in ,

Klaus Schwab: Wereld zal “nooit” terugkeren naar normaal na COVID

global reset 05a

Schrijvers, journalisten en analisten dansen rond het feit dat technocratie al heel lang het plan van de mondiale elite is. Het begon niet zomaar. Het was niet toevallig of gewoon het ‘geluk van de trekking’.

De moderne globalisering begon met de vorming van de Trilaterale Commissie in 1973, opgericht door David Rockefeller en Zbigniew Brzezinski. Brzezinski promootte Technocratie via wat hij het “Technetronic Era” noemde. Ze voedden dit aan de Verenigde Naties, de mondiale zakenwereld en vooral aan opkomende natiestaten zoals China.

Dit was de bovenbouw die gedurende een halve eeuw methodisch werd gebouwd, en het probeert zijn laatste vruchten af ​​te werpen in 2020 en later. ⁃ Technocracy News & Trends Editor Patrick Wood

Globalist Klaus Schwab: Wereld zal “nooit” terugkeren naar normaal na COVID

door Paul Joseph Watson via Summit News

In zijn boek Covid-19: The Great Reset beweert de globalist Klaus Schwab van het World Economic Forum dat de wereld ‘nooit’ weer normaal zal worden, ondanks dat hij toegeeft dat het coronavirus ‘geen nieuwe existentiële bedreiging vormt’.

James Delingpole van Breitbart  onthult  hoe Schwab in zijn boek nog explicieter is over het plan van de elite om de COVID-pandemie uit te buiten dan in zijn openbare verklaringen.

Schwab heeft er voortdurend op aangedrongen dat COVID wordt uitgebuit om te streven naar een nieuwe wereldorde en beweert: “Dit is het historische moment van de tijd om niet alleen het … virus te bestrijden, maar ook om het systeem vorm te geven … voor het post-corona-tijdperk.”

Hij gaat echter verder in het boek en maakt duidelijk dat de financiële elite het leven nooit zal laten terugkeren naar normaal, wat suggereert dat rollende lockdowns en andere beperkingen permanent zullen worden.

„Velen van ons denken na wanneer de zaken weer normaal zullen worden”, schrijft Schwab. “De korte reactie is: nooit. Niets zal ooit terugkeren naar het ‘gebroken’ gevoel van normaliteit dat heerste vóór de crisis, omdat de pandemie van het coronavirus een fundamenteel keerpunt markeert in ons wereldwijde traject. ”

De globalist maakt deze bewering, ondanks het feit dat hij toegeeft dat de dreiging van COVID verbleekt in vergelijking met eerdere pandemieën.

“In tegenstelling tot bepaalde epidemieën uit het verleden, vormt COVID-19 geen nieuwe existentiële bedreiging”, schrijft hij.

Schwab maakt duidelijk dat de ‘Vierde Industriële Revolutie’ of ‘De Grote Reset’ de manier waarop de wereld opereert fundamenteel zal veranderen.

“Er komen radicale veranderingen aan met een dergelijke consequentie die door sommige experts wordt aangeduid als ‘before coronavirus’ (BC) en ‘after coronavirus’ (AC) -tijdperk. We zullen verrast blijven door zowel de snelheid als de onverwachte aard van deze veranderingen – aangezien ze met elkaar versmelten, zullen ze tweede-, derde-, vierde- en meer-orde consequenties, trapsgewijze effecten en onvoorziene resultaten veroorzaken, ”schrijft hij. .

Zoals Delingpole in zijn column uitlegt, vertegenwoordigt “The Great Reset” slechts een herverpakking van de oude globalistische agenda die de afgelopen tien jaar aan het stotteren is.

Namelijk de technocratische dictatoriale heerschappij door een kleine elite, de ‘groene nieuwe deal’, de geleidelijke afschaffing van privébezit, een gegarandeerd minimumloon waarbij banen worden vervangen door robots, hardhandig optreden tegen persoonlijke vrijheden en inperking van de bewegingsvrijheid.

Lees verder bij de bron: Activist Post

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e5d145494faa0df7c5d57fcf293f761322dfe3535470497c2e72dc 640 ikea

Nieuwe normaal: Janine werd bij Ikea geweigerd met haar tweeling (1), want ze was met z’n drieën

Schermafbeelding 2020 11 11 om 17.03.21

Italiaanse politieagenten zetten helm af ‘uit solidariteit met betogers’