in , , , , ,

Moderne ‘wetenschap’: Je vindt een dodelijk virus in vaccin’s en daarom beland je in het gevang

vaccin 1541956457
qimono / Pixabay

Moleculair biologe Judy A. Mikovits luidde de noodklok over de dodelijke virale besmetting van vaccins. Ze werd vervolgens in de gevangenis gegooid.

Dr. Judy Mikovits deed voor het Amerikaanse Nationale Kankerinstituut onderzoek naar virussen waaronder hiv. Ze hield zich vooral bezig met immunotherapie.

In 2009 was haar onderzoek gericht op autisme en andere neurologische aandoeningen. Ze kwam tot de ontdekking dat de meeste proefpersonen die ze onderzocht ook leden aan kanker en chronisch vermoeidheidssyndroom.

Uit het lab

Ze ontdekte dat een virus verantwoordelijk was voor deze symptomen en kwam tot de conclusie dat het afkomstig was van muizen, die bij de productie van vaccins waren gebruikt.

Mikovits stelde vast dat deze virale besmetting werd veroorzaakt door vaccins.

“Vijfentwintig miljoen Amerikanen zijn besmet met virussen die uit het lab komen en die via besmet bloed en besmette vaccins in mensen terecht zijn gekomen,” zei ze.

In de boeien

Toen ze haar bevindingen naar buiten bracht werd ze ontslagen, aangeklaagd, in de gevangenis gegooid en kreeg ze opdracht haar onderzoek terug te trekken en te verklaren dat ze ‘alles had verzonnen’.
Ze weigerde het wetenschappelijke bewijs onder het tapijt te vegen, waarna ze het medische establishment over zich heen kreeg.
Ze belandde in de cel. “Ik werd in de boeien geslagen en mijn huis uit gesleurd,” verklaarde ze.

Kapot

“Ze zeiden: ‘Vertel iedereen dat het hersenspinsels zijn en je mag weer naar huis. Doe je dat niet, dan maken we je kapot’,” vervolgde dr. Mikovits. “En dat hebben ze gedaan.”

Zo ziet moderne ‘wetenschap’ er vandaag de dag uit.

https://vimeo.com/274114936

Uitgebreidere achtergrondinformatie.

Dr. Mikovits is niet alleen een van de toonaangevende wetenschappers op het gebied van retrovirus-gerelateerde ziekten, ze staat in het centrum van een wetenschappelijke controverse en politieke strijd die haar carrière van een door de overheid gefinancierde onderzoekwetenschapper, heeft beëindigd.

Ze bracht het frauduleuze gebruik van overheidsgeld voor onderzoek, de marketing van onnauwkeurige retrovirustests, Medicare-fraude, de vervuilde bloedbank en de schade die wordt geassocieerd met vaccins en hun toedieningsschema, naar buiten. Haar onderzoek toonde aan hoe retrovirussen verband houden met de plaag aan moderne ziekten die het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem failliet laten gaan.

De opening van de saga begon in de zomer van 2009 toen ze een bijeenkomst van wetenschappers van de hoogste niveaus van de wetenschappelijke gemeenschap bijwoonde. Alle overheidsinstanties die zich bezighielden met de gezondheid van de mens waren vertegenwoordigd. Leiders van verschillende onderzoeksinstituten en universiteiten waren aanwezig. Ze waren experts op het gebied van virologie en ziektepreventie en -behandeling.

Dr. Mikovits beschreef in haar lezing de resultaten van haar meest recente onderzoek dat binnenkort zou worden gepubliceerd in het gewaardeerde tijdschrift Science. Ze trok een associatie tussen het XMRV-muis retrovirus en het Chronisch Vermoeidheids Syndroom.

Twee maanden later presenteerden Dr. Mikovits en twee andere wetenschappers bewijs aan de federale overheid dat een retrovirus ten grondslag zou kunnen liggen aan een autismespectrumstoornis.

Toen haar artikel over retrovirussen en het chronisch vermoeidheidssyndroom (ME / CVS) werd gepubliceerd in oktober 2009, heeft het geleid tot  een aanval tegen de bevindingen van de aanwezigheid van retrovirus bij patiënten met ME / CVS. Deze aanval werd grotendeels geleid door de psychiatrische industrie. Ze maakten krachtig bezwaar tegen een virale associatie met het chronisch vermoeidheidssyndroom. Ze geloofden dat ME / CVS een psychische ziekte was zonder een fysieke oorzaak. Ze geloofden dat gesprekstherapie en psychiatrische medicijnen het enige antwoord waren voor diegenen die gehandicapt waren door deze retrovirale ziekte.

Tijdens de eerste en enige internationale workshop over het XMRV-retrovirus, gehouden in september 2010, presenteerden Dr. Mikovits en een groep andere wetenschappers een onderzoek dat de basis zou vormen voor het uitvoeren van een internationale multi-center studie naar XMRV-retrovirussen. Een van de onderzoeken die tijdens de bijeenkomst werden besproken, was een onderzoek met rhesus  apen (Makaken) die werden blootgesteld aan XMRV. Dit was bijzonder waardevol. Het toonde aan dat het XMRV-retrovirus na blootstelling snel uit de bloedbaan verdween – vermoedelijk in weefsels.

Net als bij HIV / AIDS zorgde immuunstimulatie ervoor dat het virus opnieuw in het bloed verscheen, waar het opnieuw kon worden gedetecteerd.

De immuunstimulant die ze gebruikten was een injectie van boluspeptiden die een vaccinatie nabootsten. Dit lokte het virus uit en zorgde ervoor dat het repliceerde naar detecteerbare niveaus en vermoedelijk een ziekte zou veroorzaken.  Een andere studie presenteerde bevindingen over infectieuze XMRV in het perifere bloed van kinderen en hun ouders. Het onderzoek bevatte 66 proefpersonen: 37 ouders en 29 kinderen. 17 kinderen hadden autisme, een tweeling had Niemann-Pick Type C (een neuro-degeneratieve stoornis) en 10 kinderen waren gezonde broers en zussen. De families woonden in 11 verschillende staten. XMRV werd gedetecteerd bij 55% van de mensen in het onderzoek.

De leeftijd van de geïnfecteerde kinderen was 2 tot 18 jaar. 17 van de kinderen (inclusief de tweelingen) waren positief voor XMRV (58%) en 20 van de 37 ouders (54%) waren positief voor XMRV. 14 van de 17 autistische kinderen waren positief voor XMRV (82%). Ze merkten op dat autisme, spectrumstoornis (ASS), ME / CVS en neuro-immuunziekten bij kinderen gemeenschappelijke klinische kenmerken gemeen hebben. Dit was wereldschokkend nieuws voor autistische ouders, omdat het de theorie steunde dat hun kinderen een niet-ontdekt retrovirus in hun immuuncellen zouden hebben die door vaccinatie zouden kunnen worden geactiveerd. De stimulatie van het immuunsysteem door een vaccinatie zou de delicate onderdrukking van het retrovirus door het lichaam kunnen frustreren, waardoor het uit zijn schuilplaats komt.

Tijdens de presentatie van Dr. Mikovits beschreef ze haar onderzoek en het onderzoek van anderen. Haar onderzoeksteam ontdekte dat 67 procent van de ME / CVS-patiënten in haar onderzoek het bewijs van XMRV toonde, en andere onderzoekers ontdekten dat 86,5% van de ME / CVS-patiënten aanwijzingen had voor infectie door een bredere groep retrovirussen die ook aan laboratoriummuizen waren gekoppeld.

Dr. Mikovits en haar team ontdekten dat 3,7 procent van een gezonde populatie bewijs van een XMRV-infectie vertoonde, terwijl collega’s aantoonden dat 6,8 procent van een gezonde controlepopulatie tekenen vertoonde van infectie door een grotere groep muizenleukemievirussen. Dit betekende dat elf tot eenentwintig miljoen mensen in de Verenigde Staten mogelijk werden geïnfecteerd door een groep verwante virussen die afkomstig waren van muizen.

Toen alle gegevens en alle bevindingen van deze conferentie bij elkaar werden gebracht, was het gemakkelijk in te zien dat er een ernstig probleem was met retrovirussen in de algemene bevolking van de Verenigde Staten en Europa. De bloedbank was besmet, gezinnen waren geïnfecteerd en een zeer hoog percentage mensen met ME / CVS, autisme en andere ziekten had ook XMRV en vergelijkbare retrovirussen. Veel andere mensen hadden deze virussen, maar de meesten waren nog niet ziek.

Op basis van deze bevindingen heeft Francis Collins, hoofd van de National Institutes of Health, een multi-center onderzoek opgedragen dat zou worden geleid door Dr. Ian Lipkin, die aan het hoofd stond van het Institute of Infection and Immunity van Columbia University. Lipkin was in die tijd uitgeroepen tot de ‘s werelds meest gevierde virusjager’.

De Lipkin multi-center studie zou een grootschalige studie zijn die oppervlakkig zou beweren te onderzoeken wat er gebeurde met ME / CVS en andere neurologische aandoeningen in de Verenigde Staten. Artsen kregen echter de opdracht om een ongebruikelijke reeks criteria te gebruiken om patiënten van het onderzoek uit te sluiten. Zij hebben patiënten uitgesloten van besmetting met HIV, hepatitis B-virus, hepatitis C-virus, Treponema pallidium (tape-worm), B burgdorferi (de spijsverteringsziekte van Lyme), medische of psychiatrische ziekte die gepaard kan gaan met vermoeidheid, abnormale serumkenmerken en schildklier aandoening.

De studie sloot groepen patiënten uit die het meest waarschijnlijk met de retrovirussen werden geïnfecteerd. Het leek erop dat de studie was ontworpen om te falen.

Dr. Mikovits was een van de onderzoekers die betrokken was bij de multicentrische studie die plaatsvond in 2010 en 2011. Ze vervolgde haar onderzoek tot de late zomer van 2011 toen haar door het hoofd van het instituut dat haar lab huisvestte, werd gevraagd om frauduleuze uitgaven van federale onderzoeksgelden van haar subsidie goed te keuren. Ze weigerde en werd uit haar functie ontslagen eind september 2011..

Op de dag dat ze werd ontslagen, werd ze buitengesloten van haar laboratorium en kantoren terwijl die werden leeggehaald. Ze hadden haar notities meegenomen, maar een collega begreep wat er aan de hand was en hij stelde de notities van Dr. Mikovits en die van hemzelf veilig.

Deze studie van miljoenen dollars, gefinancierd met Amerikaanse belastingsdollars, verdoezelde met succes de relatie tussen retrovirussen en chronische ziekten, maar het was niet in staat om het bestaan van retrovirussen in de algemene bevolking te verdoezelen.

Ze wilden geen associatie met ziekte vinden, omdat de overheid, Big Pharma, ziekteverzekeringsmaatschappijen en het conventionele medische systeem niet wilden dat de waarheid onthuld werd. De kosten zouden verbijsterend zijn als bekend zou worden dat het gezondheidszorgsysteem zelf 20 miljoen mensen had besmet met een virus dat chronische ziekte, invaliditeit, lijden en de dood veroorzaakte.

In deze video licht Dr. Mikovits de geschiedenis van retrovirusverontreiniging, de cover-up van de overheid en de gevolgen die haar onthullingen hadden voor haar carrière toe.
Zij schreef het boek “Plague”.

Lees verder bij de bron: www.nvkp.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eerste virtuele nieuwslezer presenteert journaal in China

aarde 1541957011

Kan de onregelmatige slingering van de aarde klimaat verandering veroorzaken?