in , , ,

Italiaanse politieagenten zetten helm af ‘uit solidariteit met betogers’

Schermafbeelding 2020 11 11 om 17.03.21

In vier Italiaanse regio’s zijn sinds vrijdag de zwaarste lockdownmaatregelen van kracht, waaronder Lombardije met het financiële centrum Milaan.

Ook de aangrenzende regio Piemonte met als hoofdstad Turijn komt onder dat regime. Mensen mogen alleen naar buiten voor werk of boodschappen.

Premier Conte ondertekende een decreet waardoor sinds vrijdagavond in het hele land een avondklok geldt. Van 22.00 tot 05.00 uur mag niemand naar buiten zonder geldige reden.

In verschillende Italiaanse steden wordt al dagenlang fel geprotesteerd tegen de gang van zaken. Zo ook in Genua.

De Italiaanse architect en filmproducent Robin Monotti Graziadei, die werkt vanuit Londen, schrijft: “Italië is bezet door het World Economic Forum (WEF). Dag 18 van de anti-lockdownprotesten in het grote lockdown-huis. Betogers belegeren het lokale overheidsgebouw. Politieagenten zetten uit solidariteit hun helm af. Als de politie en het leger de kant van de demonstranten kiezen, is het gedaan met de lockdown.”

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
global reset 05a

Klaus Schwab: Wereld zal “nooit” terugkeren naar normaal na COVID

50566291123 d28c5017f8 mondmasker

Verplichting: Boete voor niet dragen mondmasker wordt 95 euro, waarschijnlijk per 1 december