in ,

Frankrijk breekt maandelijks koud record

Larisa-K / Pixabay

Europa’s straffende koufront aan het einde van de zomer is druk bezig geweest met het aannemen van namen in de westelijke helft van het continent.

Het VK heeft zojuist een van de koudste Augustus Bank Holiday-weekenden ooit meegemaakt, de Alpen en Pyreneeën hebben onlangs zware zomersneeuw gekregen en nu rapporteren de Fransen record dieptepunten in augustus:

Zoals gerapporteerd door meteo.bzh , is zojuist een maandelijks koud record gebroken op de luchthaven Brest-Guipavas – gelegen in NW Frankrijk – waar een minimumtemperatuur van 5,8 ° C (42,4 ° F) werd geregistreerd.

Een duikende arctische luchtmassa was hiervoor verantwoordelijk – een fenomeen dat alleen maar toeneemt vanwege de historisch lage zonneactiviteit die we ontvangen (zie meridionale jetstroom). Een gebrek aan wind en de afwezigheid van bewolking ’s nachts droegen volgens meteo.bzh ook bij aan de kelderende temperaturen .

GFS 2m tijdelijke anomalieën vanaf 31 augustus tropicaltidbits.com ].

De 5,8 C van maandag overtrof ruimschoots het vorige record – de 6,4 C (43,5 F) vastgesteld op 30 augustus 2018 – om de koudste augustus-temperatuur ooit in de regio te worden in gegevens die zo’n 80 jaar teruggaan.

De ijskoude omstandigheden lijken de rest van de week aan te houden, en dan, verder vooruitkijkend, na een onrustige 6-of-zo dagen, wordt verwacht dat de abnormale poolkou op 9 september zal terugkeren, met extra voorspellingen voor koude records. omvallen op 10 september:

GFS 2m tijdelijke anomalieën voor 10 september [ tropicaltidbits.com ].

De  KOUDE TIJDEN  keren terug, de middelste breedtegraden  HERSTELLEN ; in lijn met  historisch lage zonneactiviteit ,  kosmische stralen die de kern vormen van wolken , en een  meridionale straalstroom .

Zelfs NASA lijkt het eens te zijn,  als je tussen de regels door leest , met hun voorspelling voor deze komende zonnecyclus  (25),  die het beschouwt als ‘ de zwakste van de afgelopen 200 jaar ‘, waarbij het bureau eerdere zonnestilstanden correleert met langdurige perioden van wereldwijde afkoeling.  hier .

Lees verder bij de bron: Electroverse


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
scherpschutter1943
5 maanden geleden

Probeer dat maar eens de milieucrimineel frans timmerman en zijn handlangers uit te leggen. Zoals rechtgeaarde linkse geschiften blijven ze spijkerhard bij hun besluit om de aarde met 0,00005 graad af te koelen.
Dit ten koste van de welvaart van gewone mensen maar daar hebben zij, links denkenden, rechts graaiende zakkenvullers, volkomen lak aan,

‘Links heeft jaren gelogen over de kosten van aardgasvrije huizen… Het sprookje is uit!’

Deflatiespook duikt op door coronacrisis