.(>)

Mensen die op facebook vluchtelingen bedreigen kunnen onverwacht bezoek van de politie krijgen. Dat zei burgemeester Jos Heijmans van Weert naar aanleiding van berichten dat iemand op facebook had gedreigd of opgeroepen om asielzoekers danwel asielzoekerscentra in de fik te steken. De persoon in kwestie kreeg bezoek van de politie.(>)

Succes met de wachtlijsten voor een huurwoning…. en de banen machine van Rutte

Worden tienduizenden arme Nederlandse gezinnen vergeten door migrantencrisis?

Aantal daklozen in Nederland neemt fors toe, vooral gezinnen die hun niet meer kunnen betalen

Geen armoede in Nederland? Vorig jaar maakten wekelijks 94.000 mensen gebruik van de voedselbank. Naast 60.000 daklozen kent ons land ook nog eens 1,44 miljoen mensen die afhankelijk zijn van een laag inkomen. 107.000 minderjarige kinderen groeien op in een bijstandsgezin met langdurige armoede (3).

Een miljard euro – ‘onze’ leiders houden er inmiddels rekening mee dat dit enorme bedrag alleen al dit jaar moet worden uitgetrokken van de komst van vele tienduizenden moslimmigranten naar Nederland. De ervaring met de regering Rutte in de afgelopen jaren leert dat het hier waarschijnlijk om een veel te lage schatting gaat. Tegelijkertijd leven er al jaren tienduizenden Nederlandse gezinnen onder de armoedegrens. Om te voorkomen dat zij worden vergeten heeft de Stichting GiG de campagne ‘Help Ons Helpen’ op touw gezet om 40.000 van de armste gezinnen dit jaar een kerstpakket te bezorgen. Iedereen kan met een donatie van € 15,- met kerstmis een arm gezin blij maken.

‘In 2014 maakten wekelijks 94.000 mensen, waarvan 37.600 kinderen, gebruik van een voedselbank,’ schrijft de Stichting GiG (God is Great) op haar website. ‘In totaal werden in dat jaar 1,8 miljoen voedselpakketten aan 37.000 huishoudens geleverd. Deze cijfers zijn schrikbarend hoog, en de voedselbanken verwachten ook dit jaar weer een autonome groei.’

Dat dit beslist niet overdreven is bleek onder andere uit het recente nieuws dat het aantal daklozen vorig jaar verder is gestegen naar 60.000 (!). Uit cijfers van de Federatie Opvang blijkt de stijging vooral te wijten is aan een nieuwe groep daklozen, te weten gezinnen die hun hypotheek niet meer kunnen betalen omdat de kostwinnaars werkloos zijn geworden en vervolgens in de schulden zijn geraakt.

Stichting GiG heeft als doel om deze kerst 40.000 arme gezinnen, die de grootste moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, een kerstpakket te bezorgen. Een gift van slechts € 15,- is voldoende om met de kerst tenminste één gezin wat extra’s te geven. Particulieren, maar ook bedrijven, scholen, verenigingen en kerken kunnen op deze website hun donatie geven.

Lees verder bij de Bron: xandernieuws.punt.nl

Wanbeleid asielzoekers leidt tot nog meer armoede onder de huidige burgers van Nederland.
De warrige besluiten van Overheid en Gemeenten en de groeiende onvrede bij bevolkingsgroepen waar een AZC wordt gehuisvest zal desastreus worden voor de Overheidsfinanciën.In de asielindustrie gaat al momenteel zo’n 4 miljard in om en vele ondernemers o.a. Henny van de Most verdienen miljoenen over de hoofden van de Asielzoekers met het opkomen van vakantiehuisjes en vervolgens zullen de burgers deze rekening straks betalen.
Alleen al alle directieleden van COA en Vluchtelingenhulp(Dorine Manson) verdienen per hoofd al €130.000 euro per jaar.
De in de haast opgetrommelde beveiligers, de middenstand, de tentenbouwers, matrassen fabrieken etc, de makelaars taxateurs, de verzekeraars, schoonmaakbedrijven, uitzendbureaus en extra scholing faciliteiten, uitkeringinstanties en ga zo maar door. Allemaal leveren ze indirect werk op voor deze Asielzoekers industrie die “WIJ” als burgers moeten dat gaan opbrengen. Echter straks 5 of 10 miljarden euro’s de burgers belasten gaat hier dus armoede opleveren.
U kunt erop wachten dat u geen extraatje meer krijgt en meer belasting gaat betalen en uw levenstandaard erop achteruit gaat.

Lees verder bij de Bron: dichtbij.nl – Den-Haag

https://youtu.be/f_PIIKNMQOo

https://youtu.be/s9OGkydI6W8

https://youtu.be/Jvc94fUm_X4

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kabinet kan kritische rapporten/misstanden vanaf 1 januari geheimhouden

CDU: Duitsers die geen immigranten willen kunnen vertrekken; “Emigreer dan”