in

Klimaatrapport uit 2004 voorspelde miljoenen doden en gezonken steden tegen 2020 door klimaatverandering …

Nou, het is officieel het jaar 2020 volgens de Gregoriaanse kalender, en miljoenen mensen zijn dood door klimaatverandering. Of althans dat is wat The Guardian () in 2004 voorspelde als onderdeel van een nep-klimaatrapport dat het dat jaar publiceerde.

Het linkse vodje voorspelde allerlei mondiale calamiteiten die zouden zijn begonnen op het moment dat de bal op Times Square viel, waaronder Europese steden die in de oceaan zinken, nucleaire oorlog, wijdverbreide rellen en “megadroogten”, wat dat ook betekent .

Hoewel onze wereld zeker een kruitvat van chaos is die wacht om te ontploffen, is “” zeker niet de vonk die de lont aanstak. Maar dit is wat The Guardian bijna twee decennia geleden aan zijn lezers vertelde, waarbij hij planetaire opwarming de schuld gaf van een dreigende wereldwijde catastrofe die zich nog niet volledig heeft voorgedaan.

Volgens een ‘geheim rapport’ dat The Guardian dat jaar heeft verkregen, ‘zullen grote Europese steden onder de stijgende zeeën tot zinken worden gebracht, terwijl Groot-Brittannië tegen 2020 in een’ Siberisch ‘klimaat is ondergedompeld.’ Dit geheime rapport waarschuwde verder dat ‘een onduidelijk conflict, megadroogte, hongersnood en wijdverbreide rellen over de hele wereld zullen uitbarsten. ”

Voor zover we weten, is Europa nog steeds volledig intact, naast alle ‘’ uit het Midden-Oosten die door de globalisten worden geïmporteerd om het te vernietigen. Groot-Brittannië heeft ook hetzelfde sombere, vochtige klimaat dat het altijd heeft gehad en kan nauwelijks als een Russische toendra worden beschouwd.

Wat betreft de andere genoemde calamiteiten, we kunnen zien dat dingen een kookpunt bereiken in het Midden-Oosten, brandt op de grond in veel gebieden en natuurrampen zijn er in overvloed – maar is dit eigenlijk het resultaat van mensen die nog steeds vlees eten en gas doorgeven? Nauwelijks.

De politieke ën van klimaatfanaten zijn misschien wel de grootste factor die bijdraagt ​​aan de naderende wereldwijde instorting.

De linkse die wordt omarmd door de is in feite de grootste factor die onze wereld naar de rand duwt, geen opwarming van de aarde. In plaats van gesloten grenzen te ondersteunen, bijvoorbeeld, wat ons zou helpen beschermen tegen buitenlandse bedreigingen, geloven dezelfde linksen die lijden aan klimaatangst dat “geen mens illegaal is”, wat bijdraagt ​​aan de “catastrofale” toekomst die dit 2004 rapport voorspeld.

Evenzo draagt ​​het falen van mensen links en rechts om een ​​einde te maken aan genetische gewasmodificatie bij aan de massale vernietiging van ons milieu en onszelf, dankzij alle chemische gifstoffen die op onze akkerlanden worden verspreid. en in onze watervoorraden.

De ” catastrofale ‘tekorten aan water en energie’ waar Peter Schwartz en Doug Randall, de twee auteurs van het klimaatrapport van 2004, gepubliceerd door The Guardian, voor waarschuwden, zijn eveneens een product van afschuwelijk links beleid, zoals de druk op de eliminatie van fossiele brandstoffen en de weigering in linkse enclaves zoals Californië om onze kostbare watervoorraden goed te beheren.

Zelfs als Greta Thunberg haar klimaatwensen door de klimaatgoden zou krijgen, zouden we nog steeds te maken hebben met hordes linksen die globalistisch beleid ondersteunen, zoals multiculturalisme, dat niet alleen in de Europa bijdraagt ​​aan massale chaos, maar over de hele wereld – chaos die veel van de rellen veroorzaakt, burgerlijke onrust en oorlogen waarvan we nu getuige zijn.

Dus in zekere zin had The Guardian gelijk: 2020 ziet er niet zo goed uit vanuit een perspectief van vrede en veiligheid. Maar is de opwarming van de aarde de schuldige? Nee. De linkse politiek is grotendeels de schuldige, net als massale onwetendheid over het klimaat waarin Democraten zich zorgen maken over kleine dingen zoals plastic rietjes wanneer ze veel grotere problemen zoals giftig fluoride in onze watervoorraden zouden moeten aanpakken, gedwongen vaccinatie, niet-gelabelde GGO’s, illegale genezing. planten, en de onverzadigbare wens van onze politieke structuur om een ​​constante politiemacht …

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gerald Celente: VS luiden het eerste schot van WO III

Iran stopt met atoomakkoord en opnieuw raketten afgevuurd op ambassade VS