in

Minister Blok noemt eerste bezoek aan sociale huurwoning ‘een memorabele ervaring’

4690593888 1e044c6944 stef blok1

Tijdens een van de eerste ministerraden van Rutte II vertelde Hennis over een bezoek aan de landmacht waar ze bij een oefening letterlijk omver werd geblazen door een helikopter. Een generaal moest haar weer rechtop helpen. Toen ze deze anekdote deelde met haar collega-ministers in de ministerraad, reageerde VVD’er Blok veelzeggend.

Ook hij, minister van Wonen, wilde een memorabele ervaring delen: ‘Ik heb een sociale huurwoning bezocht’. De minister van Wonen koketteert met zijn gebrek aan kennis van sociale huurwoningen en vindt dat kennelijk grappig.

Onze minister van Wonen vergelijkt zijn eerste bezoek aan een van die woningen met een genante uitglijder van Hennis. Hij noemt het spottend een memorabele ervaring.

Dit uit de mond van een minister die de huurders al direct na zijn aantreden hard aanpakte, harder dan zijn voorgangers, klinkt het geintje wrang en respectloos.

Lees verder via Politalk.nl.

 

Foto via Maarten Dirkse cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
408905545 860e4bace3 te koop1

Lage inkomens kunnen niet meer kopen, in 2015 is de maximale hypotheek verlaagd met 40%

6358494153 9044888ea3 UBS1

Wat is een boete van 100 miljoen als je dat bedrag dagelijks verdient? Welkom in de wereld van UBS