in ,

Ministerie Buitenlandse Zaken ondersteunt met miljoenen terrorisme in Syrië

18579515606 129d184319 Koenders

Het buitenlands beleid van de Nederlandse regering is altijd al vooral niet in het belang van de eigen bevolking, maar heeft daarbij ook nog vaak sinistere kanten. Minister Koenders van Buitenlandse Zaken heeft begin december besloten om 4 miljoen euro te schenken aan de organisatie White Helmets, wat volgens de eigen berichten reddingswerkers in Syrië zijn. Maar wat blijkt nu; ze zijn gelieerd aan de terroristische organisatie Jabat al Nusra.

Nederland leverde in december 2014 al een bijdrage van 1 miljoen euro aan het White Helmets programma. Het programma is naar eigen schrijven zeer succesvol. Maar nog in het zelfde bericht komt de aap over de organisatie al uit de mouw. “Wij blijven het Syrische regime en de Russen aanspreken op deze onnodige en onacceptabele aanvallen op burgers.” Het zijn dus geen onafhankelijke reddingswerkers zonder politieke boodschap, zoals je wel zou mogen verwachten.

Veel ernstiger dan politieke verhalen is dat de organisatie White Helmets nauw samenwerkt met de islamitische, terroristische Jabat al Nusra, de versie van Al Qaeda in Syrië. De organisatie White Helmets is ooit begonnen als de Syrian Civil Defense en werd opgericht door het Verenigde Koninkrijk en de V.S.A. in 2013. Ze worden aan George Soros gelinkt middels het PR bedrijf Purpose Inc, dat samen met Soros openlijk oproept tot Westers ingrijpen in Syrië tegen Assad.

Opmerkelijk is dat White Helmets eerder dit jaar een mislukte poging deed om met genepte berichten en foto’s de Russen burgerdoden in de schoenen te schuiven. De foto’s die op twitter verschenen om dit te ondersteunen werden snel ontkracht als namaak en deden de geloofwaardigheid van de organisatie weinig goed. Het bracht daarbij het belangrijke nevendoel dat men heeft aan het licht.

Lees verder bij de Bron: Time2Wakeup!

Photo by Ministerie van Buitenlandse Zaken cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ves 700x379

Beruchte miljardair George Soros wakkert vluchtelingencrisis in EU doelbewust aan

e835b2082af0093ecd0b470de7444e90fe76e6d019b6104695f4c8 640 toilet

Ouders vergeten kinderen zindelijk te maken