in ,

Militair onderzoek: Stress door isolatie verving herinnering bij gehele onderzoeksgroep

53e0d1424c50af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794e762f7dd29344 640 lockdown

In onderstaande presentatie laat Dr. Charles Morgan zien hoe de meest betrouwbare harde schijf functionaliteit allertijden biedt en hoe je DNA kunt herprogrammeren.

Ook toont hij een onderzoek uit 2009 waarin het geheugen van een hele testgroep vervangen werd door eenvoudige technieken na implementatie van stress door opsluiting.

Lockdown en quarantaine leveren de vergelijkbare stress die nodig is om deze waarheids-aanpassingstechniek toe te kunnen passen.

Door daarnaast beeld- en geluidtechnieken toe te passen wordt dit effect nog eens versterkt, maar na acute stress is een verhaallijn al voldoende om een valse in te programmeren.

U hoeft dus maar een show te bekijken waarin een “belangrijk persoon” u een waarheid verkondigt (nadat u acuut uit uw vertrouwde situatie bent gehaald en in lockdown bent gezet) om deze valse waarheid aan te nemen.

Vanaf dat moment bent u er heilig van overtuigd dat die waarheid uw eigen weloverwogen mening is.

Als dit bij herhaling gebeurt, is het effect nog steviger en als deze stress-programmeertechniek met beeldtechnieken gecombineerd wordt, is resultaat gegarandeerd en vrijwel onuitwisbaar.

Ook laat Dr. Charles Morgan in zijn presentatie zien hoe DNA via CRISPR remote control opties biedt en vertelt hij hoe je een hele film in het DNA van een bacterie op kunt slaan.

Als dat bacterie zich vermenigvuldigt (let wel: een bacterie is een levend organisme), dan heeft elke afstammeling van ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
flaw in climate change science

Klimaathoax – MSM vermijden PBL-woord ‘dwang’

6161642791 66facce138 UWV1

Minister Koolmees: Misbruik van klantgegevens bij UWV niet te achterhalen