in

‘Links heeft jaren gelogen over de kosten van aardgasvrije huizen… Het sprookje is uit!’

Pexels / Pixabay

FVD Amsterdam heeft genoeg gehoord: huizen van het gas halen is een onverantwoorde en onrendabele investering. In Het Parool pleit het Amsterdamse FVD-raadslid Kevin Kreuger dan ook voor het stoppen met dit beleid.

Geholpen door flink wat momentum aangaande de energietransitie die nodig zou zijn om Nederland toekomstbestendig te maken, besloten beleidsmakers in Den Haag en gemeentes zoals Amsterdam om Nederland van het aardgas te halen. Recentelijk bleek wat voor desastreus plan dat is: in één woord simpelweg onrendabel.

Tijd dus om dit onzalige beleid te schrappen, vindt de lokale FVD-politicus Kevin Kreuger. In Het Parool schrijft hij waarom het idee van Nederland zonder aardgas een “sprookje” waarvoor de belastingbetaler desalniettemin dreigt op te draaien dankzij ‘kneiterlinkse’ politici in Amsterdam en elders.

Want energietransitie onrendabel? Nou, dan máken we die toch gewoon rendabel door daar een onheuse hoeveel subsidies tegenaan te kwakken? Kreuger legt uit waarom dát geen goed idee is:

“Die subsidiepot wordt gevuld met belastinggeld. Miljarden aan belastinggeld. En wie betaalt die belasting? Precies, u. Dat zei Forum voor Democratie twee jaar geleden al. Daar hebben wij vragen over gesteld, debatten over gevoerd en talloos vaak over aan de bel getrokken. De rekening komt linksom of rechtsom bij de belastingbetaler terecht. Het was aan dovemansoren gericht, maar nu zijn de feiten en bewijzen niet langer te negeren.”

En dus:

….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
5 maanden geleden

De linkse geestelijke gestoorden zullen nooit en te nimmer hun ongelijk bekennen. Ze passen de werkelijkheid aan aan hun geschifte denkwijze. Zoals de toenmalige burgemeester van Utrecht, de pvda-er Aleid Wulfsen, die zigeuners een villa kado gaf als ze hun bek maar hielden, want de linkse pvda politiek kon niet mislukken.
Nu hebben ze deze sukkel een baantje gegeven als privacy waakhond. kan die toch uit de staatsruif mee eten, typisch links dus. Links lullen rechts zakken vullen.

Corona of geen corona: moslims marcheren massaal door Londen

Frankrijk breekt maandelijks koud record