in

Nationale Nederlanden directeur stiekem op bezoek op woekerpolisavond

4124606862 ded1fcb98a nationale nederlanden1

Je zou het contraspionage kunnen noemen: de verantwoordelijk Programma Directeur van verzekeraar Nationale Nederlanden die op een avond voor woekerpolishouders incognito komt snuffelen hoe de Vereniging Woekerpolis (de vijand) klanten werft en voorlicht over NN-woekerpolissen.

Voor medewerkers van de woekerpolisclub moet het ‘betrappen’ van NN-directeur Rob van der Deijl gevoeld hebben als een pr-voltreffer. ,,We vonden het wel zo grappig om er een persberichtje aan te wijden”, grinnikt voorzitter Ab Flipse van de vereniging.

Flipse: ,,Een van de aanwezigen herkende de directeur. Pas na enig aandringen erkende hij van Nationale-Nederlanden te zijn. Het doet ons genoegen dat Nationale-Nederlanden naar ons toekomt om een goed advies voor een woekerpolis te krijgen.”

Een woordvoerder van NN bevestigt dat Van der Deijl op bezoek was bij de bijeenkomst. ,,Hij was daar niet als programma hoofd van NN, maar met een vriend mee die een beleggingsverzekering heeft. Hij was daar dus ook helemaal niet stiekem.

Lees verder via Telegraaf.nl.

 

Foto via petervisser4u cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
13609587394 ed59674299 rabobank1

Bouwend naar Too Big To Fail: Lokale vestigingen Rabobank raken macht kwijt aan hoofdkantoor

7378782256 6c3bcebd76 controleur1

Nu pas?! : Politie onderzoekt antecedenten boa’s