in , , , ,

Corona-hoax briefing: van Dissel geeft toe! Vaccins zijn nu nog maar 50% ‘effectief’ tegen besmetting

2344150

Vaccins zouden ons een uitweg moeten bieden uit de coronacrisis. Nou, dat is toch niet helemaal het geval.

Want zelfs Jaap van Dissel geeft nu toe dat de effectiviteit van de vaccins “tegen besmetting” gedaald is tot een magere 50%. In juni beweerde hij nog dat het 75% was.

Jaap van Dissel van het RIVM is vandaag wat teruggekomen op eerdere positieve uitspraken die hij gedaan heeft over de effectiviteit van de coronavaccins.

In juni stelde hij dat die vaccins 75% effectief waren wat betreft het voorkomen van besmettingen.

Dit was in zijn ogen best een heel redelijke score, en hoegenaamd reden om het hele land semiverplicht aan de naald te laten gaan.

Maar nu komt hij daar op terug. Want, zei hij vandaag tijdens de “corona briefing” in het comité dat hierover gaat in de Tweede Kamer, van die 75% is nog maar 50% over.

Dit betekent dus dat gevaccineerden het coronavirus toch wel heel veel gemakkelijker doorgeven dan gedacht – en dat de idiote QR-regeling gebaseerd op iemands vaccinatiestatus eigenlijk best wel dom is.

Tegelijkertijd riep Van Dissel dat er nog wel ander nieuws was; nieuws waarvan vaccinpushers dan heel erg blij zouden moeten worden. Ofzo.

Want de vaccins ….

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1947878

COP26 & The Great Reset: het niet zo glorieuze vooruitzicht van het niets bezitten en het overleven van een koude, donkere winter

AI 5G Corona China 1184991271 scr

Na China heeft India nu ook ’n operationeel Sociaal Krediet Systeem, welke ‘nieuwe’ dictatuur volgt?